Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
69%

A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken (2011)

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
Filmadatlap
 
31
Szereplők
33
Vélemények
60
Képek
1
Videók
A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken
 
Nagy Gábor   2020. 01. 16.

legújabb vélemény

Ha ez a rész nem készült volna el, akkor sem vesztettünk volna semmit. A történet nem a legerősebb, néhol már kínosak Sparrow poénjai is, számomra olyan izzadságszagú ez az epizód.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2018. 05. 16.

Véleményem szerint a sorozat leggyengébb része lett, nincs meg benne az az átütő erő, olyan új élmény, mint a többiben. Bár nem szeretném csupa negatívummal illetni, mert egy egész estét kalandfilmnek tökéletesen megfelel egyszer - kétszer. Vannak be... több»


 
Artemisia   2018. 08. 01.

A fenomenális Holtak kincse és Világ végén után jelentősen visszaesett a színvonal, sablonos, kiszámítható, unalmas, vérszegény sztori, és még valamirevaló látványvilág vagy akciójelenet sincs. Teljesen lapos mind a cselekmény, mind a karakterek. Ne... több»

 
Deku   2017. 12. 10.

Hát én a számat húzni voltam csak képes itt, rettenetesen középszerű. Ez a film nem lett egy nagy alkotás, de itt most nem is éreztem ezt problémának. Érdekes lett mindenesetre.

 
Orosz István   2017. 08. 03.

Ez a rész nagyon gyenge lett, unalmas, talán a végét lehet mondani jónak, de az előző három rész százszorta jobb. Maga a sztori sem egy nagy cucc, van benne egy két érdekes dolog, több pozitívumot sajnos nem tudok elmondani.

 
dailyfilmsan   2019. 08. 22.

A leggyengébb rész. Sajnos nagyon kifulladt a széria és a nagy kihagyás két film között csak a hibákat erősítette. Túl mentek a miszticizmuson és a karakterek eredeti mivoltán is. Nem tetszett a film én nagyot csalódtam benne.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 31.

Méltó folytatás. Engem kifejezetten kellemes csalódásként ért ez a film. Jack Sparrow kapitány karaktere már az évek által nagyon a szívemhez nőtt és Johnny Depp tökéletesen hozta a formáját az Ismeretlen vizekenben is. Penelope cruz visszont valahog... több»

Galéria (60)

Videók (1)

A film összbevétele 1 045 713 802 dollár volt (imdb.com).

 

57 fő hal meg a film ideje alatt.

(Norbi)
 

Ian McShane, Anton Lesser, Roger Allam, és Deobia Oparei mind feltűnnek a Trónok Harca című sorozatban.

(NorbiP)
 

A Károly király 2 kegyencét alakító színészek (Anton Lesser, és Roger Allam) együtt feltűnnek az Endeavour című angol sorozatban.

(NorbiP)
 

Az első Karib-tenger film, amiben nincs egy legénység, amit valami természetfeletti erő szállt meg.

(NorbiP)
 

Amikor Phillip hozzá van kötözve az árbochoz egy kalóz azt mondja neki, hogy "velünk vagy ellenünk vagy(tok)". Ezt mondta Bush amerikai elnök a 9/11 után.

(NorbiP)
 

A sorozat első része, amit nem 35mm-esre vettek fel.

(NorbiP)
 

Sam Claflin és Ian McShane már játszottak együtt, méghozzá A katedrális című 2010-es filmben.

(NorbiP)
 

Kínában nem adták ki a következő tartalmi elemek miatt: szellemek, utóélet, természetfeletti.

(NorbiP)
 

Jerry Bruckheimer kérésére Michael Kahn vágta a filmet az első három hónapban, de otthagyta, mivel más filmeken szeretett volna dolgozni. Nem írták bele a nevét a stáblistába.

(NorbiP)
 

Oren Aviv azt mondta "remélhetőleg ez lesz az első része egy másik trilógiának",

(NorbiP)