Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
68

A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken (2011)

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
Filmadatlap
 
35
Szereplők
33
Vélemények
39
Képek
1
Videók
A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken
 
NGN   2020. 01. 16.

legújabb vélemény

Ha ez a rész nem készült volna el, akkor sem vesztettünk volna semmit. A történet nem a legerősebb, néhol már kínosak Sparrow poénjai is, számomra olyan izzadságszagú ez az epizód.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2018. 05. 16.

Véleményem szerint a sorozat leggyengébb része lett, nincs meg benne az az átütő erő, olyan új élmény, mint a többiben. Bár nem szeretném csupa negatívummal illetni, mert egy egész estét kalandfilmnek tökéletesen megfelel egyszer - kétszer. Vannak benne szépen megalkotott természeti csodák, helyek, valamint Deepnek voltak egy két jó poénja, jelenetei.


 
Deku   2017. 12. 10.

Hát én a számat húzni voltam csak képes itt, rettenetesen középszerű. Ez a film nem lett egy nagy alkotás, de itt most nem is éreztem ezt problémának. Érdekes lett mindenesetre.

 
Artemisia   2018. 08. 01.

A fenomenális Holtak kincse és Világ végén után jelentősen visszaesett a színvonal, sablonos, kiszámítható, unalmas, vérszegény sztori, és még valamirevaló látványvilág vagy akciójelenet sincs. Teljesen lapos mind a cselekmény, mind a karakterek. Nem is kötődik sok szállal az előző részekhez, pl. Fekete Szakállról említést sem tesznek az előző részek, pedig elvileg rettegett kalóz ( a Világ végén-beli Kalóz Tanácsban sem volt benne). Illetve Jack Sperrow eddig úgy ábrázolták, hogy nem egy szerelmes típus, de most bevallja, hogy szerelmes Angelica-ba, de annak ellenére, hogy megmenti, utána sorsára hagyja egy kis szigeten. A spanyol katonák pedig a kereszténység nevében tesznek rendet,de eddig semmi jelentősége/hatása nem volt a vallásnak a történetre. Csak úgy össze lett kutyulva ez a film.

 
Orosz István   2017. 08. 03.

Ez a rész nagyon gyenge lett, unalmas, talán a végét lehet mondani jónak, de az előző három rész százszorta jobb. Maga a sztori sem egy nagy cucc, van benne egy két érdekes dolog, több pozitívumot sajnos nem tudok elmondani.

A film összbevétele 1 045 713 802 dollár volt (imdb.com).

 

57 fő hal meg a film ideje alatt.

(Norbi)
 

Ian McShane, Anton Lesser, Roger Allam, és Deobia Oparei mind feltűnnek a Trónok Harca című sorozatban.

(NorbiP)
 

A Károly király 2 kegyencét alakító színészek (Anton Lesser, és Roger Allam) együtt feltűnnek az Endeavour című angol sorozatban.

(NorbiP)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.