Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
69%

A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken (2011)

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
Filmadatlap
 
31
Szereplők
32
Vélemények
60
Képek
1
Videók
A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken

Galéria (60)

Videók (1)

 
Fehér Leó   2019. 12. 15.

legújabb vélemény

0
Zseniális ez a film a többi kritik ellenére azok akik az iták nem tudják milyen jó a kalib tenger kalózai

Én szerintem egész jó lett a film szöt az egészben nem lehet egy Rossz szót szólni én igazán az egészet szeretem ami videóba van a kalib tenger kalózairol alig várom a kővetkező filmeket beleöle

 
Artemisia   2018. 08. 01.

5

A fenomenális Holtak kincse és Világ végén után jelentősen visszaesett a színvonal, sablonos, kiszámítható, unalmas, vérszegény sztori, és még valamirevaló látványvilág vagy akciójelenet sincs. Teljesen lapos mind a cselekmény, mind a karakterek. Ne... több»

 
Laca//Ho/rr/oR//   2018. 05. 16.

0

Véleményem szerint a sorozat leggyengébb része lett, nincs meg benne az az átütő erő, olyan új élmény, mint a többiben. Bár nem szeretném csupa negatívummal illetni, mert egy egész estét kalandfilmnek tökéletesen megfelel egyszer - kétszer. Vannak be... több»

 
Deku   2017. 12. 10.

0

Hát én a számat húzni voltam csak képes itt, rettenetesen középszerű. Ez a film nem lett egy nagy alkotás, de itt most nem is éreztem ezt problémának. Érdekes lett mindenesetre.

 
Orosz István   2017. 08. 03.

0

Ez a rész nagyon gyenge lett, unalmas, talán a végét lehet mondani jónak, de az előző három rész százszorta jobb. Maga a sztori sem egy nagy cucc, van benne egy két érdekes dolog, több pozitívumot sajnos nem tudok elmondani.

 
dailyfilmsan   2019. 08. 22.

0

A leggyengébb rész. Sajnos nagyon kifulladt a széria és a nagy kihagyás két film között csak a hibákat erősítette. Túl mentek a miszticizmuson és a karakterek eredeti mivoltán is. Nem tetszett a film én nagyot csalódtam benne.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 31.

0

Méltó folytatás. Engem kifejezetten kellemes csalódásként ért ez a film. Jack Sparrow kapitány karaktere már az évek által nagyon a szívemhez nőtt és Johnny Depp tökéletesen hozta a formáját az Ismeretlen vizekenben is. Penelope cruz visszont valahog... több»

A film összbevétele 1 045 713 802 dollár volt (imdb.com).

 

57 fő hal meg a film ideje alatt.

(Norbi)
 

Ian McShane, Anton Lesser, Roger Allam, és Deobia Oparei mind feltűnnek a Trónok Harca című sorozatban.

(NorbiP)
 

A Károly király 2 kegyencét alakító színészek (Anton Lesser, és Roger Allam) együtt feltűnnek az Endeavour című angol sorozatban.

(NorbiP)
 

Az első Karib-tenger film, amiben nincs egy legénység, amit valami természetfeletti erő szállt meg.

(NorbiP)
 

Amikor Phillip hozzá van kötözve az árbochoz egy kalóz azt mondja neki, hogy "velünk vagy ellenünk vagy(tok)". Ezt mondta Bush amerikai elnök a 9/11 után.

(NorbiP)