Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! Login  
66

A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken (2011)

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
Filmadatlap
 
36
Szereplők
25
Vélemények
39
Képek
1
Videók
A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken
 
Laca//Ho/rr/oR//   2018. 05. 16.

Véleményem szerint a sorozat leggyengébb része lett, nincs meg benne az az átütő erő, olyan új élmény, mint a többiben. Bár nem szeretném csupa negatívummal illetni, mert egy egész estét kalandfilmnek tökéletesen megfelel egyszer - kétszer. Vannak benne szépen megalkotott természeti csodák, helyek, valamint Deepnek voltak egy két jó poénja, jelenetei.

 
Deku   2017. 12. 10.

Hát én a számat húzni voltam csak képes itt, rettenetesen középszerű. Ez a film nem lett egy nagy alkotás, de itt most nem is éreztem ezt problémának. Érdekes lett mindenesetre.


 
Orosz István   2017. 08. 03.

Ez a rész nagyon gyenge lett, unalmas, talán a végét lehet mondani jónak, de az előző három rész százszorta jobb. Maga a sztori sem egy nagy cucc, van benne egy két érdekes dolog, több pozitívumot sajnos nem tudok elmondani.

 
VFTS   2016. 08. 10.

Ez volt az eddigi legrosszabb film a franchiseban. Remélem a következő jobb lesz.

 
NorbiP   2017. 03. 14.

Sajnálom, de ez nagyon gyenge lett, az eddigi részek sem voltak fantasztikusak, de ez alulmúlja őket. Nem tudom, hogy miért kell erőltetni a franchise-t, ha már nem jó.

 

Ian McShane, Anton Lesser, Roger Allam, és Deobia Oparei mind feltűnnek a Trónok Harca című sorozatban.

(NorbiP )
 

A Károly király 2 kegyencét alakító színészek (Anton Lesser, és Roger Allam) együtt feltűnnek az Endeavour című angol sorozatban.

(NorbiP )
 

Az első Karib-tenger film, amiben nincs egy legénység, amit valami természetfeletti erő szállt meg.

(NorbiP )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.