Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
84

A Karib-tenger kalózai: A világ végén (2007)

Pirates of the Caribbean: At World's End
Filmadatlap
 
33
Szereplők
39
Vélemények
116
Képek
2
Videók
A Karib-tenger kalózai: A világ végén
Johnny Depp
 
NGN   2020. 01. 16.

legújabb vélemény

Zavaros és kusza lezárása a trilógiának. Túl sokat akartak belegyömöszölni, és ez nem tett jót a filmnek. A poénok sem ülnek már úgy mint az első két részben. A látvány rendben van, de körülbelül ennyi a pozitívum sajnos.

 
Artemisia   2018. 08. 01.

A film erőssége a látvány, de az káprázatosan pazar. Néhány jelenet, mint pl. az istennő szabadon engedése vagy a hajós csata már műalkotás a műalkotásban, az operatőri munka is abszolút profi, de Davy Jones és a Bolygó Hollandi legénységének maszkjai is külön megérdemelnének egy misét. Maga a sztori szövése is tetszett, bár messze eltörpül a látvány mögött, de tartalmas, érzelmes, akciódús és szórakoztató az egész film, úgy elrepült a 2,5 óra miközben néztem, mintha csak 1 lett volna, és szívesen néztem volna további 2 óráig.


 
Deku   2017. 07. 18.

Nekem nagyon tetszett még ez a rész is, itt még tudott szórakoztató és üde lenni a film sorozat eme darabja. A karakterek változatlanul hitelesek és humorosak voltak. Szerettem.

 
Orosz István   2017. 08. 03.

Jobban tetdsett mint a második rész, jobb folytatás lett. De az első részt szerintem semmi nem múlhatja felül. Ink akció dús, mint poénos volt, és a végén is volt csavar.

 
dailyfilmsan   2019. 02. 17.

Imádom az egész szériát, mindet más és más dolog miatt. Ez a film a zenéivel lopta be magát a szívembe azon felül hogy frappáns, vicces és látványos. Tudom sokaknak a zenék ugyan azok és hasonlóak de ebben a filmben tér el legjobban attól az alaptól ami az első két részben csak hajszál híján tért csak el. Itt kapott egy szomorú töltetet és más hegedűre alapozott zene is bekapcsolódott. Csodálatos lett. A film kicsit igazságtalan ha a végére gondolunk de mégis azt érzi az ember hogy így van ez jól. Ami még nagyon tetszik az a főszereplők kötődése. sok filmben a szerelmes párokat alakító színészeknél hiányzik a kémia nem tudnak Úgy nézni egymásra. Itt Bloom és Knightley párosnál nem állt fenn. Nagyon jó párost alakítottak végig mind a 3 résznél.

A film összbevétele 963 420 425 dollár volt (imdb.com).

 

Bár úgy tervezték, hogy Keith Richards (akiről Depp a karakterét nagyban mintázta) egy cameo erejéig szerepel a Karik-tenger kalózai: A holtak kincsében, ám ez akkor a Rolling Stones turnéja miatt nem valósult meg, s így ebben a filmben kapott szereplési lehetőséget. Ugyanakkor a zenész olyan részeg volt a forgatás alatt, hogy sokszor Gore Verbinskinek kellett támogatnia őt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A Karib-tenger franchise történetében ebben a filmben láthatjuk először a kalózok egyik legtipikusabb kellékét: a szemkötőt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A szingapúri díszlet 40 épületet foglalt magába egy óriási medencében.

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.