Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmek:
2018
2019
2020
2021
85

A Karib-tenger kalózai: A világ végén (2007)

Pirates of the Caribbean: At World's End
Filmadatlap
 
33
Szereplők
34
Vélemények
16
Képek
2
Videók
A Karib-tenger kalózai: A világ végén
 
Artemisia   2018. 08. 01.

A film erőssége a látvány, de az káprázatosan pazar. Néhány jelenet, mint pl. az istennő szabadon engedése vagy a hajós csata már műalkotás a műalkotásban, az operatőri munka is abszolút profi, de Davy Jones és a Bolygó Hollandi legénységének maszkjai is külön megérdemelnének egy misét. Maga a sztori szövése is tetszett, bár messze eltörpül a látvány mögött, de tartalmas, érzelmes, akciódús és szórakoztató az egész film, úgy elrepült a 2,5 óra miközben néztem, mintha csak 1 lett volna, és szívesen néztem volna további 2 óráig.

 
Deku   2017. 07. 18.

Nekem nagyon tetszett még ez a rész is, itt még tudott szórakoztató és üde lenni a film sorozat eme darabja. A karakterek változatlanul hitelesek és humorosak voltak. Szerettem.


 
Orosz István   2017. 08. 03.

Jobban tetdsett mint a második rész, jobb folytatás lett. De az első részt szerintem semmi nem múlhatja felül. Ink akció dús, mint poénos volt, és a végén is volt csavar.

 
Bazzzsi   2017. 10. 20.

Remek kalandfilm, de sokat nem kell az embernek gondolkodni a történéseken, minden történik sorjában. Kicsit összetettebb sztorival nagyobbat üthetett volna.

 
VFTS   2016. 08. 10.

Itt már kezdet hanyatlani egy kicsit a sorozat. A történet jó és látványos is a film, de valahogy mégse közelíti meg az előző részeket.

Johnny Depp
 

Bár úgy tervezték, hogy Keith Richards (akiről Depp a karakterét nagyban mintázta) egy cameo erejéig szerepel a Karik-tenger kalózai: A holtak kincsében, ám ez akkor a Rolling Stones turnéja miatt nem valósult meg, s így ebben a filmben kapott szereplési lehetőséget. Ugyanakkor a zenész olyan részeg volt a forgatás alatt, hogy sokszor Gore Verbinskinek kellett támogatnia őt.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A Karib-tenger franchise történetében ebben a filmben láthatjuk először a kalózok egyik legtipikusabb kellékét: a szemkötőt.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A szingapúri díszlet 40 épületet foglalt magába egy óriási medencében.

(ArpiHajdu és Réci )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.