Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
84%

A Karib-tenger kalózai: A világ végén (2007)

Pirates of the Caribbean: At World's End
Filmadatlap
 
33
Szereplők
39
Vélemények
116
Képek
1
Videók
A Karib-tenger kalózai: A világ végén

Galéria (116)

Johnny Depp

Videók (1)

 
MP170506   2020. 09. 17.

legújabb vélemény

0

Ahogy a többi része a sorozatnak, ez is kiváló lett. Nagyon jó a történet, jók a poénok, kiváló a látványvilága és remek színészek játszanak benne. Engem megvett!

 
Artemisia   2018. 08. 01.

5

A film erőssége a látvány, de az káprázatosan pazar. Néhány jelenet, mint pl. az istennő szabadon engedése vagy a hajós csata már műalkotás a műalkotásban, az operatőri munka is abszolút profi, de Davy Jones és a Bolygó Hollandi legénységének maszkj... több»

 
Deku   2017. 07. 18.

0

Nekem nagyon tetszett még ez a rész is, itt még tudott szórakoztató és üde lenni a film sorozat eme darabja. A karakterek változatlanul hitelesek és humorosak voltak. Szerettem.

 
Sabnock Sanatory   2019. 09. 01.

0

A maszkok,a díszlet,a látvány első osztályúak mind.Jó a történet,és Johnny Depp megint zseniálisan játsza szerepét.Nekem a zene is nagyon tetszik,úgy alapjában véve jó mozi!

 
Orosz István   2017. 08. 03.

0

Jobban tetdsett mint a második rész, jobb folytatás lett. De az első részt szerintem semmi nem múlhatja felül. Ink akció dús, mint poénos volt, és a végén is volt csavar.

 
dailyfilmsan   2019. 02. 17.

0

Imádom az egész szériát, mindet más és más dolog miatt. Ez a film a zenéivel lopta be magát a szívembe azon felül hogy frappáns, vicces és látványos. Tudom sokaknak a zenék ugyan azok és hasonlóak de ebben a filmben tér el legjobban attól az alaptól ... több»

 
Norbert93   2019. 05. 05.

1

Ez nekem már túl Disney-s lett, Jack Sparrow tapsi-hapsiként rohangál, semmi nem maradt már abból amit az első részben megalapozott, oda lett belőle a "rosszfiú". Vállalható a film mert látványos és vannak nagy jelenetek, de ezzel szemben vannak nagy... több»

A film összbevétele 963 420 425 dollár volt (imdb.com).

 

Bár úgy tervezték, hogy Keith Richards (akiről Depp a karakterét nagyban mintázta) egy cameo erejéig szerepel a Karik-tenger kalózai: A holtak kincsében, ám ez akkor a Rolling Stones turnéja miatt nem valósult meg, s így ebben a filmben kapott szereplési lehetőséget. Ugyanakkor a zenész olyan részeg volt a forgatás alatt, hogy sokszor Gore Verbinskinek kellett támogatnia őt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A Karib-tenger franchise történetében ebben a filmben láthatjuk először a kalózok egyik legtipikusabb kellékét: a szemkötőt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A szingapúri díszlet 40 épületet foglalt magába egy óriási medencében.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A filmben van egy utalás a Mad Max harmadik részére: amikor Keira Knightley belép Sao feng fürdőjébe, akkor le kell adni minden fegyverét, akárcsak Mel Gibsonnak a harmadik Mad Max-filmben.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A forgatás megkezdéséig nem volt kész forgatókönyv.

(ArpiHajdu és Réci)