Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
85

A Karib-tenger kalózai: A világ végén

(Pirates of the Caribbean: At World's End)
A Karib-tenger kalózai: A világ végén
 
Orosz István  2017. 08. 03.

Jobban tetdsett mint a második rész, jobb folytatás lett. De az első részt szerintem semmi nem múlhatja felül. Ink akció dús, mint poénos volt, és a végén is volt csavar.

 
Deku  2017. 07. 18.

Nekem nagyon tetszett még ez a rész is, itt még tudott szórakoztató és üde lenni a film sorozat eme darabja. A karakterek változatlanul hitelesek és humorosak voltak. Szerettem.

 
Bazzzsi  2017. 10. 20.

Remek kalandfilm, de sokat nem kell az embernek gondolkodni a történéseken, minden történik sorjában. Kicsit összetettebb sztorival nagyobbat üthetett volna.

 
VFTS  2016. 08. 10.

Itt már kezdet hanyatlani egy kicsit a sorozat. A történet jó és látványos is a film, de valahogy mégse közelíti meg az előző részeket.

 
Sem Rorrey  2017. 05. 22.

Számomra csalódás volt az előző két rész után. Önmagában jó film, de a sorozatból kilóg.

Johnny Depp
 

Bár úgy tervezték, hogy Keith Richards (akiről Depp a karakterét nagyban mintázta) egy cameo erejéig szerepel a Karik-tenger kalózai: A holtak kincsében, ám ez akkor a Rolling Stones turnéja miatt nem valósult meg, s így ebben a filmben kapott szereplési lehetőséget. Ugyanakkor a zenész olyan részeg volt a forgatás alatt, hogy sokszor Gore Verbinskinek kellett támogatnia őt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A Karib-tenger franchise történetében ebben a filmben láthatjuk először a kalózok egyik legtipikusabb kellékét: a szemkötőt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A szingapúri díszlet 40 épületet foglalt magába egy óriási medencében.

(ArpiHajdu és Réci)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.