Tom Cruise végül legyűrte Johnny Deppet

Nagyon úgy tűnt, hogy a Top Gun: Maverick csupán Tom Cruise “személyes” rekordját döntötte meg, miszerint a színésznek ez az első olyan filmje, amely 100 millió dollár bevétlet húzott be a nyitóhétvégén.

Félreértés ne essék, a Top Gun folytatása parádésan szerepelt a premier utáni napokban a maga 124 millió dolláros bevételével, a hétfőre eső Memorial Day-i (Emlékezet napja) bevételekkel együtt viszont 151 millió dollárral zárt, így a rekordtartónak továbbra is A Karib-tenger kalózai: A világ végén maradhatott, amely 153 millió dollárt húzott be 2007-ben.

A legfrissebb adatok szerint a Maverick 282 millió dollár összbevételnél tart, a már említett rekordot végül 156 millió dollárral sikerült megdönteni. Joseph Kosinski rendezését ráadásul egyelőre sem az orosz, sem pedig a kínai mozik nem mutatták be. A film kritikai fogadtatása alapján pedig ez a második legjobb film a Mission: Impossible - Utóhatás után, amelyet Cruise valaha készített.

akció | dráma

SkyShowtime (2023.02.14.)

A légierőnél töltött három évtizednyi szolgálat után Pete "Maverick" Mitchell (Tom Cruise) tesztpilótaként folytatja karrierjét. Nem akarja, hogy kitüntetésben részesítsék,... több»