Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
89

Nevem: Senki (1973)

Il mio nome è Nessuno
Filmadatlap
 
20
Szereplők
7
Vélemények
15
Képek
3
Videók
 
HETEDIK   2017. 04. 06.

Hill és Fonda feledhetetlen klasszikusa. Látszólag semmiről nem szól, de valójában a vadnyugat lenyugvó csillagáról, az emberi gyarlóság elleni harcról és számos dologról okít a két filmes legenda zseniális párbeszédein keresztül. Terence Hillnek a vadnyugati filmek piszok jól álltak, beköpései mai napig megragadtak az emlékezetemben: "Valakinek nem kell sokáig élnie." "Kevesen vannak, de csak ők számítanak." A rendezésben akadtak hiányosságok, jobban örültem volna ha Sergio Leone ült volna a rendezői székben, ennek ellenére az idő vasfoga beletörik ebbe a filmbe, Ennio Morricone zenéi pedig, mint mindig, fülbemászóak.

 
hackerjulcsi   2018. 03. 18.

Terence Hill kék szemei nagyon világítanak - ezt muszáj volt megjegyeznem :D Szállóigézős, sokat emlegetett, méltán nagysikerű film. Ajánlom mindenkinek, aki szereti a szellemességet.


 
szkodvig   2017. 06. 07.

Tökéletes zene,tökéletes sztori,magával ragadó táj és persze Terence Hill és Henry Fonda!:) Nagyon szeretem ezt a filmjét is Terencenek talán a legjobban mind közül. Egy nagyon jó vígjáték,kár lenne kihagyni.:)

 
Lord British   2018. 01. 29.

Az abszolút kedvenc a Terence Hill-filmek közül, gyerekkoromban láttam még és azóta jó párszor újranéztem már. Fonda és Hill párosa egyszerűen tökéletes, a zenét a mai napig hallgatom a filmből (pl. a Vadak Bandájának témáját nagyon bírom). Egy időtlen klasszikus.

 
ZsozS   2015. 11. 30.

Nem szabad elfelejtkeznünk Ennio Morricone kiváló zenéiről, melyeket a filmben hallhatunk. A hangulata és a zenéi miatt nálam mindig benne lesz a top 10-ben!

 
Henry Fonda méltóságteljes, de nagyon is fajsúlyos alakításával szemben Terence Hill mert kihívóan szemtelen lenni, nem vált nevetségessé egyikük sem, dacára annak, hogy paródiáról van szó. 8/10 több»
 

A film, 2001-ben új magyar szinkront kapott.

(felicity )
 

A film Olaszországban 1973. december 20-án jelent meg, amíg Magyarországon több, mint 7 évvel ezután, 1981. július 9-én kezdték el játszani a mozikban.

(felicity )
 

A legelső szinkron változatban Terence Hill hangján Oszter Sándor szólalt meg nem pedig Újréti László.

(Laca//Ho/rr/oR// )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.