Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
82

Nevem: Senki (1973)

Il mio nome è Nessuno
Filmadatlap
 
20
Szereplők
12
Vélemények
15
Képek
3
Videók
Nevem: Senki
 
sabnock666   2020. 03. 16.

legújabb vélemény

Morricone zenéje és Henry Fonda zseniális játéka bőven túlszárnyalja Hill játékát,aki maga sem senki. :) Jó kis spagetti western.Ezerszer nézős.

 
HETEDIK   2017. 04. 06.

Hill és Fonda feledhetetlen klasszikusa. Látszólag semmiről nem szól, de valójában a vadnyugat lenyugvó csillagáról, az emberi gyarlóság elleni harcról és számos dologról okít a két filmes legenda zseniális párbeszédein keresztül. Terence Hillnek a vadnyugati filmek piszok jól álltak, beköpései mai napig megragadtak az emlékezetemben: "Valakinek nem kell sokáig élnie." "Kevesen vannak, de csak ők számítanak." A rendezésben akadtak hiányosságok, jobban örültem volna ha Sergio Leone ült volna a rendezői székben, ennek ellenére az idő vasfoga beletörik ebbe a filmbe, Ennio Morricone zenéi pedig, mint mindig, fülbemászóak.


 
Norbert93   2019. 07. 27.

Alapjában véve szeretem Terence Hillt és a spagettiwestern műfajt is, de a Nevem: Senkiből egyedül csak Henry Fonda és a filmzene maradt meg, a film teljes egésze felett átsiklottam, mivel tele van üresjáratokkal és felesleges epizódszálakkal. Maga a leggyorsabb kezű ember legendája és a film mondanivalója megadja az alaphangulatot egy kiváló western mozihoz, de sajnos a film önmagába fulladt és a moziélmény nagy része elmaradt.

 
hackerjulcsi   2018. 03. 18.

Terence Hill kék szemei nagyon világítanak - ezt muszáj volt megjegyeznem :D Szállóigézős, sokat emlegetett, méltán nagysikerű film. Ajánlom mindenkinek, aki szereti a szellemességet.

 
Bizsu82   2019. 07. 08.

ez nem az a pörgős film amit Terence Hilltől megszoktam, de egyszeri nézésre elment. Kissé vontatott, lassú és a poénok is laposabbak a megszokotthoz képest.

 
Henry Fonda méltóságteljes, de nagyon is fajsúlyos alakításával szemben Terence Hill mert kihívóan szemtelen lenni, nem vált nevetségessé egyikük sem, dacára annak, hogy paródiáról van szó. 8/10 több»
 

A film, 2001-ben új magyar szinkront kapott.

(felicity)
 

A film Olaszországban 1973. december 20-án jelent meg, amíg Magyarországon több, mint 7 évvel ezután, 1981. július 9-én kezdték el játszani a mozikban.

(felicity)
 

A legelső szinkron változatban Terence Hill hangján Oszter Sándor szólalt meg nem pedig Újréti László.

(Laca//Ho/rr/oR//)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.