Szokásos! Imádom film. Bud Spencer erős, éhes és morcos. :D Imádom ezeknek a filmeknek a hangulatát, történetét, humorát, szereplőit, alakításokat, helyszíneket... aki totál szeretne kikapcsolni, alapmű!!!
A film zseniálisan keveri a drámát a vígjátékkal, így mikor Morricone csodálatos zenéje felcsendül mindig jön valami ízig vérig komoly-komor western jelenet, amit aztán felvált egy vidámabb muzsika és jöhetnek a pofonok meg a nagy zabálás. Bud Spence... Több
Szeretem a spagettiwesterneket, s ez alól az Aranyeső Yuccában sem kivétel, mivel Bud Spencer megállja a helyét egy olasz westernben Terence Hill nélkül is. A stílus minden toposzát megkapja a film, de mégsem érzem egy közepes sablonfilmnek, mert annál sokkal több, a megunhatatlan Bud Spencer stílusjegyek akkoriban (s most is) bármit elvittek a hátukon, a színész puszta jelenléte is garancia volt a filmélményre. Gyakorlatilag a film úgy néz ki, mintha egy szélhámos Piedone érkezett volna a kisvárosba, aki végül, mint mindig most is felveszi a kesztyűt, ha a gyengék védelmezéséről van szó.
A díszletet nem kis pénzből húzták fel, ezért is kellett minden akciójelenetet jól begyakorolni, mielőtt felvették volna, hogy elkerüljék az újraforgatást. Rengeteg tennivaló volt a filmben, és maga Giorgio Ubaldi is azt állította, hogy az itt látható akciójelenetek a legdrágábbak közé tartoznak, amit valaha csináltak a kaszkadőreikkel.