Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
91
Filmadatlap
 
16
Szereplők
5
Vélemények
13
Képek
1
Videók
 
HETEDIK   2018. 08. 08.

A film zseniálisan keveri a drámát a vígjátékkal, így mikor Morricone csodálatos zenéje felcsendül mindig jön valami ízig vérig komoly-komor western jelenet, amit aztán felvált egy vidámabb muzsika és jöhetnek a pofonok meg a nagy zabálás. Bud Spencer legjobb filmje Hill nélkül, neki amúgy sokkal jobb egyéni filmjei voltak mint barátjának. A történet egyszerű, a díszletek nagyon jók és persze nehezen hisszük, egy ilyen porfészekben meg lehet élni, ugyan miből? Ezt félretéve Bud Spencer osztogatja a pofonokat, remekül játsza az álszent dokit és lerendeznek egy legendás zabálási jelenetet, ami bármennyire is abszurd, ha valakiről hát Bud Spencerről elhisszük képes annyi kaját felszippantani. Aztán jön a nem meglepő fordulat és jön Morricone dala ami bármilyen másik westernbe is elfért volna bármikor. Lovaglanak a rosszfiúk, hogy aztán Bud kigombolja őket szó szerint, de kedvencem mégis az összecsapása Bugnerrel. "- Nem tetszik valami sheriff? - Nem értem. - Az arany. Mikor pedig Bud keresztül kalapálja Yukkán a sherrifet szimbólikus jellegű, a jó bosszúja az emberi gonoszság fölött. Időtálló klasszikus Spencer fénykorából."

 
Thibo84   2016. 06. 14.

Bud Spencer és Girolamo párosát, csak a kaja verseny múlja felül.


 
szkodvig   2017. 06. 02.

Kellemes kis spagettiwestern. Bármikor képes vagyok megnézni a mai napig. Tele van jó poénokkal,a zabálos jelenet pedig önmagáért beszél. Bárkinek szívesen ajánlom!:)

 
Miss_Murder   2016. 10. 03.

Gyermekkorom egyik kedvence a maga kategóriájában. Imádom benne Bud Spencer szerepét, imádnivalóan morcos, de hatalmas szíve van. Legalább százszor láttam már, de valószínűleg még legalább ennyiszer meg fogom nézni, ennyire megunhatatlan a film. Fiúknak, lányoknak egyaránt szeretettel ajánlom. A kis indiánt imádtam benne. Nagyon jó film, örök klasszikus.

 
zselyke   2016. 07. 16.

Ezt a filmet Bud Spencer miatt szerettem meg igazán, nagyon jól játszik benne. Örök kedvenc marad!

 

A spagettiwestern műfajához híven Spanyolországban forgatták a filmet, feltűnik benne egy neves spanyol színész , Jesús Guzman is.

(LionelMessi10 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.