Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
81%

Az ördög jobb és bal keze 2. (1971)

...continuavano a chiamarlo Trinità
Filmadatlap
 
27
Szereplők
10
Vélemények
13
Képek
1
Videók

Galéria (13)

Videók (1)

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 16.

legújabb vélemény

0

Csattanak a pofonok,és hullanak a rosszak,mint a kéve.Nem szabad túlgondolni a történetet,mert az nem túl erős.Itt nem az a lényeg,hanem a két színészóriás karizmatikus megjelenése,és játéka,látszik rajtuk,hogy élvezik,amit csinálnak,és ez minden filmjükből süt.Igazi klasszikus,kikapcsolódáshoz tökéletes.

 
Thibo84   2019. 04. 09.

0

Mikor először láttam, nem voltam elájulva tőle, már nem tudom megmondani, mi volt az oka. De évekkel később, mikor újra megnéztem, rá kellett jönnöm, hogy pazar a humora, akárcsak az első résznek. Hozta az elvárt színvonalat.

 
Norbert93   2019. 08. 12.

0

Az egyik személyes kedvencem a párostól, mind humor, mind cselekmény szempontjából az általam legkedveltebb filmjük. Az amerikai fogyasztói társadalom kritikája páratlanul megütközik a film azon jelenetében, amikor a két rongyos csavargó elegáns ruhá... több»

 
TribeBubu   2016. 10. 15.

0

Nos, igen, akkoriban még készültek olyan folytatások, amik az első rész színvonalán mozogtak. Ennek a résznek ugyan kissé gyengébbnek találtam a történetét, de humorban erősebb az elődjénél. A spagetti western egyik legjobbja.

 
ZozArt89 Nézhetetlen  2019. 07. 17.

0

Tanácstalanul tárom szét a karom most is ahogy mindig ha megpróbálok megnézni egy ilyen filmet. Bennem semmit se mozgatott meg talán csak a záróizmaimat... Rémes.

 
Mr. Zero   2015. 09. 01.

0

Nekem annyira nem jött be. Túl lapos volt az én ízlésemnek, igaz egész jó jelenetek akadtak benne ennek ellenére maga a történet nem volt egy hűha, kategória. Max közepes.

 
Macskínó   2016. 09. 18.

0

Nagyon szeretem Bud Spencer és Terence Hill western filmjeit! Jó pofa sztori és a megszokott és hőn szeretett műpofozás. Nagyot alakítottakaz első részben is! Mai napig a kedvenc westernfilmem az Ördög jobb és balkeze 2! Érdemes megnézni!

 

Van egy jelenet, amiben Terence Hill karaktere, Trinity a Tony Norton által alakított Nagykártyás Hendrixnek ad egy pofont, aztán előkapja a fegyverét, majd újra ad egy másik pofont és előrántja a fegyverét. Ezt ismételgeti. Hill ehhez a jelenethez nagyon sokat gyakorolt, hogy minél gyorsabb legyen. A nappalijukban álló oszlopon gyakorolt három hónapon át folyamatosan.

(Thibo84)
 

A film premierjére az Államokban 1971 októberében került sor, ám a magyar mozikba csak 1992 nyarán került be.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A széria 3. részében már nem Bud Spencer és Terence Hill szerepelnek, hanem az általuk megformált karakterek fiai.

(Mavil)
 

Ez volt az első alkalom, hogy Guido és Maurizio De Angelis komponálták meg egy Bud Spencer és Terence Hill film zenéjét.

(Mavil)
 

Ebben a filmben Enzo Barboni rendező 2. alkalommal dolgozott együtt a népszerű párossal.

(Mavil)