Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
76

Az ördög jobb és bal keze 2. (1971)

...continuavano a chiamarlo Trinità
Filmadatlap
 
17
Szereplők
9
Vélemények
3
Képek
Videók
 
Norbert93   2019. 08. 12.

legújabb vélemény

Az egyik személyes kedvencem a párostól, mind humor, mind cselekmény szempontjából az általam legkedveltebb filmjük. Az amerikai fogyasztói társadalom kritikája páratlanul megütközik a film azon jelenetében, amikor a két rongyos csavargó elegáns ruhába átöltözve beszabadul az étterembe, s nekem ez a jelenetsor minden eddigi filmjüket übereli.

 
Thibo84   2019. 04. 09.

Mikor először láttam, nem voltam elájulva tőle, már nem tudom megmondani, mi volt az oka. De évekkel később, mikor újra megnéztem, rá kellett jönnöm, hogy pazar a humora, akárcsak az első résznek. Hozta az elvárt színvonalat.


 
TribeBubu   2016. 10. 15.

Nos, igen, akkoriban még készültek olyan folytatások, amik az első rész színvonalán mozogtak. Ennek a résznek ugyan kissé gyengébbnek találtam a történetét, de humorban erősebb az elődjénél. A spagetti western egyik legjobbja.

 
ZozArt89 Nézhetetlen  2019. 07. 17.

Tanácstalanul tárom szét a karom most is ahogy mindig ha megpróbálok megnézni egy ilyen filmet. Bennem semmit se mozgatott meg talán csak a záróizmaimat... Rémes.

 
Macskínó   2016. 09. 18.

Nagyon szeretem Bud Spencer és Terence Hill western filmjeit! Jó pofa sztori és a megszokott és hőn szeretett műpofozás. Nagyot alakítottakaz első részben is! Mai napig a kedvenc westernfilmem az Ördög jobb és balkeze 2! Érdemes megnézni!

 

A film premierjére az Államokban 1971 októberében került sor, ám a magyar mozikba csak 1992 nyarán került be.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A széria 3. részében már nem Bud Spencer és Terence Hill szerepelnek, hanem az általuk megformált karakterek fiai.

(Mavil)
 

Ez volt az első alkalom, hogy Guido és Maurizio De Angelis komponálták meg egy Bud Spencer és Terence Hill film zenéjét.

(Mavil)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.