Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
77

Az ördög jobb és bal keze 2. (1971)

...continuavano a chiamarlo Trinità
Filmadatlap
 
16
Szereplők
7
Vélemények
3
Képek
Videók
 
Thibo84   2019. 04. 09.

Mikor először láttam, nem voltam elájulva tőle, már nem tudom megmondani, mi volt az oka. De évekkel később, mikor újra megnéztem, rá kellett jönnöm, hogy pazar a humora, akárcsak az első résznek. Hozta az elvárt színvonalat.

 
TribeBubu   2016. 10. 15.

Nos, igen, akkoriban még készültek olyan folytatások, amik az első rész színvonalán mozogtak. Ennek a résznek ugyan kissé gyengébbnek találtam a történetét, de humorban erősebb az elődjénél. A spagetti western egyik legjobbja.


 
Mr. Zero   2015. 09. 01.

Nekem annyira nem jött be. Túl lapos volt az én ízlésemnek, igaz egész jó jelenetek akadtak benne ennek ellenére maga a történet nem volt egy hűha, kategória. Max közepes.

 
era93   2015. 06. 01.

Még mai napig nem tudom megérteni, hogy mi az amit ebben és a hozzá hasonló filmekben szeretnek. Értem ez alatt a Bud Spencer filmeket. Gyakorlatilag a poénok a pofon osztások köré gyűlnek ami számomra nem humoros sőt már-már inkább szánalmas kategória.

 
Maddy   2015. 01. 23.

Imádom ezt a filmet! Annyira humoros és ez a jól bevált főszereplő páros is hihetetlen. :D Nagyon szeretem őket, mindig megnevettetnek. :D

 

A film premierjére az Államokban 1971 októberében került sor, ám a magyar mozikba csak 1992 nyarán került be.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A széria 3. részében már nem Bud Spencer és Terence Hill szerepelnek, hanem az általuk megformált karakterek fiai.

(Mavil)
 

Ez volt az első alkalom, hogy Guido és Maurizio De Angelis komponálták meg egy Bud Spencer és Terence Hill film zenéjét.

(Mavil)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.