Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
85%

Az ördög jobb és bal keze (1970)

Lo chiamavano Trinità...
Filmadatlap
 
17
Szereplők
16
Vélemények
29
Képek
Videók
 
Ferenc Schreiber   2020. 03. 01.

legújabb vélemény

Ferenc Schreiber

Ma is megállja a helyét! Imádni vaóak benne!

 
Deku   2017. 07. 10.

Teljesen lényegtelen hány Bud Spencer film van az összes ugyanarra a sémára épül. Szinte semmi különbséget nem fedezek fel. A humor ami ha van benne kimerül a pofozkodásban ami nem vicces.


 
Thibo84   2019. 04. 09.

Az első film, amiben felismerik a párosban rejlő hihetetlen lehetőséget. Számtalanszor láttam, de nem tudom megunni, és ehhez hozzájárulnak a zseniális szinkronhangok is. Jó a humora, számtalan megnézés után is megmosolyogtat.

 
HETEDIK   2018. 11. 25.

Felejthetetlen klasszikus, amit akárhányszor néz meg az ember, mindig ugyanolyan jól szórakozik.

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 27.

A híres spagetti-western,aminek egy mintadarabja ez a mű. Zsenik,akiken felnőttem. Pofonok,kissebbek,nagyobbak,vér nélkül,és mindíg vicces formában! Kedves kis film.Sokszor nézhetős!

 
Norbert93   2018. 07. 18.

A spagetti-western műfaj koronázatlan királya. A legtöbb jelenete sablonos és egyszerű, mint a faék, de a westernek és az amerikai sznobizmus parodizálása, a megunhatatlan pofozkodós jelenetek és aranyköpések mégis kultuszfilmmé tették kis hazánkban. A nyitójelenet pedig mindent visz.

 
Filmelemző   2018. 05. 11.

Megunhatatlan nagy klasszikus a vígjátékok és a Bud Spencer - Terence Hill filmek között, nálam az első ötben szerepel. A pofozkodós jelenet a szektások táborában a Mescal nevű mexikói bandita embereivel, egészen zseniális. Amikor először láttam kisg... több»

 

A filmnek van valódi inspirációja és történelmi háttere, mégpedig az, hogy a mormonokat mészárlás árán is el akarták űzni az ő lakóhelyükről, 1983-ban, ami inspirálta a film készítőit.

(Shelby07)
 

A Terence Hill által megformált karakter neve Trinity, melyet angol területen előszeretettel szerepeltettek a színész későbbi filmjeinek címében is.

(Mavil)
 

Ebben a filmben Enzo Barboni rendező első alkalommal dolgozott együtt a népszerű párossal.

(Mavil)
 

A film főcímdala hallható Quentin Tarantino, Django elszabadul (2012) című filmjében is.

(dulkap)
 

Eredetileg George Eastman és Pietro Martellanza alakította volna a főszerepeket.

(dulkap)
 

Ez a film hozta meg Terence Hill és Bud Spencer számára az igazi áttörést.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.