Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
86

A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse (2006)

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
Filmadatlap
 
33
Szereplők
42
Vélemények
13
Képek
2
Videók
 
Laca//Ho/rr/oR//   2018. 05. 16.

Nagyon látványos élménydús lett a 3. rész, bár az 1. részt, ha nem is verte meg részemről, azért a 2-nél jobb lett véleményem szerint. Vannak benne jó jelenetek, van amikor lélegzetelállító "lehetetlen" de vicces dolgokat találtak ki a rendezők. Pár hibát és unalmas részt leszámítva egész jó kis rész lett.

 
Deku   2017. 07. 17.

Nálam eszméletlenül nagyot aratott ez a film. Ismét meg volt az a fajta humor amit elsőre is kaptunk. Újabb főgonoszunk is kedvelhető volt valamilyen szinten és átéreztük helyzetét.


 
Orosz István   2017. 08. 03.

Már sajnos nincs olyan jó, mint az első rész, de még mindig nagyon jónak és élvezhetőnek mondanám. Nagyon tetszik az új ellenség, és még a vége is meglepett.

 
dailyfilmsan   2018. 09. 19.

Egyértelmű hogy ez a film a legjobb értékelést érdemli. Remek kompozíciója ez a film a humornak miszticizmusnak a régi kalózéletnek és az érzelmeknek. Magát nem meghazudtolva tartja a régi , az első részből ismert vonalakhoz. A zene ismételten nagyon jól megy a film miliőjéhez. Valamint a szereplők is jól alkalmazkodnak az új konfliktúrához. Nagy jó még mindig ez a film. Bármikor és bármennyiszer megnézhető.

 
Bazzzsi   2017. 10. 20.

Méltó folytatása az első résznek. Izgalmas a története sok érdekes jelentet volt benne és a látványa is egészen elképesztő, holott CGI az egész. Tetszett.

Keira Knightley

A film összbevétele 1 066 179 725 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben Keira Knightley póthajat visel, mert éppen rövid frizurája volt a Domino című film forgatása miatt.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Tia Dalma szerepét eredetileg nem Naomie Harrisnek akarták adni a fiatal kora miatt, ám Denise Chamian casting direktor meggyőzte a rendezőt, hogy tökéletes jamaicai akcentusa miatt ő a legmegfelelőbb a szerepre.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A Bolygó Hollandi legénységének több tagját Tim Burton tervei alapján készítették el.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.