Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
86%

A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse (2006)

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
Filmadatlap
 
33
Szereplők
42
Vélemények
152
Képek
3
Videók

Galéria (152)

Keira Knightley

Videók (3)

 
MP170506   2020. 09. 17.

legújabb vélemény

0

Egyszerűen kiváló ez a film! Nagyon jó a történet, jók a poénok, gyönyörű a látványvilága és kiválóak a karakterek, akiket remek színészek alakítanak.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2018. 05. 16.

0

Nagyon látványos élménydús lett a 3. rész, bár az 1. részt, ha nem is verte meg részemről, azért a 2-nél jobb lett véleményem szerint. Vannak benne jó jelenetek, van amikor lélegzetelállító "lehetetlen" de vicces dolgokat találtak ki a rendezők. Pár hibát és unalmas részt leszámítva egész jó kis rész lett.

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 27.

0

Kissé tucatfilmes jellegű.Valljuk be a rengeteg CGI,millió effekt,hol marad a színjátszás maga??? Depp és Bloom nem rossz melósok,de ők sem tudnak minden tucatfilmet felpörgetni.

 
Deku   2017. 07. 17.

0

Nálam eszméletlenül nagyot aratott ez a film. Ismét meg volt az a fajta humor amit elsőre is kaptunk. Újabb főgonoszunk is kedvelhető volt valamilyen szinten és átéreztük helyzetét.

 
Orosz István   2017. 08. 03.

0

Már sajnos nincs olyan jó, mint az első rész, de még mindig nagyon jónak és élvezhetőnek mondanám. Nagyon tetszik az új ellenség, és még a vége is meglepett.

 
dailyfilmsan   2018. 09. 19.

0

Egyértelmű hogy ez a film a legjobb értékelést érdemli. Remek kompozíciója ez a film a humornak miszticizmusnak a régi kalózéletnek és az érzelmeknek. Magát nem meghazudtolva tartja a régi , az első részből ismert vonalakhoz. A zene ismételten nagyon... több»

 
Ms. Akárki   2019. 05. 31.

0

Látványos és akciódús kalózmese született ismét. Imádtam minden percét. Érdekes a történet és a színészek is tökéletesek. Jack karaktere talán ebben a részben a leg érzelmesebb, sebezhetőbb és ezt tökéletesen viszi vászonra Johnny Depp. Az animáció és a zenék is isteniek.

A film összbevétele 1 066 179 725 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben Keira Knightley póthajat visel, mert éppen rövid frizurája volt a Domino című film forgatása miatt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Tia Dalma szerepét eredetileg nem Naomie Harrisnek akarták adni a fiatal kora miatt, ám Denise Chamian casting direktor meggyőzte a rendezőt, hogy tökéletes jamaicai akcentusa miatt ő a legmegfelelőbb a szerepre.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A Bolygó Hollandi legénységének több tagját Tim Burton tervei alapján készítették el.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Az "Egész nap tudom csinálni" sor, miközben Will Turner fejjel lefelé lógva üti a kannibálokat, Orlando Bloom improvizációjából született.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Stellan Skarsgard sminkjének felvitele négy órát vett igénybe.

(ArpiHajdu és Réci)