Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
87

A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse

(Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest)
 
Teófil  2015. 05. 13.

Én még mindig imádom! Izgalmas, kalandos, humoros történet, nagyon jó látványvilággal és rendezéssel és kiváló színészekkel. Jack Sparrow kapitány egy hatalmas karakter és Johnny Deep kiválóan hozza. Kiváló!

 
Rayman102  2016. 02. 16.

Ahogy az előző része ez is jól sikerült. Izgalmas és kalandos történet, szép látványvilág és jó színészi alakítások. Johnny Deep itt is hozza a formáját.

 
laura2694  2015. 11. 30.

mint az általában lenni szokott, a folytatás nem tudja hozni a színvonalat. Ez a 2. résznél is igaz, Másabb, gyengébb, néhol már követhetetlen, amit a 3.ban fokoznak. A látvány viszont rendben van.

 
Lallerr33  2015. 03. 31.

Ez a rész még izgalmas, mert ha egy film jól sikerül akkor általában az ember várja a folytatást. Jó lett a film, kimondottan izgalmas és cselekményes. Gondolkodtam is egy újranézésen, de azt szigorúan csak az első rész ismétlése után lehet.

 
tomtom  2016. 07. 07.

Nem hinném, hogy én vagyok az egyetlen azzal a véleménnyel, hogy a Karib-tenger kalózai-trilógiának egyetlen értéklehető része Johnny Depp, és fájdalom, de ő sem mindig. Tudom, hogy ez egy mese, tudom, hogy Disney-produkció, és azt is, hogy a fiatalabb közönségnek is ugyanúgy szól, de attól még néhol banális, néhol béna, néhol bugyuta az egész történet és a dramaturgia - a látvány persze rendben van, de ettől még nem válik a film igazán értékelhetővé.

Keira Knightley
 

A filmben Keira Knightley póthajat visel, mert éppen rövid frizurája volt a Domino című film forgatása miatt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Tia Dalma szerepét eredetileg nem Naomie Harrisnek akarták adni a fiatal kora miatt, ám Denise Chamian casting direktor meggyőzte a rendezőt, hogy tökéletes jamaicai akcentusa miatt ő a legmegfelelőbb a szerepre.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A Bolygó Hollandi legénységének több tagját Tim Burton tervei alapján készítették el.

(ArpiHajdu és Réci)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.