Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
85

A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse (2006)

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
Filmadatlap
 
33
Szereplők
44
Vélemények
113
Képek
2
Videók
 
NGN   2020. 01. 16.

legújabb vélemény

Korrekt és látványos folytatás, még a megfelelő arányban adagolva az akciót és a poénokat. A főgonosz is nagyon szerethető, gonoszsága ellenére, meg lehet érteni a motivációit.

 
Artemisia   2018. 07. 19.

Nagy durranás volt a film, rendkívűl színes,kalandos és akciódús. Nem győztem számon tartani az eseményeket, amik 2 filmet is megtöltenének. Zseniális minden cselekményszál és zseniálisan szőtték egybe őket egy gigantikus mozifilmben. Csak a szigeti bennszülött törzs elől való megmenekülés szórakoztató megérne egy külön filmet, annyi kalandot és humort sűrítettek bele. A Bolygó Hollandi és Davy Jones története szintén kitöltene egy filmet. Davy Jones roppant karakteres gonosz, a külső megjelenítése is zseniális és sokat hozzáad a film hangulatához. A kulcs és az élő szív körüli legendák, illetve az érzelmi tétek Will és Elizabeth, valamint Will és Bocskor Bill között szintén érdekfeszítő toldalékok. A Kraken is jó eseményszál, látványos jeleneteket ad a filmhez és megjelenítése is félelmetes és tekintélyes, olyan, amilyennek egy ilyen lényt elképzelnénk. A karakterek roppant szórakoztatóak, színészek pedig az első részhez hasonlóan színvonalas alakításokkal személyesítik meg őket, persze most is Jack Sparrow viszi a prímet humorban és karizmában.


 
Laca//Ho/rr/oR//   2018. 05. 16.

Nagyon látványos élménydús lett a 3. rész, bár az 1. részt, ha nem is verte meg részemről, azért a 2-nél jobb lett véleményem szerint. Vannak benne jó jelenetek, van amikor lélegzetelállító "lehetetlen" de vicces dolgokat találtak ki a rendezők. Pár hibát és unalmas részt leszámítva egész jó kis rész lett.

 
Deku   2017. 07. 17.

Nálam eszméletlenül nagyot aratott ez a film. Ismét meg volt az a fajta humor amit elsőre is kaptunk. Újabb főgonoszunk is kedvelhető volt valamilyen szinten és átéreztük helyzetét.

 
Orosz István   2017. 08. 03.

Már sajnos nincs olyan jó, mint az első rész, de még mindig nagyon jónak és élvezhetőnek mondanám. Nagyon tetszik az új ellenség, és még a vége is meglepett.

Keira Knightley

A film összbevétele 1 066 179 725 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben Keira Knightley póthajat visel, mert éppen rövid frizurája volt a Domino című film forgatása miatt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Tia Dalma szerepét eredetileg nem Naomie Harrisnek akarták adni a fiatal kora miatt, ám Denise Chamian casting direktor meggyőzte a rendezőt, hogy tökéletes jamaicai akcentusa miatt ő a legmegfelelőbb a szerepre.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A Bolygó Hollandi legénységének több tagját Tim Burton tervei alapján készítették el.

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.