Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
67%

A titánok haragja (2012)

Wrath of the Titans
Filmadatlap
 
31
Szereplők
11
Vélemények
6
Képek
1
Videók

Galéria (6)

Videók (1)

 
Zsolt Szabó   2023. 02. 04.

legújabb vélemény

3
Tipikus folytatás

Egy évtizeddel a szörnyeteg Kráken hősies legyőzése után Perszeusz, Zeusz félisten fia falusi halászként és 10 éves fia, Héliusu egyetlen szülőjeként próbál nyugodtabb életet élni. Eközben az istenek és a titánok között dúl a harc a fölényért. Az emb... teljes kritika»

 
harnas1207   2019. 02. 19.

1

A titánok harca még magával ragadott minden hibája ellenére, ez a film inkább untatott és giccses volt. Hiába a neves színészi gárda, a történet elég sablonos.

 
kabel   2015. 08. 04.

1

Valaki kitalálta, hogy random mitikus lények összekavarása és gyilkolászása jó film lehet, valaki megdobta pénzzel és valaki egy borzasztó filmet forgatott a koncepcióból. Összefoglalva ez A Titánok Haragja.

 
indingo   2017. 10. 01.

1

Maga a történet a történelmi szállal bejött, még ha nem is tükrözte mindenhol a valóságot. A látvánnyal nem volt gond és történetvezetés sem volt unalmas.

 
Adell89   2015. 11. 13.

1

A szokásos szuperhősös amerikai film. Ezeknek a szuperhősöknek semmi nem árt; a fejével szétveri a márványtömböt. Igaz szeretem a kalandos fantasy filmeket csak itt a színészek már túljátszották a szerepüket és sok a túlzás.

 
Lonka   2017. 07. 31.

0

Nem volt rossz a film én sokkal rosszabbra számítottam. A látványa meglepően jó volt és a története is egy erős közepesre sikeredett.

 
tamas84   2014. 12. 07.

1

Ez az egyik legrosszabb film, amit valaha láttam. Tényleg. Ennyire kevés időt és energiát még élő ember nem fektetett forgatókönyvek megírásába. A dialógusok egészen bosszantóak: "Ne menj be" - "de bemegyek" - "jó." Kábé ilyen szintű az egész. Értem, hogy csak a látványra mennek, és az tényleg szép, de könyörgök...

A film összbevétele 301 970 083 dollár volt (imdb.com).

 

A film 150 millió dollárból készült. A kritikusok nagyon negatív véleménnyel voltak róla.

(Mavil)
 

Az eddigi összes Titánok harca feldolgozásban feltűnt egy női szereplő a James Bond filmekből. Ezúttal Rosamund Pike a Halj meg máskor-ból.

(kázsé)
 

Az eredeti Titánok harcából ismert Bubo, a mechanikus bagoly feltűnik a filmben Bill Nighy oldalán.

(kázsé)
 

Az Androméda szerepére való készülés közben a rendező arra utasította Rosamund Pike-ot, hogy tanulmányozza Mel Gibson alakítását A rettenthetetlen c. filmben.

(kázsé)
 

Az első rész címének spanyol fordítása azt jelenti, "A titánok haragja", ami tulajdonképpen ennek a második résznek a címe.

(kázsé)