Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
68

A titánok haragja (2012)

Wrath of the Titans
Filmadatlap
 
33
Szereplők
10
Vélemények
6
Képek
1
Videók
 
indingo   2017. 10. 01.

Maga a történet a történelmi szállal bejött, még ha nem is tükrözte mindenhol a valóságot. A látvánnyal nem volt gond és történetvezetés sem volt unalmas.

 
harnas1207   2019. 02. 19.

A titánok harca még magával ragadott minden hibája ellenére, ez a film inkább untatott és giccses volt. Hiába a neves színészi gárda, a történet elég sablonos.


 
Lonka   2017. 07. 31.

Nem volt rossz a film én sokkal rosszabbra számítottam. A látványa meglepően jó volt és a története is egy erős közepesre sikeredett.

 
kabel   2015. 08. 04.

Valaki kitalálta, hogy random mitikus lények összekavarása és gyilkolászása jó film lehet, valaki megdobta pénzzel és valaki egy borzasztó filmet forgatott a koncepcióból. Összefoglalva ez A Titánok Haragja.

 
adibandii   2015. 04. 25.

Imádom az olyan filmeket,amik istenekről szolnak,és ez is közé tartozik.Liam Neeson ebben a filmben is nagyot alakított.Sam Worthintógton pedig istenien alakitja Perseust.

A film összbevétele 301 970 083 dollár volt (imdb.com).

 

A film 150 millió dollárból készült. A kritikusok nagyon negatív véleménnyel voltak róla.

(Mavil)
 

Az eddigi összes Titánok harca feldolgozásban feltűnt egy női szereplő a James Bond filmekből. Ezúttal Rosamund Pike a Halj meg máskor-ból.

(kázsé)
 

Az eredeti Titánok harcából ismert Bubo, a mechanikus bagoly feltűnik a filmben Bill Nighy oldalán.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.