Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
67%

A titánok haragja (2012)

Wrath of the Titans
Filmadatlap
 
31
Szereplők
11
Vélemények
6
Képek
1
Videók
 
NGN   2020. 06. 07.

legújabb vélemény

0
Hozta az első rész színvonalát, de ez nem feltétlenül dicséret

Szóval ott fejeződött be az előző rész, hogy Perszeusz (Sam Worthington) legyőzte a hatalmas Krákent, és boldogan ellovagolt a napfényben a szárnyas pacival, a Pegazussal, és még élete szerelmét is visszakapta a halálból. Azonban most, pár év elte... teljes kritika»

 
indingo   2017. 10. 01.

0

Maga a történet a történelmi szállal bejött, még ha nem is tükrözte mindenhol a valóságot. A látvánnyal nem volt gond és történetvezetés sem volt unalmas.


 
harnas1207   2019. 02. 19.

0

A titánok harca még magával ragadott minden hibája ellenére, ez a film inkább untatott és giccses volt. Hiába a neves színészi gárda, a történet elég sablonos.

 
Lonka   2017. 07. 31.

0

Nem volt rossz a film én sokkal rosszabbra számítottam. A látványa meglepően jó volt és a története is egy erős közepesre sikeredett.

 
kabel   2015. 08. 04.

0

Valaki kitalálta, hogy random mitikus lények összekavarása és gyilkolászása jó film lehet, valaki megdobta pénzzel és valaki egy borzasztó filmet forgatott a koncepcióból. Összefoglalva ez A Titánok Haragja.

 
adibandii   2015. 04. 25.

0

Imádom az olyan filmeket,amik istenekről szolnak,és ez is közé tartozik.Liam Neeson ebben a filmben is nagyot alakított.Sam Worthintógton pedig istenien alakitja Perseust.

 
Adell89   2015. 11. 13.

0

A szokásos szuperhősös amerikai film. Ezeknek a szuperhősöknek semmi nem árt; a fejével szétveri a márványtömböt. Igaz szeretem a kalandos fantasy filmeket csak itt a színészek már túljátszották a szerepüket és sok a túlzás.

Galéria (6)

Videók (1)

A film összbevétele 301 970 083 dollár volt (imdb.com).

 

A film 150 millió dollárból készült. A kritikusok nagyon negatív véleménnyel voltak róla.

(Mavil)
 

Az eddigi összes Titánok harca feldolgozásban feltűnt egy női szereplő a James Bond filmekből. Ezúttal Rosamund Pike a Halj meg máskor-ból.

(kázsé)
 

Az eredeti Titánok harcából ismert Bubo, a mechanikus bagoly feltűnik a filmben Bill Nighy oldalán.

(kázsé)
 

Az Androméda szerepére való készülés közben a rendező arra utasította Rosamund Pike-ot, hogy tanulmányozza Mel Gibson alakítását A rettenthetetlen c. filmben.

(kázsé)
 

Az első rész címének spanyol fordítása azt jelenti, "A titánok haragja", ami tulajdonképpen ennek a második résznek a címe.

(kázsé)
 

Bill Nighy mikor meglátja Perszeuszt, azt mondja "Elengedni a Krakent". A Karib tenger kalózaiban Bill Nighy ugyanezt mondja.

(kázsé)
 

Bill Nighy három évvel idősebb, mint Liam Neeson, aki az apját alakítja a filmben.

(kázsé)