Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
68%

A titánok haragja (2012)

Wrath of the Titans
Filmadatlap
 
33
Szereplők
11
Vélemények
6
Képek
1
Videók
 
NGN   2020. 06. 07.

legújabb vélemény

Hozta az első rész színvonalát, de ez nem feltétlenül dicséret

Szóval ott fejeződött be az előző rész, hogy Perszeusz (Sam Worthington) legyőzte a hatalmas Krákent, és boldogan ellovagolt a napfényben a szárnyas pacival, a Pegazussal, és még élete szerelmét is visszakapta a halálból. Azonban most, pár év elte... teljes kritika»

 
indingo   2017. 10. 01.

Maga a történet a történelmi szállal bejött, még ha nem is tükrözte mindenhol a valóságot. A látvánnyal nem volt gond és történetvezetés sem volt unalmas.


 
harnas1207   2019. 02. 19.

A titánok harca még magával ragadott minden hibája ellenére, ez a film inkább untatott és giccses volt. Hiába a neves színészi gárda, a történet elég sablonos.

 
Lonka   2017. 07. 31.

Nem volt rossz a film én sokkal rosszabbra számítottam. A látványa meglepően jó volt és a története is egy erős közepesre sikeredett.

 
kabel   2015. 08. 04.

Valaki kitalálta, hogy random mitikus lények összekavarása és gyilkolászása jó film lehet, valaki megdobta pénzzel és valaki egy borzasztó filmet forgatott a koncepcióból. Összefoglalva ez A Titánok Haragja.

 
adibandii   2015. 04. 25.

Imádom az olyan filmeket,amik istenekről szolnak,és ez is közé tartozik.Liam Neeson ebben a filmben is nagyot alakított.Sam Worthintógton pedig istenien alakitja Perseust.

 
Adell89   2015. 11. 13.

A szokásos szuperhősös amerikai film. Ezeknek a szuperhősöknek semmi nem árt; a fejével szétveri a márványtömböt. Igaz szeretem a kalandos fantasy filmeket csak itt a színészek már túljátszották a szerepüket és sok a túlzás.

A film összbevétele 301 970 083 dollár volt (imdb.com).

 

A film 150 millió dollárból készült. A kritikusok nagyon negatív véleménnyel voltak róla.

(Mavil)
 

Az eddigi összes Titánok harca feldolgozásban feltűnt egy női szereplő a James Bond filmekből. Ezúttal Rosamund Pike a Halj meg máskor-ból.

(kázsé)
 

Az eredeti Titánok harcából ismert Bubo, a mechanikus bagoly feltűnik a filmben Bill Nighy oldalán.

(kázsé)
 

Az Androméda szerepére való készülés közben a rendező arra utasította Rosamund Pike-ot, hogy tanulmányozza Mel Gibson alakítását A rettenthetetlen c. filmben.

(kázsé)
 

Az első rész címének spanyol fordítása azt jelenti, "A titánok haragja", ami tulajdonképpen ennek a második résznek a címe.

(kázsé)
 

Bill Nighy mikor meglátja Perszeuszt, azt mondja "Elengedni a Krakent". A Karib tenger kalózaiban Bill Nighy ugyanezt mondja.

(kázsé)
 

Bill Nighy három évvel idősebb, mint Liam Neeson, aki az apját alakítja a filmben.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.