Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
63%

Álomháború (2011)

Sucker Punch
Filmadatlap
 
29
Szereplők
22
Vélemények
100
Képek
1
Videók
 
ArpiHajdu és Réci   2019. 08. 09.

legújabb vélemény a nap véleménye

0
A „mit akart ezzel a szerző” tipikus esete

A címben használt kérdést elsősorban olyan alkotásoknál használják, ahol éreznünk kéne, hogy az alkotó (legyen az író, költő vagy filmrendező) valami nagyon komoly, nagyon elvont élményt/mondanivalót szeretne átadni nekünk, miközben olvassuk, nézzük,... teljes kritika»

 
Artemisia Nézhetetlen  2017. 12. 17.

3

Borzalmasan rossz ez a film, teljesen értelmetlen,giccses zagyvaság. A szereplőkhöz hasonlóan a készítők fantáziája is meglódult,csak az a baj, hogy elfelejtették azt rendszerezni, egyenes, értelmes cselekménnyé szőni, csupán semmitmondó képeket pörg... több»


 
indingo   2018. 04. 26.

0

Elég furcsa az egész film. Eleve a története nagyon megfoghatatlan, helyenként kifejezetten unalmas, másutt csak a polgárpukkasztás a cél. Nem tetszett.

 
Deku   2017. 10. 25.

0

Pofás kis darab lett szerintem minden téren igazán kiválót alkottak. Többször nézős. Ezt a filmet bárki könnyűszerrel bepróbálhatja. Én személy szerint imádtam teljesen oda voltam érte.

 
Norbert93   2019. 05. 10.

1

Tipikus Zack Snyder rendezés: Látványfilm tele kavarodással és katyvasszal. Ez az ember nem tudja magát kifejezni, minden erőltetett filmjében ott lett volna a potenciál, de a végeredmény általában csak fejetlenség. Elborult, inkább furcsa, mint érdekes, látványos, de mégis semmitmondó és rossz.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 31.

0

Zseniális és zavaros film kicsit. Szürreális az egész valóság és álomvilág, képzeletvilág folyamatos keveredése. Akciódús és megrázó történet a film legmélye. Tökéletes kivitelezés és isteni zenék egyvelege.

 
harnas1207   2019. 02. 20.

0

Nagyon érdekes koncepció és látványos jelenetek. Az elképzelés nagyon jó, de a megvalósítás gyenge és giccses lett. Ebből az ötletből egy erős thriller is születhetett volna, de rendezők a túltolt látványba látták a fantáziát. Igazán kár érte.

Galéria (100)

Videók (1)

A film összbevétele 89 792 502 dollár volt (imdb.com).

 

Bobydoll szerepére Amanda Seyfried, Olivia Thirlby és Mia Wasikowska esélyes volt.

(hp)
 

Emily Browning a filmben elhangzó dalok közül hármat maga énekelt fel:"Sweet Dreams (Are Made of This)", "Asleep", "Where is My Mind?".

(hp)
 

A főszereplőt, Babydollt alakító Emily Browning a film 18. percéig egy szót sem szól.

(hp)
 

Az Álomháború Zack Snyder első olyan filmje, amely az Egyesült Államokban nem R-korhatáros (18) besorolást kapott.

(hp)
 

Az Álomháború Zack Snyder első olyan filmje, ami nem valamely képregény vagy regény adaptációja. Ennek ellenére számos hasonlóság fedezhető fel a film és Lewis Carroll Alice Csodaorszában című regénye között.

(hp)