Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
65
Filmadatlap
 
30
Szereplők
23
Vélemények
100
Képek
1
Videók
Álomháború
 
ArpiHajdu és Réci   2019. 08. 09.

legújabb vélemény a nap véleménye

A „mit akart ezzel a szerző” tipikus esete

A címben használt kérdést elsősorban olyan alkotásoknál használják, ahol éreznünk kéne, hogy az alkotó (legyen az író, költő vagy filmrendező) valami nagyon komoly, nagyon elvont élményt/mondanivalót szeretne átadni nekünk, miközben olvassuk, nézzük, befogadjuk a szóban forgó művét. Mi pedig ülünk, és jól nevelt kisdiákként mindent latba vetünk annak érdekében, hogy megtaláljuk ezt a bizonyos mondanivalót, s ha nem találjuk, akkor jöhet az önmarcangolás, hogy biztos bennünk van a hiba, mi nem vettünk észre olyan apróságokat, amelyek értelmet adnak a kész filmnek. Nos, e film után megkockáztatom, hogy van az az eset is, amikor nem a befogadói oldalon jelentkeznek a gondok, hanem a szerző rész... több»

 
Artemisia Nézhetetlen  2017. 12. 17.

Borzalmasan rossz ez a film, teljesen értelmetlen,giccses zagyvaság. A szereplőkhöz hasonlóan a készítők fantáziája is meglódult,csak az a baj, hogy elfelejtették azt rendszerezni, egyenes, értelmes cselekménnyé szőni, csupán semmitmondó képeket pörgetnek egymás után, pedig ez a módszer nem alkalmas egy film elkészítéséhez.


 
indingo   2018. 04. 26.

Elég furcsa az egész film. Eleve a története nagyon megfoghatatlan, helyenként kifejezetten unalmas, másutt csak a polgárpukkasztás a cél. Nem tetszett.

 
Deku   2017. 10. 25.

Pofás kis darab lett szerintem minden téren igazán kiválót alkottak. Többször nézős. Ezt a filmet bárki könnyűszerrel bepróbálhatja. Én személy szerint imádtam teljesen oda voltam érte.

 
Norbert93   2019. 05. 10.

Tipikus Zack Snyder rendezés: Látványfilm tele kavarodással és katyvasszal. Ez az ember nem tudja magát kifejezni, minden erőltetett filmjében ott lett volna a potenciál, de a végeredmény általában csak fejetlenség. Elborult, inkább furcsa, mint érdekes, látványos, de mégis semmitmondó és rossz.

A film összbevétele 89 792 502 dollár volt (imdb.com).

 

Bobydoll szerepére Amanda Seyfried, Olivia Thirlby és Mia Wasikowska esélyes volt.

(hp)
 

Emily Browning a filmben elhangzó dalok közül hármat maga énekelt fel:"Sweet Dreams (Are Made of This)", "Asleep", "Where is My Mind?".

(hp)
 

A főszereplőt, Babydollt alakító Emily Browning a film 18. percéig egy szót sem szól.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.