Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
68
Filmadatlap
 
30
Szereplők
21
Vélemények
100
Képek
1
Videók
 
indingo   2018. 04. 26.

Elég furcsa az egész film. Eleve a története nagyon megfoghatatlan, helyenként kifejezetten unalmas, másutt csak a polgárpukkasztás a cél. Nem tetszett.

 
Deku   2017. 10. 25.

Pofás kis darab lett szerintem minden téren igazán kiválót alkottak. Többször nézős. Ezt a filmet bárki könnyűszerrel bepróbálhatja. Én személy szerint imádtam teljesen oda voltam érte.


 
harnas1207   2019. 02. 20.

Nagyon érdekes koncepció és látványos jelenetek. Az elképzelés nagyon jó, de a megvalósítás gyenge és giccses lett. Ebből az ötletből egy erős thriller is születhetett volna, de rendezők a túltolt látványba látták a fantáziát. Igazán kár érte.

 
Artemisia Nézhetetlen  2017. 12. 17.

Borzalmasan rossz ez a film, teljesen értelmetlen,giccses zagyvaság. A szereplőkhöz hasonlóan a készítők fantáziája is meglódult,csak az a baj, hogy elfelejtették azt rendszerezni, egyenes, értelmes cselekménnyé szőni, csupán semmitmondó képeket pörgetnek egymás után, pedig ez a módszer nem alkalmas egy film elkészítéséhez.

 
Norbert93   2018. 07. 25.

Tipikus Zack Snyder rendezés. Elborult, inkább furcsa, mint érdekes, látványos, de mégis semmitmondó és rossz.

 

Bobydoll szerepére Amanda Seyfried, Olivia Thirlby és Mia Wasikowska esélyes volt.

(hp )
 

Emily Browning a filmben elhangzó dalok közül hármat maga énekelt fel:"Sweet Dreams (Are Made of This)", "Asleep", "Where is My Mind?".

(hp )
 

A főszereplőt, Babydollt alakító Emily Browning a film 18. percéig egy szót sem szól.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.