Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
77%
Filmadatlap
 
26
Szereplők
11
Vélemények
8
Képek
1
Videók
Sárkányszív
 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 20.

legújabb vélemény

Rob Cohen megálmodta és megcsinálta...Quaid lehozta a karaktert.és mi pedig megnézzük...nem egy nagy szám,de aranyos kis fantasy...érzelem, és küzdelem...jó és rossz harca....

 
Deku   2017. 10. 23.

Nem lett egy igazán nagy szám film. Voltak sokkal jobbak is amiket láttam már. Ez itt persze nem egyértelműen negatív dolog mert néha kell ilyen is. Voltak gyengébb pontjai a filmnek talán csak emiatt nem mondhatom egyértelműen jónak.


 
HercegPeter   2016. 12. 04.

Aranyos, kedves film tele érzelemmel. A vége pedig az egyik legmeghatóbb filmes pillanat számomra. Sinkovits Imre az egyik kedvenc szinkronhangom, de talán itt a legjobb. Nagyon sajnálatos az, amit folytatás néven műveltek. Minden szempontból zuhan a... több»

 
Norbi   2018. 07. 24.

Ez esetben azt jelenti nálam itt az átlagos, hogy egyszer éppen hogy meg lehet nézni. A történet nem a legrosszabb, viszont a karakterek, és az egész rendezés nem tetszett, sem a díszletek..

 
Norbert93   2018. 07. 26.

Szerethető és érzelmes film, abból a korszakból mikor még nem volt agyontolva minden fantasy CGI effektekkel.

 
hell.l   2016. 05. 08.

A Sárkányszív filmek közül ez az egy, ami jónak mondható. A története, karaktere rendben van és a sárkányt valami eszméletlen jól megalkották, talán pont ő aki feldobja a filmet.

 
Balint   2016. 02. 13.

A Jurassic Park után és annak trükkjeivel készült fantasy ami akkoriban igen csak ritkaság számban ment, szerethető karakterekkel és megható történettel, igazán szerethető darab ;)

A film összbevétele 115 267 375 dollár volt (imdb.com).

 

A sárkány összesen 23 percet látható a filmen.

(magyaristvan)
 

Draco sohasem fúj tüzet a szájából csak az orrlyukából.

(magyaristvan)
 

Liam Neesont vették fel eredetileg Bowen szerepére, de a stúdió nem volt meggyőződve róla, hogy elmenne akcióhősnek.

(kázsé)
 

Ebben a filmben Jason Isaacs játszik, és egyik főszereplő neve Draco, akárcsak a Harry Potter filmekben.

(kázsé)
 

Dennis Quaid eltörte az egyik ujját az egyik vívásjelenet közben.

(kázsé)
 

Több mint 200 fotót készítettek Sean Conneryről különböző arckifejezésekkel, hogy Draco arcjátékát létrehozhassák.

(kázsé)
 

Az utómunkálatok 15 hónapot vettek igénybe.

(kázsé)
 

A filmet Szlovákiában forgatták.

(kázsé)
 
A 90-es évek tentpole-jainak bája újra és újra le tud nyűgözni. Egy több tízmillió dolláros alkotásban a legmeglepőbb dolgokon tűnik fel a spórolás, nem egyszer áthajlunk a B kategóriába, és szinte nevetségesnek tűnik, amikor manapság egy-egy effektes munkát fikázunk a 20 évvel ezelőttiekhez képest egészen standard minőséget képviselő blockbusterekben. Ugyanakkor az ebből fakadó tucathatást nyomokban sem látni a 90-es évek produkcióin, így aztán egy-egy kilógó lóláb ellenére is meg tudnak ragadni ezek a filmek. Mint például a Sárkányszív is. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.