Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

Nagy zűr kis Kínában (1986)

Big Trouble in Little China
Filmadatlap
 
30
Szereplők
5
Vélemények
12
Képek
1
Videók

Galéria (12)

Videók (1)

 
BoBamburg   2018. 01. 18.

legújabb vélemény

0

Legnagyobb ereje a filmnek a hangulata, hisz egy percig se kell komolyan venni (amire már az elején is utalnak), hisz ez egy vígjáték. A speciális effektek jók, na meg egy két random mindf*ck jelenet eléggé feldobja a film hangulatát :D Eltudom képze... több»

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 02. 11.

0

Kövezzetek meg érte, de szerintem ez a film iszonyatosan gagyi, még akkor is, ha nem veszi magát komolyan. Még paródiának sem tudnám nevezni. És itt nemcsak az idejétmúlt speciális effektusokra gondolok. Pedig az alapötlet tetszett: egy távoli kultúr... több»

 
Mr. Zero   2015. 09. 01.

0

Szuper volt, jó kis szórakozást nyújtott nekem így semmi esetre se bántam a film megnézését. Aki vevő erre a stílusra annak mindenképpen megéri megnézni, mert semmit se veszíthet vele.

 
FunBoi   2015. 03. 09.

0

Klasszikus nyolcvanas évek film, ami hálistennek nem veszi magát túlságosan komolyan, és nagyon egyedi, humoros hangulatot tud teremteni. Kurt Russellnek nagyon jól áll ez a szerep.

 
alien007   2014. 12. 03.

0

Nem rossz film, bár kicsit rá kell hangolódni, ha az ember valami komoly akciófilmet vagy ilyesmit vár, annak biztos nem fog tetszeni. Nyilván a látványvilága olyan, amilyen, elvégre lassan harminc (!) éves lesz a film, a sztori meg szerintem direkt komolytalanra lett véve, szóval ezt sem szabad annyira véresen komolyan venni.

A film összbevétele 11 100 000 dollár volt (imdb.com).

 

A történet szerint Lo Pen feleségeinek zöld szeműeknek kell lenniük. A való életben sem Kim Cattrall-nek, sem nak sem zöld a szeme, hanem barna (a filmben zöld kontaktlencsét hordanak).

(ArpiHajdu és Réci)
 

Ez volt John Carpenter és Kurt Russell negyedik közös filmje.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Kurt Russell a Hegylakó főszerepét dobta a Nagy zűr kis Kínában főszerepéért.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A stúdió Jack Nicholsont és Clint Eastwoodot is javasolta Jack Burton szerepére.

(kázsé)
 

John Carpenter szerint a film eredetileg western lett volna.

(kázsé)