68% 41 szavazat
Alfahímek

Alfahímek

Machos alfa
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
30
Szereplők (30)
2
Képek (2)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Pedro, Luis, Raúl és Santi négy barát, akik kissé elveszettnek érzik magukat a hatalommal rendelkező nők új világában, és mindegyikük a maga szeszélyes módján próbál alkalmazkodni.

(Hupka Adrián)

Rendező: Laura Caballero
Ország: Spanyolország
Premier: 2022.12.30. | Netflix (2022.12.31.)

Sorozat áttekintés

1. évad - 10 epizód
2. évad (2024) - 10 epizód

Hol nézheted

 
2024.02.14 cseszi007

legújabb vélemény

Spanyol macsók

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Négy barát különböző háttérrel, az egyik válik, másik nem szexel a feleségével, harmadik meg csalja a párját, de a nyitott kapcsolat felborzolja az idegeit, negyedik látszólag sikeres, de pénzügyi problémák hatására átalakuló kapcsolat már nem bírja ki a szeretetet. Mind mai problémák a társas együttélést vagy nem élést mutatja be, sokszor vicces, néha szomorú. A színészek mind hozzák a figurát, elhiszem, hogy ennyire problémások. De a női szereplők még eredetibbek. Epic pillanat: Szülőkel találkozás a svinger klubban. Folytatás: Még még. Végső csavar: 40%.

0
 
2023.07.03 Viktória Tóth


Négy részt már megnéztem. Nekem kifejezettem tetszik. Mostanában megnéztem pár spanyol alkotást, és mind bejött. Mivel ez nem szinkronizált és a spanyol eredeti+magyar felirat zavart, átállítottam angol nyelvre magyar felirattal, így kellemesebb, és ha véletlenül nem figyelném a szöveget, az angollal sem maradok le. Így sokkal kényelmesebb. Tetszik a sztori, kíváncsi vagyok, mi lesz a végén.

0