Alfahímek

Machos Alfa

Érdekességek

2025.04.01 Kapszaicin

Az átlagosnál azért picivel jobb, de nem sokkal. Sokat lehet nevetni, miközben olyan testtudattal, identitáskérdésekkel kapcsolatos modern kérdéseket tárgyal a film, amik némiképp edukáló hatással is bírnak. Bár őszintén bevallom, hogy nem jegyeztem ... Több

2024.08.04 Dorkateo

Úgy tűnik, minden nemzet elkészíti a maga 'középkorú macsó' sorozatát. Íme a spanyol. Sajnos semmivel sem jobb, mint bármelyik másik.

2025.01.15 MP170506

Nekem tetszett! Humoros alkotás, mégis nagyon jó témákat ölel fel. Várom a következő évadot!

2025.02.09 Ildikó Bacskai

Alfahímek (2022)

Random akadtam a sorozatra, de annyit nevettem rajta, hogy mindenkin, akit a férfiak lelke kicsit is érdekel a maga fanyar humorával és betegségeivel, az nézze meg.

2023.07.03 Vikci

Négy részt már megnéztem. Nekem kifejezettem tetszik. Mostanában megnéztem pár spanyol alkotást, és mind bejött. Mivel ez nem szinkronizált és a spanyol eredeti+magyar felirat zavart, átállítottam angol nyelvre magyar felirattal, így kellemesebb, és ha véletlenül nem figyelném a szöveget, az angollal sem maradok le. Így sokkal kényelmesebb. Tetszik a sztori, kíváncsi vagyok, mi lesz a végén.

2024.02.14 cseszi007

Spanyol macsók

Négy barát különböző háttérrel, az egyik válik, másik nem szexel a feleségével, harmadik meg csalja a párját, de a nyitott kapcsolat felborzolja az idegeit, negyedik látszólag sikeres, de pénzügyi problémák hatására átalakuló kapcsolat már nem bírja ki a szeretetet. Mind mai problémák a társas együttélést vagy nem élést mutatja be, sokszor vicces, néha szomorú. A színészek mind hozzák a figurát, elhiszem, hogy ennyire problémások. De a női szereplők még eredetibbek. Epic pillanat: Szülőkel találkozás a svinger klubban. Folytatás: Még még. Végső csavar: 40%.