Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
84

Ez így nem OK (2020)

I Am Not Okay with This
Filmadatlap
 
32
Szereplők
4
Vélemények
10
Képek
3
Videók
 
rainman   2020. 03. 09.

legújabb vélemény

Ez bizony remek volt! Közhelyes időnként, de mégis nagyszerű, gyorsan ledarálható szórakozás! Milliónyi korábbi tinifilmet megidézett a John Hughes-féle Nulladik órától kezdve a Csaj nem jár egyedülig! Ami persze nem baj, mert nagyoktól lopni nem bűn! :-) De a legjobb az egészben, hogy ez egy dráma igazából, a szuperhősös körítés csak máz, hogy könnyebben feldolgozható legyen Sydney családi/élet drámája! Egyetlen baja, hogy mire felpörgött, már véget is ért az évad. Egy remek felütés, szépen megágyazva egy következő évadnak! jöhet a folytatás!

 
indingo   2020. 03. 02.

Tetszett a sorozat, csak nagyon rövid volt, úgyhogy nem érdemes megkedvelni. A story érdekes, jól építkezett, de mire igazán beindulhatott volna már vége is lett.


 
Lonka   2020. 03. 05.

Jó, csak rövid. A története nekem bejött, nem az a megszokott. A NETFLIX mostanság elég jó sorozat készít.

 
iq.csabi   2020. 02. 27.

Brutálisan jó sorozat! Nekem nagyon tetszett, rövid lényegre törő, vicces, de azért megvan benne a feszültség. Csak ajánlani tudom.

 
kritika több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.