Momoa válásáról is Amber Heard tehet az ellentábor szerint

Jason Momoa és Lisa Bonet a napokban jelentették be hivatalosan, hogy öt év házasság után elválnak.

A pár egy meglehetősen szívhez szóló és tiszteletteljes közleményt osztott meg az Instagramon, amelyben azt írják, hogy továbbra is szeretik, ugyanakkor szeretnék felszabadítani egymást, hogy “azok lehessenek, akik valójában lenni szeretnének”.

Bármennyire is tiszteletteljes szakításnak is hangzik mindez, számos rajongó ennél sokkal kiábrándítóbb okokat vél sejteni mindebben. A nyilatkozat után ugyanis számos olyan bejegyzés jelent meg a közösségi platformokon, miszerint Momoa Amber Heard miatt szeretne elválni.

A legtöbben azzal gyanúsítják a színésznőt, hogy az Aquaman forgatása idején kompromitálta filmes partnere házasságát. Sokan mindezt arra alapozzák, hogy Heard és Johnny Depp a 2009-es Rumnapló forgatásán melegedtek össze, és valami hasonló történt most is.

Heard az utóbbi hónapokban Hollywood egyik legmegosztóbb színésznőjévé vált, miután válópere hatalmas botrányba fulladt. Johnny Deppet a későbbiekben számos produkciótól menesztették, a színész rajongói azonban továbbra is kiálltak kedvencük mellett, így több millióan írták alá azt a petíciót, amelyben követelték a Warner Brostól, hogy rúgja ki Heardöt az Aquamanből.