Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
81
Filmadatlap
 
28
Szereplők
23
Vélemények
15
Képek
1
Videók
Step Up
 
MP170506   2017. 07. 12.

Jól sikerült film, bár igaz, hogy a történet nem újdonság, volt már ilyen... de a koreográfiák, a zene, a színészek által feledésbe merül ez a kis hiba.

 
hackerjulcsi   2018. 03. 21.

Nagyon látványos film - de kizárólag a táncosok miatt, ami igazából a lényege is a filmnek. Maga az alapötlet és a film története egy kliséáradat, de az, ahogy táncolnak benne mégis filmmé és élvezhetővé teszi az egészet.


 
Filmelemző   2018. 05. 14.

Mindig is szerettem ezt az amerikai fiatalokról szóló táncos filmet, mely sok egyéb mellett arról hires, hogy itt jött össze egymással Channing Tatum és későbbi felesége, a csodaszép (mellesleg szíriai felmenőkkel rendelkező) Jenna Dewan. Jó a rendezés, végig fenntartja a néző érdeklődését és élvezetes a főszereplő páros alakítása is. Három évvel a forgatás után, 2009-ben házasodtak össze. Remek, szórakoztató, táncos mozi, nagyszerű zenékkel. Értékekésem "jó" vagyis numerikusan: 7 / 10 pont. Főleg fiataloknak ajánlom.

 
MMcFly2015   2018. 02. 28.

A mára már elvetemült Step Up széria első darabja, ami még meghúzza a határt a táncot és a történetet illetően is. Így kapunk egy nem túl eredeti, de kellemes - inkább nézhető romantikus filmet. A néger gettó környezet számomra erőltetetten hatott, nagyon szájbarágósan sikerült az első jelenetekben tudatni, hogy ,,kemény", rossz utca gyerekekről van szó. Számomra rejtély, hogy egy ilyen egyszerű filmből, hogy születhetett több rész, de azok már említésre se méltó, giccses, ugyan azt a történetet ismétlő agymenés lett...

 
kevelin   2018. 08. 23.

Channing Tatum szerintem ezzel a filmmel vált híressé. de egyedül ez a step up film lett jó a többi nekem nem jöt t be. ez se 100%osan de aki szereti a hip hop táncot és az ehhez kacsolódó zenáket az imádni fogja

Channing Tatum
Jenna Dewan Tatum
Channing Tatum
Jenna Dewan Tatum
Channing Tatum
Jenna Dewan Tatum
Channing Tatum
Jenna Dewan Tatum
Channing Tatum
Jenna Dewan Tatum
Jenna Dewan Tatum
Channing Tatum
Jenna Dewan Tatum
Josh Henderson
Channing Tatum
Drew Sidora
Channing Tatum
Damaine Radcliff
Channing Tatum
De\'Shawn Washington
Channing Tatum
 

a filmben majdnem lecserélték Channing Tatumot, aki túlságosan ideges lett attól, hogy a műfaj profijaival kell majd táncolnia.

(lolita13)
 

A főszereplőket játszó Channing Tatum és Jenna Dewan Tatum, akik a forgatáson találkoztak, 2009-ben összeházasodtak.

(kázsé)
 

Channing Tatum nem profi táncos, és tartott is attól, hogy megjelenjen a filmben.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.