Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
69%

Álmok otthona (2011)

Dream House
Filmadatlap
 
17
Szereplők
9
Vélemények
62
Képek
1
Videók
 
Timcsi   2019. 03. 04.

legújabb vélemény

0

Egyszer tud csak meglepetést okozni, után már tudja az ember a poént. A története nem rossz, és az alakítások is jók.

 
hsanya182   2015. 05. 16.

1

Laza családi filmnek tűnik, de már ez elejétől fogva más történik, mint amit látunk. Érdekes film volt, nagyon jó a spirituális üzenete!! Nekem ez egyszernézős kategória, ellentétben az olyan jellegű filmekkel mint a "Shutter Island" vagy az "Identity" !!


 
indingo   2019. 03. 04.

0

Nekem tetszett a film, mert meg tudott lepni. Érdekes történet, van benne fordulat. A kezdeti zavarosság folyamatosan kitisztul és minden értelmet nyer.

 
dulkap   2015. 07. 19.

0

A befejezést én is összecsapottnak érzem és nem volt rendesen kidolgozva a dolog. Kicsit zavaros is volt nekem. De a sablonos sztoriból egy egész jó filmet hoztak ki. A végéért kár...

 
zsanett0820   2015. 05. 27.

0

Nem volt olyan rossz ez a film, de kiemelkedő sem. Épp ezért csodálkoztam, hogy Rachel Weisz ilyenre adta a fejét, szerintem neki azért jobb filmjei vannak ennél. Egyszer simán megnézhető, unalmasnak nem mondható, de amilyen gyorsan vége a játékidőnek, az alkotás maga is olyan gyorsan feledhető.

 
macskulare   2015. 06. 11.

0

Kicsit unalmas az eleje, de elég jó a csavar benne! A sztori kicsit sántít, nem egyértelmű a gyilkosságok indítéka... Nagyon sokmindent bele lehet gondolni a filmbe, persze mindenkinek a saját fantáziájának a függvénye. Egyszer élvezhető, ha nem alszol be az elején...

 
fagitta   2015. 03. 28.

0

A film a hasonló thrillerekben már imert idilli családjelenettel indul, aztán jönnek sorban a borzalmasnál borzalmasabb események. A szokásos panelek után azonban csavarossá válik a történet, a befejezés viszont sajnos ismét sablonosra sikerült.

Galéria (62)

Daniel Craig
Naomi Watts

Videók (1)

A film összbevétele 21 283 440 dollár volt (imdb.com).

 

Eredetileg Rachel McAdams játszotta volna a női főszerepet, de ő visszalépett és az ő helyére került Rachel Weisz.

(dulkap)
 

A filmet nem vetítették le a kritikusoknak a premier előtt.

(dulkap)
 

Christian Bale és Brad Pitt neve is felmerült Will szerepére.

(dulkap)
 

Az eredeti tervek szerint Erik Van Looy rendezte volna.

(dulkap)
 
A szépen összeválogatott szereplőgárda már önmagában is elégnek bizonyulhat ahhoz, hogy belenézzünk, de mint korábban említettem, az Álmok otthona teljes egészében is egy roppantul eltalált darabja a horror és thriller között ingadozó alkotások összességének, így bátran ajánlom tulajdonképpen bárkinek, bármikor, bárhol. Értékelés: 8/10 több»