Játssz egy LG Q6-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! Login  
84

A falu

(The Village)
 
27
9
17
56
A falu

Vélemények

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
indingo   2017. 07. 16.

Kedvelem ezt a filmet, mert teljes bizonytalanságban van a néző. Nem sok mindent látunk, nem tudjuk a kort kezdetben. Félünk, de nem tudjuk, hogy mitől, nem az az arcba nyomos, szájbarágós típus.

 
doroffee   2016. 02. 14.

Nekem nagyon tetszett ez a film. Főleg a szerkezete tetszett, az, hogy mindig vannak benne csavarok, amikre nem számít az ember - pont ezért a kedvenc részemet le sem írom, mert óriási spoiler lenne. Mindenesetre sokat elmond a film társadalomról és fanatizmusról. A képi világa meg elbűvölő.

 
Zsuzsy   2017. 08. 17.

Mélyen lélekbe ható horror. De keményebb thriller kategóriában is megállja a helyét mert lelkileg hagy nyomot a nézőben. Mind a színészi szereplés, mind a rendezés profi.

 
Emma109   2016. 08. 24.

Elég rémisztő film, annak ellenére, hogy nem mutatnak szinte semmit. Érdekes a nézőpontja.

 
VenuszProjekt   2015. 06. 06.

Szuper filmecske! Tetszik az elgondolás, hogy elszigetelten is lehetne élni a mai őrült világtól. A film üzenete talán az, hogy ez még sincs így, hiszen láthatjuk, hogy megtörténik a baj, bár részemről ezzel a mondanivalóval mellélőttek, hiszen a mai világban is van példa arra, hogy meg lehet egy ilyen lakóközösséget is szervezni szinte hibátlanul. Na mindegy, igazából a film nagyon jó, és ha az ember nem úgy ül neki, hogy tudja, hogy miről szól, akkor bizony lesznek benne meglepetések. Szerencsére én anno így ültem neki.

 
A faluban számos elképesztő mozgóképes pillanat van, de a frusztráló összkép egy saját stílusának rengetegében egyre inkább elvesző alkotóról tesz tanúbizonyságot.
7/10 több»
 

Teljes egészében az USA-ban vették fel, összesen 5 helyszínen.

(Bogi87 )
 

A világpremier az USA-ban volt, Brooklyn, New York-ban 2004. július 26-án.

(Bogi87 )
 

A Rotten Tomatoes oldalán 43%-ot kapott 206 kritika alapján.

(Bogi87 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.