Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
12
Vélemények
40
Képek
1
Videók
Maradj!
 
Bogi87   2016. 07. 31.

Rendkívül izgalmas, zseniális lélektani thriller, amely nem szűkölködik csavarokban. Az igazán jelentős fordulat pedig a film végén következik be. Akárháyszor újra nézem, mindig le tud kötni.

 
hsanya182   2016. 12. 23.

Egy tudathasadásos, autóbalesetes, gyilkosságos, pszichiátriai terápiás filmre készüljetek, csak kicsit meg van spékelve a buddhista gondolkodás spiritulatitás, az időtlenség értelmetlenségével. Erősen többszörnézős, elgondolkodtató, apró összefügésekkel teli...


 
Deku   2017. 10. 23.

Ez olyan film lett amit nem tudtam hova pakolni, voltak benne dolgok amik tetszettek de sajna olyan is ami nem. Ez az a kategória amit sajnos nehezen döntök el, hogy hova is soroljam mert egyrészről tetszett másrészről viszont kevésbé.

 
dailyfilmsan   2019. 03. 24.

Elég elvont és ebben rejlik az ereje. Gondolkodóba ejti az embert, mondanivalóját viszont nem igen találtam, pedig az ilyen film mondanivaló nélkül nem igen szeret létezni. Nekem tetszett a film, nem tartottam unalmasnak.

 
iaquino   2015. 03. 23.

Marc Forster egyik, ha nem a leghangulatosabb lélektani thriller-drámája. 3 elképesztő kvalitású színész közül meglepő módon Gosling emelkedik ki a legjobban (persze azért a szerepe is hálás), de amit a szinkronos verzióban művel Kolovratnik Krisztián művel az leírhatatlan. Nálam az az ember azóta is egy nagy ígéret.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.