Közösség

Vélemény:

76 Maradj!

(2005)

Depresszív rejtély!

Erik Csok   2026.08.05 23:50
0

Nagyon érdekes és elgondolkodtató film! Elképesztően sötét, nyomasztó, helyenként nem jó nézni, annyira megviselő. Hangulatban erős film, nagyon jó hangulata volt, ad egy ilyen elcseszett kedvet, és a történet is érdekes. A vége tipikusan olyan, hogy na, most akkor mi van? Ez mi volt? Épp ezért kell agyalni rajta, amit én szeretek; szeretem, ha egy film gondolkodásra készteti a nézőt, de emiatt biztos nem fog sok embernek tetszeni. Sőt! Még lehet, nézése közben sem fog, annyira fura film! Nagyon sok dolog össze-vissza van, már nem is lehet követni, de a végén van az, hogy össze kell rakni a képet, csak hát ez nem mindenkinek fog sikerülni. Jó kérdés, hogy mire gondolt a költő, de én még fogok agyalni ezen a filmen, az fix! A színészek azok jók, Ryan Gosling kifejezetten jó ebben a szerepben, hitelesen játssza a depresszív tinédzsert, jól állt neki ez a szerep. Ewan McGregor is jó a szerepében, Naomi Wattsot pedig mindig jó látni minden filmben. Titokzatos és misztikus kis thrillerfilm, ez a darkosság nagyon jól állt neki, ezért tetszett annyira, és az átmenetek, az a film csúcspontja! Az egész film alatt az átmenetek olyan jól néznek ki, hogy azt látni kell!