Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
78%

Éberség (2007)

Awake
Filmadatlap
 
18
Szereplők
8
Vélemények
15
Képek
1
Videók
 
BoBamburg   2019. 04. 30.

legújabb vélemény

0

Maga az alapötlet mindenképp érdekes, és bár nem egy szuper film, és a színészi játék sem túl erős, mindezek ellenére egy élvezetes és szórakoztató misztikus thriller.

 
mamiéstöti2   2018. 01. 20.

0

Fantasztikusan van megcsinálva a film eleje és ez jó alapot ad a további történéseknek. Egyedülálló alkotás.


 
HercegPeter   2016. 12. 01.

0

Nálam ott kezdődött igazán a film, ahogy elkezdik a műtétet. Az operáció első percében a hideg rázott, mert belegondoltam, hogy milyen lehet ezt átélni. Onnantól kezdve megvolt az izgalom, a feszültség. Aztán csillapodnak a kedélyek, de film színvona... több»

 
moov18   2016. 10. 10.

0

Izgalmas volt, tapintható volt a feszültség. Mintha csak én feküdtem volna a műtőasztalon, katatóniában, magatehetetlenül. Tele van csavarokkal, a vége is rendkívül meglepő lett számomra. Érdemes megtekinteni, de nem a cérnavékony idegrendszerű ember... több»

 
Timo93   2018. 09. 17.

0

Akármilyen hihetetlen ez lehet akár valós élethelyzet, sajnos voltak már hasonló esettek és lesznek is de a film tökéletesen mutatja be az emberi gonoszságot, a pénz éhséget és az emberi szeretet. Hayden Christensen legjobb alakítása, nem is értem, hogy egy ilyen szerep után miért nem futott be, remek film.

 
tooker   2019. 01. 13.

0

Nem vagyok nagy Jessica Alba rajongó, mert minden filmjében sablonos és ugyanazt a típusú karaktert játssza és sajnos az Éberséggel is ugyanaz a helyzet.

 
amazing12   2015. 01. 29.

0

Elég durva film... bosszantó tud lenni, hogy mire képes az álnokság, viszont valamiért nem tetszett a film hangulata sem. Lehet, hogy a szinkronnal volt problémám, de nem igazán tudtam élvezni a filmet. A szereplők nagyon tehetségesek, és jól ábrázol... több»

Galéria (15)

Jessica Alba
Jessica Alba
Hayden Christensen
Hayden Christensen
Lena Olin
Hayden Christensen
Jessica Alba
Hayden Christensen
Hayden Christensen
Terrence Howard
Jessica Alba
Terrence Howard
Hayden Christensen
Jessica Alba
Hayden Christensen
Jessica Alba
Terrence Howard
Hayden Christensen
Jessica Alba

Videók (1)

 
Kinek ajánljuk: annak, aki nem az agyam is eldobom-thrillerek top listáját igyekszik összeállítani a napokban, csak megnézné először (és talán utoljára), hogyan válhat valóra egyik legrosszabb rémálma egy kórházban. több»