Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
18
Szereplők
8
Vélemények
15
Képek
1
Videók
Éberség
Jessica Alba
Jessica Alba
Hayden Christensen
Hayden Christensen
Lena Olin
Hayden Christensen
Jessica Alba
Hayden Christensen
Hayden Christensen
Terrence Howard
Jessica Alba
Terrence Howard
Hayden Christensen
Jessica Alba
Hayden Christensen
Jessica Alba
Terrence Howard
Hayden Christensen
Jessica Alba
 
BoBamburg   2019. 04. 30.

legújabb vélemény

Maga az alapötlet mindenképp érdekes, és bár nem egy szuper film, és a színészi játék sem túl erős, mindezek ellenére egy élvezetes és szórakoztató misztikus thriller.

 
mamiéstöti2   2018. 01. 20.

Fantasztikusan van megcsinálva a film eleje és ez jó alapot ad a további történéseknek. Egyedülálló alkotás.


 
HercegPeter   2016. 12. 01.

Nálam ott kezdődött igazán a film, ahogy elkezdik a műtétet. Az operáció első percében a hideg rázott, mert belegondoltam, hogy milyen lehet ezt átélni. Onnantól kezdve megvolt az izgalom, a feszültség. Aztán csillapodnak a kedélyek, de film színvonala nem csökken. Tetszettek a csavarok, amik megfordították a sztori menetét és az is, hogy menet közben változik, hogy ki a pozitív és ki a negatív karakter.

 
moov18   2016. 10. 10.

Izgalmas volt, tapintható volt a feszültség. Mintha csak én feküdtem volna a műtőasztalon, katatóniában, magatehetetlenül. Tele van csavarokkal, a vége is rendkívül meglepő lett számomra. Érdemes megtekinteni, de nem a cérnavékony idegrendszerű embereknek való mulatság ez. Engem legalábbis nagyon letaglózott, igyekszem a hatása alól újra magamhoz térni így a befejezése után két órával.

 
Timo93   2018. 09. 17.

Akármilyen hihetetlen ez lehet akár valós élethelyzet, sajnos voltak már hasonló esettek és lesznek is de a film tökéletesen mutatja be az emberi gonoszságot, a pénz éhséget és az emberi szeretet. Hayden Christensen legjobb alakítása, nem is értem, hogy egy ilyen szerep után miért nem futott be, remek film.

 
Kinek ajánljuk: annak, aki nem az agyam is eldobom-thrillerek top listáját igyekszik összeállítani a napokban, csak megnézné először (és talán utoljára), hogyan válhat valóra egyik legrosszabb rémálma egy kórházban. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.