Játssz egy 32" LG LED televízióért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
87

Játsz/ma

(The Game)
 
28
13
3
24
 
irongozu   2015. 11. 21.

Ez egy igazán jó elmegyakorlat. A valóság és a játék mezsgyéjén lavírozva Michael D. nagyon jót alakít. Mindenkinek ajánlom, aki szereti a fordulatos krimiket.

 
Laci000   2015. 06. 02.

Izgalmas, elgondolkodtató, fordulatos és egyedi stílusú film. Egy mogorva férfi, akinek az öccse ajándékként izgalmassá teszi az életét és megtanítja élvezni az életet, igen különös módon. A színészi játék kiváló, a zenék nagyon jók, a rendezés is kiváló!

 
Zzssuuzzssii   2016. 09. 22.

Michael Douglasnak nagyon fekszik ez a szerep, hitelesen alakít. Végig izgalmas, érdekes a film, nem lehet unatkozni rajta. Időtálló, ma is megállja a helyét.

 
Zsuzsy   2017. 10. 30.

Nagyon jó film, ami végig leköti a nézőt és magával ragadja. Izgalmas, érdekes, magával ragadó thriller. Különleges hangulatú, meggyőző, érzelmileg is megfogó film.

 
Mulds   2016. 06. 11.

Na néha kell egy-egy ilyen film is. Nem mondod rá, hogy hú de isteni alkotás de mégse húzza le az ember egyből, hogy most ez förmedvény. Összességében ez egy szerethetően átlagos film.

Michael Douglas
 

A filmben Nicholasnak egy ún. MMPI-tesztet végez el. Ez az egyik legelterjedtebb személyiség teszt, mellyel a szakértők a pszichopatologikus eseteket próbálják meg kiszűrni.

(BSzabina )
 

A forgatás során Unger Deborah Karanek megrepedt a lábfejcsontja.

(BSzabina )
 

Jodie Foster eredetileg Michael Douglas testvérét alakította volna a filmben, de arra kérte a rendezőt, hadd játszhassa inkább a főszereplő lányát. A két színész között mindössze 12 év korkülönbség van. Ironikus módon karrierjük kezdetén Douglas egyszer már eljátszotta Foster apját.

(BSzabina )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.