Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
87%

Játsz/ma (1997)

The Game
Filmadatlap
 
28
Szereplők
25
Vélemények
24
Képek
1
Videók

Galéria (24)

Michael Douglas

Videók (1)

 
Erik8csok   2022. 08. 18.

legújabb vélemény

0

Hát, nem is tudom. A film nem rossz, nekem tetszett, de a filmvégi csavar az nem. Jók a jelenetek, és a sztori is, de nem a legjobb a misztikus thrillerek közül. Többször is meg lehet nézni, de a Hetedik nekem jobban tetszett, ha már David Fincher. 4... több»

 
Sabnock Sanatory   2019. 07. 12.

2

Egyszerűen megunhatatlan,és kihagyhatatlan film.csúcs a maga nemében.Michael Douglas és Sean Penn nagy játszmája,és játéka.Fincher egyik legjobb rendezése.

 
Yosihiro   2020. 07. 05.

2
Játsz/Ma

Tegnap "Le / Játszottam" ez a misztikus krimit vagy nem is tudom hogyan lehetne jellemezni vagy kategóriába sorolni. Egy biztos nagyon nagy hullámokban van a film és ez sajnos rossz hatással van az összképre. A történet magában nem lenne rossz de mégis valahol hiányos és értelmetlennek tűnő. Igazi megfogható cselekményt nem kapunk mint szerelem, bánat vagy igazi akció. Kapunk egy egyszerűen felvezetett családi személyes állapotot és az ezzel járó kiváltságokat és egy olyan folytatást ami igazából misztikum. A vége ugyan jó de igazából én hiányoltam a szerelmet ami jobban megfogja az embert és értelmet adott volna az egésznek. Összességében szigorúan nézve a film forgatókönyve egy közepes de a rendezés jónak mondható. A szereplők igából nem tudnak a közepesnél többet adni csak M. Douglas az Ő játéka adja a film gerincét és ez az alakítás megér négy csillagot. A zenei és hangi effektek egyes helyeken jók máshol pedig gyenge lett! Így az osztályzatom három csillag mert ugyan kapok is valamit a filmtől meg nem is de inkább a hiányérzet marad meg. A misztika amit a film alatt elénk tárnak egy ideig jó aztán egy kicsit zavaró kezd lenni és a végére ellaposodik az egész. A végkifejlet pedig mondhatjuk azt hogy parádés de azt hiszem az igazi romantika és szerelem is belefért volna ebbe. Többször nézhető középkategóriás film egy könnyed kikapcsolódást megér. Üdv Yosi

 
mamiéstöti2   2019. 02. 12.

1

Óriási ötlet és nagyon valósághű megvalósítás. Úgy gondolom egy megnevezetlen külön műfaj megalakulását láthatja aki megnézi.

 
hsanya182   2018. 09. 26.

1

Nagy jó rejtélyes thriller. "Nem minden az aminek látszik" "ki lehet mindez mögött szavakkal illetném. Egy önismereti könyvben találtam róla elmítést, ezért néztem meg újra, pedig gyerekkoromban is láttam, de nem emlékeztem már miről is szól, mi lesz... több»

 
dailyfilmsan   2019. 04. 05.

0

Ez a film tipikusan az őrületbe kergeti a nézőjét. Ugyanis nem bízhatunk a szemünkben, az agyunkban és a fülünkben. Az utolsó 6 percben is fordulatok sokaságával bombázza a nézőt és letaglózó, ami a többi 98 percben megesik a főszereplővel. Úgyhogy ... több»

 
harnas1207   2018. 11. 28.

0

A film utolsó 10 perce teljesen lerombolja az amúgy is vékony jégen sétáló sztorit. De ennek ellenére is egyszer simán nézhető. Izgalmas film.

A film összbevétele 109 423 648 dollár volt (imdb.com).

 

Nicholas otthona a valódi történelmi Filoli kastély volt 25 mérföldre délre San Franciscotól, Woodside-ban, Kaliforniában. A kastély összes jelenete egy nap alatt készült el.

(dailyfilmsan)
 

David Fincher eredetileg a Hetedik c. filmje előtt akarta megcsinálni ezt a filmet, viszont amint megtudta, hogy Brad Pitt szabaddá vált, rögtön lecsapott rá, és előrébb vette a Hetedik forgatását, mivel a főszerepet Pittre írták.

(dailyfilmsan)
 

Michael Douglas karakterének kocsija egy 1995-ös BMW 740iL E38 -az "iL" jelzés a hosszított karosszériára vonatkozik.

(LionelMessi10)
 

109,5 millió dollár összbevételt ért el a film.

(LionelMessi10)
 

A film költségvetése 50 millió dollár volt.

(LionelMessi10)