Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
86
Filmadatlap
 
28
Szereplők
20
Vélemények
24
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
sabnock666   2019. 07. 12.

legújabb vélemény

Egyszerűen megunhatatlan,és kihagyhatatlan film.csúcs a maga nemében.Michael Douglas és Sean Penn nagy játszmája,és játéka.Fincher egyik legjobb rendezése.

 
mamiéstöti2   2019. 02. 12.

Óriási ötlet és nagyon valósághű megvalósítás. Úgy gondolom egy megnevezetlen külön műfaj megalakulását láthatja aki megnézi.


 
dailyfilmsan   2019. 04. 05.

Ez a film tipikusan az őrületbe kergeti a nézőjét. Ugyanis nem bízhatunk a szemünkben, az agyunkban és a fülünkben. Az utolsó 6 percben is fordulatok sokaságával bombázza a nézőt és letaglózó, ami a többi 98 percben megesik a főszereplővel. Úgyhogy kár is gondolkozni, miközben nézzük, mert, mikor már azt hisszük, tudjuk, mi a szitu, akkor jön egy csavar és minden teória, ami kialakult bennünk, mehet a kukába. Ebből a szemszögből nagyon érdekes és élvezetes film. A szereplők is nagyon jók benne. Nincs panaszom, csak ajánlani tudom.

 
harnas1207   2018. 11. 28.

A film utolsó 10 perce teljesen lerombolja az amúgy is vékony jégen sétáló sztorit. De ennek ellenére is egyszer simán nézhető. Izgalmas film.

 
hsanya182   2018. 09. 26.

Nagy jó rejtélyes thriller. "Nem minden az aminek látszik" "ki lehet mindez mögött szavakkal illetném. Egy önismereti könyvben találtam róla elmítést, ezért néztem meg újra, pedig gyerekkoromban is láttam, de nem emlékeztem már miről is szól, mi lesz a vége, akkor is tetszett. Megdöbbentő a film vége és ez mellett a pszichológiája, akik érzik az unalmat és hogy semminek nincs értelme, érdemes elgondolkodni a filmen és valamit megváltoztatni az életükben...

Michael Douglas
 
"Nem nagyon fogok elemezgetni, hiszen David Fincher filmje húsz éves, elvileg már látta, akit érdekel, amúgy meg egyetlen nagy szpojler az egész mozi." több»

A film összbevétele 109 423 648 dollár volt (imdb.com).

 

Nicholas otthona a valódi történelmi Filoli kastély volt 25 mérföldre délre San Franciscotól, Woodside-ban, Kaliforniában. A kastély összes jelenete egy nap alatt készült el.

(dailyfilmsan)
 

David Fincher eredetileg a Hetedik c. filmje előtt akarta megcsinálni ezt a filmet, viszont amint megtudta, hogy Brad Pitt szabaddá vált, rögtön lecsapott rá, és előrébb vette a Hetedik forgatását, mivel a főszerepet Pittre írták.

(dailyfilmsan)
 

Michael Douglas karakterének kocsija egy 1995-ös BMW 740iL E38 -az "iL" jelzés a hosszított karosszériára vonatkozik.

(LionelMessi10)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.