Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! Login  
87
Filmadatlap
 
28
Szereplők
13
Vélemények
24
Képek
1
Videók
 
irongozu   2015. 11. 21.

Ez egy igazán jó elmegyakorlat. A valóság és a játék mezsgyéjén lavírozva Michael D. nagyon jót alakít. Mindenkinek ajánlom, aki szereti a fordulatos krimiket.

 
Laci000   2015. 06. 02.

Izgalmas, elgondolkodtató, fordulatos és egyedi stílusú film. Egy mogorva férfi, akinek az öccse ajándékként izgalmassá teszi az életét és megtanítja élvezni az életet, igen különös módon. A színészi játék kiváló, a zenék nagyon jók, a rendezés is kiváló!


 
Mulds   2016. 06. 11.

Na néha kell egy-egy ilyen film is. Nem mondod rá, hogy hú de isteni alkotás de mégse húzza le az ember egyből, hogy most ez förmedvény. Összességében ez egy szerethetően átlagos film.

 
Zsuzsy   2017. 10. 30.

Nagyon jó film, ami végig leköti a nézőt és magával ragadja. Izgalmas, érdekes, magával ragadó thriller. Különleges hangulatú, meggyőző, érzelmileg is megfogó film.

 
Zzssuuzzssii   2016. 09. 22.

Michael Douglasnak nagyon fekszik ez a szerep, hitelesen alakít. Végig izgalmas, érdekes a film, nem lehet unatkozni rajta. Időtálló, ma is megállja a helyét.

Michael Douglas
 

Michael Douglas karakterének kocsija egy 1995-ös BMW 740iL E38 -az "iL" jelzés a hosszított karosszériára vonatkozik.

(LionelMessi10 )
 

109,5 millió dollár összbevételt ért el a film.

(LionelMessi10 )
 

A film költségvetése 50 millió dollár volt.

(LionelMessi10 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.