Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
89

Hatodik érzék (1999)

The Sixth Sense
Filmadatlap
 
27
Szereplők
70
Vélemények
15
Képek
1
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 12. 06.

Nagyon nem jött be. A végén óriási csattanót akartak belerakni, de kiszámítható is volt meg végig unalmas is.

 
Deku   2017. 07. 10.

Réginek lehet régi viszont felejthetetlen és kiváló alkotás. Nagyon tetszik, hogy a végén megtudja forgatni a nézőt és meglep. A misztikum benne libabőrössé tesz olykor-olykor. Szerettem.


 
Berto49   2017. 05. 13.

A legjobb misztikus filmek egyike. Szerencsétlen kissrác (Haley Joel Osment) a látott halottjaival igazán emlékezetes marad. (Gyerekkorában több más filmben is játszott, például a „Mesterséges értelem”-ben és a "Leharcolt oroszlánok"-ban is. Amilyen jó a gyerek szerepekben, nekem annyira ellenszenves felnőtt korában.) A végső csavart pedig nem is sejtheti az ember. Bruce Willis kiemelkedő filmje, sokkal jobb benne, mint az akciófilmjeiben.

 
dailyfilmsan   2019. 03. 30.

Kikövetkeztethető, mégis jól esik végignézni. Az anya-fia kapcsolat nagyon szépen van ábrázolva. Ahogyan az iskolai szekálások is. A történet próbál sejtelmes, titkolózó maradni, de nem megy neki, nagyon egyértelműen rávezeti a nézőt a végén lévő rádöbbenésre. Emiatt az az utolsó 5-6 perc fölöslegesség válik. Klasszikussá nőtte ki magát, úgyhogy egyszer mindenképp meg kell nézni. A film jó és nem lesz érvágás a megtekintése. Kellőkép ijesztő és drámai. Pont eltalálták.

 
Ms. Akárki   2019. 04. 23.

Gyerekkorom egyik legijesztőbb filmje. Nem is értem, hogy miért nézhettem meg. De mondjuk már akkor is nagyon tetszett. Érdekes, ahogy a gyermeken keresztül látjuk az ilyen súlyos eseteket. A színész kissrácot már A mesterséges értelem filmben is nagyon szerettem, így ebben sem volt másként. Bruce Willis pedig egyszerűen nem tud hibázni.

Toni Collette
Bruce Willis
Bruce Willis
 
Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki minőségi szórakozásra vágyik, és akinek éppen akad 107 felesleges perce.
Értékelés: 9/10 több»

A film összbevétele 672 806 292 dollár volt (imdb.com).

 

M. Night Shyamalan egycsapásra ismertté vált.

(HETEDIK )
 

A film büdzséjének 15-szeresét hozta vissza.

(HETEDIK )
 

A rendező orvosként tűnik fel a filmben.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.