Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
89

Hatodik érzék (1999)

The Sixth Sense
Filmadatlap
 
27
Szereplők
66
Vélemények
15
Képek
1
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 12. 06.

Nagyon nem jött be. A végén óriási csattanót akartak belerakni, de kiszámítható is volt meg végig unalmas is.

 
Deku   2017. 07. 10.

Réginek lehet régi viszont felejthetetlen és kiváló alkotás. Nagyon tetszik, hogy a végén megtudja forgatni a nézőt és meglep. A misztikum benne libabőrössé tesz olykor-olykor. Szerettem.


 
Snowball   2016. 12. 14.

Kevés ilyen film van mint ez. Ezzel azt mondom, hogy láttam már jobbat is de ez a film itt elhozta azt az alap hangulatot amire vágytam. Kellemes könnyed kikapcsolódás és szórakozás. Nem bántam meg.

 
Berto49   2017. 05. 13.

A legjobb misztikus filmek egyike. Szerencsétlen kissrác (Haley Joel Osment) a látott halottjaival igazán emlékezetes marad. (Gyerekkorában több más filmben is játszott, például a „Mesterséges értelem”-ben és a "Leharcolt oroszlánok"-ban is. Amilyen jó a gyerek szerepekben, nekem annyira ellenszenves felnőtt korában.) A végső csavart pedig nem is sejtheti az ember. Bruce Willis kiemelkedő filmje, sokkal jobb benne, mint az akciófilmjeiben.

 
mdlg4th   2016. 02. 04.

Sztori, mint olyan rendben van. Imádtam az egészet, úgy ahogy volt. Igazán látványos és szerethető. Egy könnyed délutáni filmnek mindenképp megfelelő. Ajánlom bárkinek.

Toni Collette
Bruce Willis
Bruce Willis
 
Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki minőségi szórakozásra vágyik, és akinek éppen akad 107 felesleges perce.
Értékelés: 9/10 több»
 

M. Night Shyamalan egycsapásra ismertté vált.

(HETEDIK )
 

A film büdzséjének 15-szeresét hozta vissza.

(HETEDIK )
 

A rendező orvosként tűnik fel a filmben.

(HETEDIK )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.