Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
71%
Filmadatlap
 
27
Szereplők
16
Vélemények
26
Képek
1
Videók
 
HercegPeter   2019. 08. 12.

legújabb vélemény

0

Ez a film egy nagyon jó példa arra, hogy csak a misztikummal is el lehet érni, hogy egy film érdekes legyen. Ugyanis ahogy az igazságra fény derül, már nem is igazán érdekelt a befejezés. A történet egyébként jó, de ahogy a végén derülnek ki a dolgok... több»

 
indingo   2017. 12. 27.

0

Elképesztően izgalmas film. A néző az anyával együtt izgul és próbál rájönni a csavarra, hogy valóban bedilizett a nő vagy sokkal több van mögötte.


 
Filmelemző   2018. 05. 07.

0

Nagyon rafinált film, mely folyamatosan fenntartja a néző érdeklődését miközben egyre több fordulatot hoz. Mi lett a gyerekkel? Elrabolták? Eleve nem is létezik? Vagy létezik, csak már korábban meghalt és így fel sem szállt a repülőre? A nő joggal ag... több»

 
kevelin   2019. 06. 02.

0

jodie foster egyik legjobb filmje. bár rengeteg filmben alakított kimagaslót nekem ebben is nagyon tetszett. a kislányát elveszítő anya (mellesleg egy repülőn mit nem és értettem) egy összeesküvés áldozatává válik. persze a végén minden jóra fordul de iszonyúan feszült és izgalmas végig a film

 
moov18   2016. 03. 20.

0

Végtelenül izgalmas, ízig-vérig feszült, élvezhető kis mozi ez a Légcsavar. Már számtalanszor láttam mégsem tudom megunni. Van egy sajátos, nyomasztó légköre, egy idegtépő hangulatvétele. A történet abszolút egyedi, a rendezés zseniális, a feszültség... több»

 
sztankobazsi   2015. 11. 02.

0

Moziban láttam halál unalmas volt, annyira bántam, hogy rá áldoztam azt a kis pénzt, hogy az valami szörnyű.Nagyon nem tetszett, hogy hogy nem lehet észre nem venni egy gyereket? Az nem látja meg, aki nem akarja. áhhh szörnyű volt.

 
kovi23   2015. 06. 19.

0

Rám elég nagy hatással volt a film, nem túl jó értelemben. Érdekes, mert ahogy elgondolkodtam rajta, rájöttem, hogy jó pár baki van ebben a filmben. Pl. Kicsit furcsa, hogy senki nem tud a kicsi lány beszállásáról. Hogy megpiszkálták a számítógépet, ... több»

Galéria (26)

Videók (1)

A film összbevétele 133 680 000 dollár volt (imdb.com).

 

A stúdiónak új repülőgép műszerfalat kellett építenie a régi lomokból, ugyanis a Számkivetett (2000) forgatásán tönkretették a meglévő panelt.

(ps)
 

Jodie Foster szerepét eredetileg Sean Pennnek szánták.

(ps)
 

A filmben látható AALTO Air E-474 repülőgép a képzelet szüleménye, de leginkább a dupla fedélzetes Airbus A380-800-ra hasonlít.

(ps)
 

Peter Sarsgaard bevallottan retteg a repüléstől.

(ps)
 

A filmben látható berlini reptéren játszódó jelenetet valójában Lipcsében forgatták.

(ps)
 

A filmet először digitális adathordozóra rögzítették, ezután dolgoztak a kép minőségén, többek között csökkentették a szemcsézettséget, végül 35 mm-es filmre rögzítették az anyagot.

(ps)
 
Tucatfilm, sajnos nem az érdekesebb fajtából. Kár érte. 5/10 több»