Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
87%

Számkivetett (2000)

Cast Away
Filmadatlap
 
27
Szereplők
43
Vélemények
12
Képek
2
Videók

Galéria (12)

Tom Hanks
Tom Hanks
Tom Hanks

Videók (2)

 
Metimus   2023. 03. 09.

legújabb vélemény

0

Nagy kedvenc. Jó volt újra nézni hosszú idő után.

 
Artemisia   2018. 03. 20.

2

Nem a szokványos túlélő film, hiszen a játékidő nagy részét a háttérsztori és a hazatérés teszi ki. A túlélés megjelenítése elnagyolt, hiányos, tulajdonképpen csak ízelítőt kapunk a szigeti életéről, persze bemutatja a lényeget, hogy mit eszik, mit i... több»

 
mamiéstöti2   2018. 12. 07.

0

Az egyik legmegosztóbb film, amit valaha láttam. Az egyik oldal el van tőle ájulva, a másik viszont nem értékeli az egyszemélyes vesztegelést.

 
indingo   2019. 02. 13.

0

Az alapötlet talán nem újszerű, de vannak ötletes epizódok és hogy ha unalmasnak is. tűnik... de hát pont ez kell hogy érzékeltesse milyen magányosak lehetünk egy lakatlan szigeten.

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 26.

0

Tom Hanks jó színész.A legjobbak között van világszerte,és mi sem bizonyítja jobban,hogy ezt a közepesnél kicsit jobb forgatókönyvet így felhozta,és nézhetővé tette ! Izgalmas,érdekfeszítő,és katartikus,de kissé romantikus. Egyszóval jó mozi!

 
Dorkateo   2021. 12. 05.

1

Jó film, és mégsem ...... A történet elgondolkodtat, mennyire lényegtelen életet élhetünk. Hogy a kapcsolatainkban hogyan vagyunk jelen. Hogy mennyire akarjuk az életet élni, vagy inkább elengednénk. Hogy van-e remény, s miben látjuk azt. Tom Hanks s... több»

 
Deku   2017. 07. 11.

0

Nem tudtam hova rakni nem tetszett. Kegyetlen rossz lett. A film többre volt hivatott ami nem sikerült neki. Robert Zemeckis ezúttal nem tudott úgy lekötni a filmjével ahogy általában teszi.

1

A film összbevétele 429 632 142 dollár volt (imdb.com).

 

A zeneszerző, Alan Silvestri 2002-ben Grammy-díjat nyert a végefőcímnél hallható zenéért.

(Sabnock Sanatory )
 

A FedEx 88-as járata, ami a filmben lezuhant a valóságban "szolgálatban" volt. Memphis-től Penangig, Malajziaig ment, ahol leadta csomagjait.

(dailyfilmsan)
 

A forgatókönyv egy kezdetleges verziójában Wilson helyett Chuck saját magával beszélgetett volna. Lett volna egy rossz és egy jó Chuck.

(dailyfilmsan)
 

Az összes párbeszédet és hanghatást később kellett a filmhez felmondani és hozzáigazítani. A szigeten felvett hangok használhatatlanok voltak a hullámok robajai miatt.

(dailyfilmsan)
 

A legtöbb éjszakai felvételt fényes nappal rögzítették és csak később szerkesztették a filmhez a csillagokat és az éjszaki sötétséget. A nagy kivétel a tűzgyújtos jelenet.

(dailyfilmsan)