Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
37
Vélemények
12
Képek
2
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 12. 07.

Az egyik legmegosztóbb film, amit valaha láttam. Az egyik oldal el van tőle ájulva, a másik viszont nem értékeli az egyszemélyes vesztegelést.

 
indingo   2019. 02. 13.

Az alapötlet talán nem újszerű, de vannak ötletes epizódok és hogy ha unalmasnak is. tűnik... de hát pont ez kell hogy érzékeltesse milyen magányosak lehetünk egy lakatlan szigeten.


 
Deku   2017. 07. 11.

Nem tudtam hova rakni nem tetszett. Kegyetlen rossz lett. A film többre volt hivatott ami nem sikerült neki. Robert Zemeckis ezúttal nem tudott úgy lekötni a filmjével ahogy általában teszi.

 
Szilonka   2017. 10. 16.

Tom Hanks egyik legnagyobb alakítása, bár volt neki egy pár. A film egy kőkemény dráma, de valahol egy jól eltalált vígjáték is egyben. Többször nézhető film.

 
Edii   2015. 01. 27.

Nekem kicsit csalódás volt. Természetesen nagy hatású a film, de a hatását elsősorban maga a téma adja, ami önmagában is elég súlyos - de szerintem lehetett volna belőle többet is kihozni. Szerintem az elején sok felesleges rész volt, inkább a visszakerülését kellett volna jobban hangsúlyozni, mert így elég semmitmondó lett.

Tom Hanks
Tom Hanks
Tom Hanks
 

Igen magas, 429,6 millió dollár bevételt produkált a film.

(LionelMessi10 )
 

90 millió dollárból készült el a film.

(LionelMessi10 )
 

Érdekesség, hogy a film helyszínét adó aprócska sziget, ahol Tom Hanks tengődik repülő-szerencsétlensége után, a Csendes-óceáni Fidzsi szigetek részét képezi, a neve Monuriki. Alig 40 hektárnyi a területe. Egyik hosszúsága csak 660 méter, a másik alig több, mint 1 kilométer (1.15 km). Legmagasabb pontja pedig 178 méter. A film sikere óta rendszeres kirándulásokat szerveznek oda, turisták számára.

(Recensens )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.