Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
40
Vélemények
12
Képek
2
Videók
Számkivetett
Tom Hanks
Tom Hanks
Tom Hanks
 
Ms. Akárki   2019. 09. 16.

legújabb vélemény

Tom Hanks eddigi legjobb filmje számomra amit eddig láttam. Izgalmas volt végigkövetni ahogy próbál egymaga ennyi ideig a természet viszontagságai mellett túlélni. Érzelmes film mindenképpen.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 07.

Az egyik legmegosztóbb film, amit valaha láttam. Az egyik oldal el van tőle ájulva, a másik viszont nem értékeli az egyszemélyes vesztegelést.


 
indingo   2019. 02. 13.

Az alapötlet talán nem újszerű, de vannak ötletes epizódok és hogy ha unalmasnak is. tűnik... de hát pont ez kell hogy érzékeltesse milyen magányosak lehetünk egy lakatlan szigeten.

 
Deku   2017. 07. 11.

Nem tudtam hova rakni nem tetszett. Kegyetlen rossz lett. A film többre volt hivatott ami nem sikerült neki. Robert Zemeckis ezúttal nem tudott úgy lekötni a filmjével ahogy általában teszi.

 
dailyfilmsan   2019. 03. 15.

Szegény Tom Hanks, akarom mondani Chuck Noland kicsit szerencsésnek is mondható, de az biztos, hogy több, mint szerencsétlennek. A történet része spoiler nélkül meg is volt. A film hosszú, de fel sem tűnik az embernek, hiszen pörögnek az események és van benne egy mindössze kb. 20 szavas 50 perc, de az sem unalmas. Nagyon nem ragadunk le sehol és ez a jó a filmben; megismerjük a szereplőket, de nem túlságosan. Megismerjük a szigetet, de nem minden fájával. Ezek kulcsfontosságúak egy ilyen filmnél, hiszen egy monoton helyzet bemutatása ötletesség nélkül monoton marad és unalmas. A Számkivetett pedig kicsit sem az.

A film összbevétele 429 632 142 dollár volt (imdb.com).

 

A zeneszerző, Alan Silvestri 2002-ben Grammy-díjat nyert a végefőcímnél hallható zenéért.

(sabnock666)
 

A FedEx 88-as járata, ami a filmben lezuhant a valóságban "szolgálatban" volt. Memphis-től Penangig, Malajziaig ment, ahol leadta csomagjait.

(dailyfilmsan)
 

A forgatókönyv egy kezdetleges verziójában Wilson helyett Chuck saját magával beszélgetett volna. Lett volna egy rossz és egy jó Chuck.

(dailyfilmsan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.