Remember

Emlékezz!

A 20. század legsötétebb fejezete egybeesik egy személyes bosszútörténettel... Zev és legjobb barátja, Max egyezséget kötnek, hogy hátralevő napjaikak arra áldozzák, hogy végére járjanak egy befejezetlen ügynek: megkeresni és bosszút állni a náci tiszten, aki családjaik haláláért felelős.

Ország: Németország, Kanada, Mexikó, Dél-afrikai Köztársaság
Premier (HU): 2016.07.14.
Dean Norris
Martin Landau
Henry Czerny
Dean Norris

2025.07.08 SaSa

Memento :-)

A film nem egy pörgős, akciódús mozi – már csak a főszereplők életkorából fakadóan sem. Mégsem unalmas egyszer sem. Hiába láttam már több olyan filmet, ahol a rövid távú memória kiesésével játszanak, ez is hozott valami újat. Egy egyenletesen, lassan csordogáló dráma érdekes befejezéssel. Nézd meg!

Amíg élünk, nem felejtünk. Hiába megöregedtünk, az igazságérzetünk nem öregszik velünk, az marad sziklaszilárdan. Szuper mozi, de inkább dráma, mint akció vagy thriller. Mindenkinek érdemes lenne megnézni.

2017.07.24 Deku

Ez egy eszméletlenül jó film pedig nem gondoltam volna. Nagyon nagy meglepetést okozott. Szép lassan bontakozik ki előttünk a történet, ami talán laza sztorinak tűnt az végül bonyolulttá válhat. Remek film.

2016.10.30 MMcFly2015

WoW! Bitang erős film. Nem gondoltam volna, hogy egy film, amibe két 80 év fölötti öregember a főszereplő, ennyire izgalmas és lebilincselő tud lenni. A történet egyszerűnek tűnik, de ahogy haladunk egyre többet tudunk meg, és egy olyan lezárást kapu... Több

A filmet Kanadában vették fel kb. 13 millió kanadai dollárból. Szerző: dulkap

Értékelés: 7/10
(2016. 07. 26.)
Inkább ne
Elévülhetetlen bűnökről és a büntetés lehetőségeiről mesél Atom Egoyan új filmje: a holokauszt-túlélők igazságkeresését az időskori demencia helyezi új megvilágításba. Pontosabban csak helyezné, ha az Emlékezz! keményebb és céltudatosabb alkotás lenne. Több