Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
88%

A cég (1993)

The Firm
Filmadatlap
 
31
Szereplők
4
Vélemények
30
Képek
1
Videók

Galéria (30)

Tom Cruise
Gene Hackman
Hal Holbrook
Tom Cruise
Gary Busey
Tom Cruise
Hal Holbrook

Videók (1)

 
Sabnock Sanatory   2021. 03. 07.

legújabb vélemény

1

Pollack egyik legjobb, és Tom Cruise talán legjobb mozija. Izgalmas, drámai, feszültségkeltő krimi. Gene Hackman, Tobin Bell, Jeanna Triplehorn, Gary Busey, Holly Hunter mind-mind zseniálisan hozták a karaktereket. Le a kalappal a készítők és a színészek előtt.

 
dailyfilmsan   2020. 06. 10.

0

Elmés egy film. Nagyon jó a szereposztás és a színészi játék. Feszült és idegeket nem kímélő eseménysorozata van. Szerintem mindenképp érdemes megnézni azoknak aki szeretik a korrupció témájú filmeket.

 
tamas84   2016. 06. 07.

0

Nagyon jó film, Tom Cruise briliánsat alakít szerintem, bár sokszor nem annyira kedvelem őt színészként, és szerintem Sydney Pollack is nagyon elemében van rendezőként ebben a filmben. Érdemes volt megnézni.

 
Tchiva   2016. 05. 30.

0

Jó film volt, izgalmas, lekötött, és egy fontos és sajnos nagyon aktuális témát dolgoz fel az üzleti világról és arról, hogy hogyan ronthatja meg az embert a pénz és hatalomvágy. Szerintem ezt a témát nagyon ügyesen sikerült átadniuk, és Cruise is kifejezetten jól játszott.

A film összbevétele 270 248 367 dollár volt (imdb.com).

 

A temetésen beszélő pap, Bill Parham atya igazi Memphiszi pap.

(dailyfilmsan)
 

Steven Hill utolsó filmje.

(dailyfilmsan)
 

A filmben látható szálloda a Kajmán-szigeteki Hyatt Regency Grand Cayman volt. Az Ivan hurrikán 2004-ben elpusztította. Ezután több mint 10 évig üresen állt, az enyészet lassan megkezdte. Végül lebontották az épületet.

(dailyfilmsan)
 

Holly Hunternek összesen 5 perc és 59 másodpercnyi szerepe van a filmben. Ez az egyik legrövidebb szerep, amit valaha Oscarra jelöltek.

(dailyfilmsan)
 

A film John Grisham azonos című könyve alapján készült.

(phanzetomox)