A Cinemaconon jelentették be az 1987-ben bemutatott népszerű film folytatását. A Piszkos tánc saját mini-univerzumot teremtett, mióta 1987-ben meglepetéssikerré vált. És most, 35 évvel azután, hogy Johnny Castle (Patrick Swayze) kiemelte Frances "Baby" Housemant (Jennifer Grey) a szürkeségből, úgy tűnik, a film méltó folytatást kap.

"Jennifer Grey visszatér a következő fejezetben" - hangzott el a Lionsgate csütörtöki, Las Vegas-i Cinemacon bemutatóján. A cselekmény az előkelő Catskills-i üdülőhelyen játszódik majd, ami az eredeti film helyszíne is volt.

A filmről egyelőre nincs sok információ, viszont az biztos, hogy az elmúlt évtizedekben a Piszkos tánc sok alkalommal került feldolgozásra. 1988-ban futott egy sorozat, majd következett 2004-ben a Dirty Dancing - Piszkos tánc 2., aminek nem volt sok köze az eredetihez, kivéve, hogy Patrick Swayze egy tánctanárt alakított. 2004-ben Ausztráliából indult egy színpadi adaptáció, ami végül az egész világot bejárta. Végül 2017-ben megjelent egy tévéfilm Nicole Scherzinger és Abigail Breslin közreműködésével, ami szégyenletesen rossz lett.

Még 2020-ban kapott szárnyra a híresztelés, miszerint Jennifer Grey egy meg nem nevezett projekten dolgozik a Lionsgate-tel, ami a  90-es években játszódik. Grey főszereplő és producer is egyben. Nagyon úgy tűni,k ez lett a projektből, és reméljük, hogy végre méltó folytatása lesz az eredeti filmnek.

dráma | romantikus | zenés

Nyár, szerelem tánc. A hatvanas évek elején Baby (Jennifer Grey), a fiatal lány szüleivel tölti vakációját egy luxus nyaralóhelyen, ahol megismerkedik a sármos tánctanárral,... több»