Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
73
Filmadatlap
 
30
Szereplők
21
Vélemények
29
Képek
Videók
 
indingo   2017. 04. 17.

Egy egész életet átölelő szerelem áll a középpontban. Maga a szerelmi szál, nem annyira giccses, csak a vége az ami nagyon erőltetett volt és én nem így fejezetem volna be.

 
hsanya182   2015. 05. 17.

Kiszámítható és elgondolkodtató romantikus film. Túl nyálasra sikerült. Akinek tecett, ne hagyja ki a régebbi "Hét élet" c. filmet, annak is hasonló a témája és ugyanilyen megható drámát kap. Nekem ez egyszer nézhető kategória.


 
ArpiHajdu és Réci   2017. 03. 15.
Csajos mozi

Alapvetően nem tartom magamat romantikus alkatnak, de mostanában nagyon ráhangolódtam ezekre az érzelmes történetekre, az azonban véletlen, hogy megint egy Nicholas Sparks regényen alapuló filmre bukkantam. A film 2 az egyben, ugyanis az idősíkok váltakozásai miatt néha úgy érezzük, hogy két különálló történetet kapunk. A probléma éppen ebből adódik, ugyanis amíg a visszatekintős részek szereplőiről, Luke Bracey-ről és Liana Liberato-ról tényleg elhiszem, hogy egymásnak vannak teremtve és egy igazán szimpatikus párost ismerhetünk meg a személyükben, így a néző szívből tud szurkolni a boldogságuknak, addig az idősebb karaktereket alakító Michelle Monaghan és James Marsden esetében én valami... több»

 
Deku   2017. 11. 20.

Ritka ha ennyire rosszul értékelek valamit de ezt nem tudom most máshogy tenni. Szomorúan vettem tudomásul, hogy ez a film nem ütötte meg az én ízlésvilágomat. Semmi jót nem tudok elmondani róla engem egyszerűen lefárasztott.

 
authorgirlll   2017. 12. 30.

Az előzetes alapján sokkal jobbra számítottam. Inkább volt megható mint vicces vagy romantikus. A tragikum mindig ott volt a háttérben ezért nem engedte el magát a film egy percre sem. A férfi főszereplő nagyon visszafogott volt végig.

 
Ismételten adaptálásra került Nicholas Sparks egyik regénye, mivel nem olvastam a könyvet ezért csak a mozgóképről tudok nyilatkozni, ami egy napjainkban jól menő tini énekesnő bővített 2 órás videoklipjére hasonlít. több»

A film összbevétele 35 926 213 dollár volt (imdb.com).

 

Luke Bracey 25 éves, Liana Liberato pedig 19 éves volt a film forgatásakor, bár szerepük szerint tinédzsereket alakítottak.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A ház, amelyben Tuck él ugyanaz, amelyben a szintén Nicholas Sparks regényen alapuló Szerencsecsillag című filmben Beth és a fia, valamint nagymamája lakott.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A filmet két helyszínen, összesen 44 nap alatt forgatták.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.