Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
76%

Vissza hozzád (2014)

The Best of Me
Filmadatlap
 
30
Szereplők
21
Vélemények
29
Képek
1
Videók

Galéria (29)

Videók (1)

 
MP170506   2020. 09. 08.

legújabb vélemény

0

Olvastam a könyvet, amely alapján a film készült. Hát... nem hozta azt a film, amit vártam, bár ez általában így szokott lenni. Számomra egy egyszer nézhetős alkotás lett.

 
hsanya182   2015. 05. 17.

2

Kiszámítható és elgondolkodtató romantikus film. Túl nyálasra sikerült. Akinek tecett, ne hagyja ki a régebbi "Hét élet" c. filmet, annak is hasonló a témája és ugyanilyen megható drámát kap. Nekem ez egyszer nézhető kategória.

 
indingo   2017. 04. 17.

1

Egy egész életet átölelő szerelem áll a középpontban. Maga a szerelmi szál, nem annyira giccses, csak a vége az ami nagyon erőltetett volt és én nem így fejezetem volna be.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 03. 15.

0
Csajos mozi

Alapvetően nem tartom magamat romantikus alkatnak, de mostanában nagyon ráhangolódtam ezekre az érzelmes történetekre, az azonban véletlen, hogy megint egy Nicholas Sparks regényen alapuló filmre bukkantam. A film 2 az egyben, ugyanis az idősíkok v... teljes kritika»

 
Deku   2017. 11. 20.

0

Ritka ha ennyire rosszul értékelek valamit de ezt nem tudom most máshogy tenni. Szomorúan vettem tudomásul, hogy ez a film nem ütötte meg az én ízlésvilágomat. Semmi jót nem tudok elmondani róla engem egyszerűen lefárasztott.

 
BaloghBogi42   2018. 05. 19.

0

Gyönyörű film, bár az ember azt hiheti hogy ez is tipikusan a gazdag lány, és a szegény fiú szerelméről szól, ami mondjuk igaz is, de mégsem teljesen. Olyan lenyűgöző motívumok, átívelések és szenvedélyes elemek tarkítják ezt a művet, amely egyik más... több»

 
authorgirlll   2017. 12. 30.

0

Az előzetes alapján sokkal jobbra számítottam. Inkább volt megható mint vicces vagy romantikus. A tragikum mindig ott volt a háttérben ezért nem engedte el magát a film egy percre sem. A férfi főszereplő nagyon visszafogott volt végig.

A film összbevétele 35 926 213 dollár volt (imdb.com).

 

Luke Bracey 25 éves, Liana Liberato pedig 19 éves volt a film forgatásakor, bár szerepük szerint tinédzsereket alakítottak.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A ház, amelyben Tuck él ugyanaz, amelyben a szintén Nicholas Sparks regényen alapuló Szerencsecsillag című filmben Beth és a fia, valamint nagymamája lakott.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A filmet két helyszínen, összesen 44 nap alatt forgatták.

(ps)
 

A film Nicolas Sparks azonos című regénye alapján készült.

(ps)
 

A férfi főszerepet Paul Walkernek szánták, mivel azonban Walker tragikus körülmények között elhunyt, James Marsden ugrott be a helyére.

(ps)
 
Ismételten adaptálásra került Nicholas Sparks egyik regénye, mivel nem olvastam a könyvet ezért csak a mozgóképről tudok nyilatkozni, ami egy napjainkban jól menő tini énekesnő bővített 2 órás videoklipjére hasonlít. több»