2018.03.01 18:14 ArpiHajdu és Réci Olvasottság: <100x
0

Jóféle tinivígjáték

Hát igen…már ebből a filmből is látszódik, hogy Emma Stone mennyire fantasztikus. Mert van itt megannyi mellékszereplő, van Amanda Bynes, mint túlbuzgó vallásos hisztigép, Lisa Kudrow, mint a tinifiúk megrontója, na meg Thomas Haden Church, mint a jó fej tanár, aki felad egy olvasmányt, amely megváltoztatja egy egész gimnázium életét. De ugyan kit érdekelnek mindezek, ha ott van Stone a filmvásznon, senki mást nem veszünk észre.

Úgy rémlik, mikor legelőször láttam, nem rajongtam érte. Mostanában azonban több ízben sikerült elkapnom a tv-ben és megváltozott a véleményem, ez nemcsak egy szórakoztató film fiataloknak, hanem egy ugyancsak elgondolkodtató történet, amely egy igazi klasszikust, A skarlát betűt veszi alapul. Szépen mutatja be azt, hogy mennyire fénysebességgel képes terjedni a pletyka, s hogy milyen sokan vannak, akik erre építve próbálnak a hírnevükön dobni egy kicsit. Egy kuponért cserébe bárki lehet népszerű! Olive meg egy ideig abszolút tudatosan maga irányítja a történéseket, majd mikor rádöbben, hogy ennél már nincsen lejjebb, akkor egy ügyes húzással vet véget az egésznek. Olive számos igazságot mond el a webkamerájának, köztük a legjobb, amikor azon sopánkodik, miért nem olyan a szerelmi élete, mintha a 90-es évek tini filmjeiben lenne. Na és még egy dolog: Stanley Tucci és Patricia Clarkson szülőpárosa, a már a végletekig túltolt lazaságával, remek magyarázattal szolgál arra, hogy miért viselkedik Olive olyan felnőttesen (nem avatkozunk közbe, ha a gyerek belemászott, szálljon is ki belőle).

Jóféle tinivígjáték

Ha jóféle tinivígjátékot szeretnél, aki szórakoztat, s egyben gondolatokat is ébreszt, csak ajánlani tudom. Emma Stone-al legtöbb esetben nem lehet mellényúlni!

dráma | romantikus | szatíra | vígjáték

Olive nem túl népszerű az iskolában, de egy véletlen félreértés, és egy gyorsan terjedő pletyka miatt a figyelem középpontjába kerül. A pletyka szerint ugyanis szexuális... több»

0