Imádlak utálni: minden, amit tudni érdemes Glen Powell és Sydney Sweeney romantikus komédiájáról.

Bár Sweeney inkább a drámai szerepeiről ismert, többek között az Eufóriából és a Kukkolókból , Powelltől nem idegen a romantikus vígjáték műfaja, korábban már szerepelt a Netflix sikeres filmjében, A szerelem asszisztenseiben Zoey Deutch oldalán.

A film hivatalos leírása így hangzik: "Amikor az egyetemi főellenségek évekkel a diploma megszerzése után újra találkoznak egy céges esküvőn, személyes okok miatt párként mutatkoznak be. De a színlelés oda vezet, hogy valóban igazba szeretnek."

Sweeney és Powell korábban további részleteket osztott meg a film cselekményéről: "Ez a film két olyan emberről szól, akik utálják egymást. Sydney egy olyan karakter alakítás, aki egy igazi rémálom" - mondta a Top Gun: Maverick színésze a közönségnek. Közben Sweeney azt mondta, hogy Powell karaktere egy "közönséges barom".

"És mi lehetne jobb hely két ilyen elfuserált ember számára, mint a világ egyik legromantikusabb helyszíne?" - poénkodott Powell a filmmel kapcsolatban.

A filmet Will Gluck rendezte, aki számára nem idegen a romantikus filmek műfaja, korábban ő készítette a Barátság extrákkal és a Könnyű nőcske című filmeket.

A film a Rotten Tomatoes kritikai portálon összegyűjtött nézői vélemények alapján jelenleg 87%-on áll, míg a mafab közönsége eddig 65%-ra értékelte a filmet, nem mellesleg 338 ezer jegyet adtak el rá itthon a mozik 790 millió forint értékben.

Ha szívesen megnéznéd, akkor a film mafabos oldalán található, “Hol nézheted” szekció alatt a Telekom Filmpremier logóra kattintva már nézheted is, amennyiben van előfizetésed a szolgáltatónál

romantikus | vígjáték

A csodálatos első randi után Bea és Ben tüzes vonzalma jéghideggé válik – egészen addig, amíg váratlanul újra össze nem találkoznak egy ausztráliai esküvőn. Így hát azt... több»