Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
93

Kelly hősei

(Kelly's Heroes)
 
HercegPeter  2017. 05. 19.

Szenzációs filmélmény! Örök klasszikus, ami nem akar mindenáron hőst faragni az amerikai katonákból. Minden karakter nagyon el lett találva, különösen Csodabogár és a Tábornok, aki azt se tudja mi történik, de örül neki és ünnepelteti magát a végén. Nagyon jó a humora, az egyszerű párbeszédek és a zenék. Azért kíváncsi lennék, hogy mi történt másnap. Az is biztos egy jó történet lenne.

 
Deku  2017. 07. 07.

Clint Eastwoodnak nem csak a western filmek állnak jól de a háborús vígjátékos filmekben is bőven kiválót tud alkotni. Nekem ez nagyon szórakoztató volt.

 
Scramananga  2017. 01. 02.

Nagyon jó film, igazából a Halál ötven órája ellentéte, hiszen humoros, az amerikai katonák nem teljesen elhivatottak a hazájuk iránt, inkább saját magukért dolgoznak, hiszen egy cél vezérli őket, ami nem a háború megnyerése. Én legalábbis így láttam.

 
Ballera  2017. 05. 24.

Hatalmas élményt nyújtott nekem. Egy olyan időtálló klasszikus filmet kaptunk ami szépen mutatja be a katonák életét és hősies helytállását. Egyedien ábrázolja a helyzetet és ez nagyon bejött.

 
Vadgazda  2016. 05. 21.

Kedvenc Clint Eastwoodos filmem! Nagyszerűen mutatja be a parancsok teljesítésére képtelen, megzabolázhatatlan amerikai második világháborús haderőt ezzel a magánakciójukkal, amikor is utuk során mégis mindkét oldalt egyszerű szerethető karakterekre alakítja akiknek a legfontosabb a túlélés és a háború utáni jobb élet.

 

Gutowski egy Mosin Nagant M91/30 típusú orosz mesterlövész fegyvert használ.

(magyaristvan)
 

Clint Eastwood és Donald Sutherland később együtt fog játszani az Űrcowboyok (Space Cowboys) című filmben, Telly Savalas és Donald Sutherland pedig 3 évvel korábban "A piszkos tizenkettő" (The Dirty Dozen) című filmben szerepelt együtt.

(magyaristvan)
 

A Tigris tankokon lévő kulcs szimbólum jelentése, hogy az első SS páncélos hadosztályhoz, Adolf hitler testőrségéhez tartozik (Leibstandarte Adolf Hitler).

(magyaristvan)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.