Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
Filmadatlap
 
17
Szereplők
3
Vélemények
7
Képek
1
Videók
 
sajvi   2017. 10. 10.

legújabb vélemény

0

Szerintem egy korrekt háborús film, amelynek hitelességét szerintem csakis fenntartásokkal érdemes fogadni, de a kiváló castignak köszönhetően abszolút szórakoztatóra sikeredett. Ezért mindenképp érdemes megnézni, a párbeszédek is igazán sziporkázóak. Kalandos, izgalmas.

 
irongozu   2016. 04. 28.

0

Ugyan a történet le van sarkítva egy kicsit, ettől függetlenül jó kis háborús film. Lehet dicsérni a rendezést és a forgatókönyvet is.Nekem a poénok is nagyon bejöttek.


 
lakilúk   2015. 10. 18.

0

Imádok minden olyan háborús filmet, amelyben Telly Savalas játszik, az ő jelenléte egyszerűen mindig dob a film hangulatán, ugyanakkor nincs elidétlenkedve sem. Oké, Roger Moore karaktere viszont nem igazán volt szimpatikus, ennek ellenére nagyon parádés film lett.

Galéria (7)

Telly Savalas
Stefanie Powers
Roger Moore
Roger Moore
Telly Savalas
Claudia Cardinale
Roger Moore
Telly Savalas

Videók (1)

 

William Holden számos barátja figyelmeztette a színészt, hogy nem bölcs dolog csak úgy beugrani cameo szerepekre mindenféle filmbe, mert azzal a saját imidzsét rontja. Holden bírálóinak részben igazuk lett, hiszen a film elég rossz kritikákat kapott, és a mozikasszáknál sem szerepelt jól.

(JcWh)
 

William Holden eredetileg csak a barátnőjét, Stefanie Powers-t látogatta meg a film forgatási helyszínén, de a pillanat hevében úgy döntött, hogy elvállal egy fizetség nélküli cameo szerepet a filmben. A filmben mint amerikai rab tűnik fel, amely utalás a Hollywood-i veterán színész Oscar-díjas szerepére az 1953-as 17-es fogolytáborban.

(JcWh)
 

A filmet 1979. június 7-én mutatták be a New York-i National és Showcase Theatre filmszínházakban.

(JcWh)