Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
68
Filmadatlap
 
31
Szereplők
5
Vélemények
6
Képek
1
Videók
Rambo 3.
 
Yosihiro   2015. 04. 18.

Aki látta az a lövöldözés és akciót nem hiányolhatta. Mindenképp az összes Rambó fil közül ebben van a legtöbb fegyver bevetve. A történet 3.drabja ami igazán szintén nemcsak a kiszabadításról szól hanem annak a katoni szellemnek is amit az ehhez hasonló katonák átérezhetnek. A film látványosra sikerült de igzából nem aratott nagy sikert ! Üdv Yosihiró

 
sabnock666   2018. 08. 20.

Rambo 3 ??? Stallone néha nem tudni a Földön jár-e? Az első rész után sikerült a béka hátsója alá levinni a színvonalat... igaz sok-sok fegyver sokat puffog a filmben, és Rambo bácsi félmeztelen, véres testtel rohangál, és keménykedik eltorzult szájjal, de amúgy nagyjából ennyi... kimerült a film!!!


 
Terminátor6   2018. 06. 21.

Véleményem szerint a 3. felvonásnak sikerül a második rész fölé emelkednie. A látványra nincs panasz, az akciók csúcsra járatva, és Afganisztán mint helyszín nagyon jól funkcionál. És amikor nincs akció, akkor a néző itt-ott megcsodálhatja az afgán táj szépségét, kultúráját. Stallone szokásához híven kigyúrt felsőtesttel lövi szét az ellenséget, plusz még a filmben elhangzó ikonikus mondat teljesen ráillik Rambo-ra: "Isten könyörületes, ő nem lesz az." Akik hozzám hasonlóan kedvelik az akcióorgiákat némi érzelemmel megspékelve, azoknak minimum 4* a Rambo 3. 7/10

 
MrBlond   2016. 03. 22.

Mindent lehet fokozni, de nem biztos, hogy érdemes. A Rambo három kemény, mint a kádszéle, de a közelébe sem ér az ezt megelőző két résznek. Sylvester Stallone hozza a szokott formát, a film nem miatta nem sikerült jól, a történet gyenge és hatásvadász. Ezzel együtt ez is egy igazi klasszikus, csak épp a kevésbé jól sikerültek közül való.

 
Hitman   2015. 02. 22.

Nincs az az orosz laktanya, amit ne tudna Rambo egyedül feldúlni. Rambo újraértelmezi a tökéletes katona fogalmát. A filmben tucatjával találunk erős túlzásokat, minden csak az akcióról szól. Ez miatt az alkotás nem értékelhető pozitívan, hiányzik az üzenet, nincs igazi történet és a karakterek sem fejlődnek. De van Rambo.

A film összbevétele 189 015 611 dollár volt (imdb.com).

 

A hitelesség kedvéért Stallone az afgán határt választotta a film helyszínének.

(mamiéstöti2)
 

A Hősi halottak emléknapján mutatták be a filmet.

(mamiéstöti2)
 

1990-ben a film bekerült a Guiness rekordok könyvébe, mint a legerőszakosabb film,108 áldozattal.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.