Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
72
Filmadatlap
 
31
Szereplők
5
Vélemények
6
Képek
1
Videók
Rambo 3.
 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 20.

legújabb vélemény

Rambo 3 ??? Stallone néha nem tudni a Földön jár-e? Az első rész után sikerült a béka hátsója alá levinni a színvonalat... igaz sok-sok fegyver sokat puffog a filmben, és Rambo bácsi félmeztelen, véres testtel rohangál, és keménykedik eltorzult szájjal, de amúgy nagyjából ennyi... kimerült a film!!!

 
Yosihiro   2015. 04. 18.

Aki látta az a lövöldözés és akciót nem hiányolhatta. Mindenképp az összes Rambó fil közül ebben van a legtöbb fegyver bevetve. A történet 3.drabja ami igazán szintén nemcsak a kiszabadításról szól hanem annak a katoni szellemnek is amit az ehhez hasonló katonák átérezhetnek. A film látványosra sikerült de igzából nem aratott nagy sikert ! Üdv Yosihiró


 
Terminátor6   2018. 06. 21.

Véleményem szerint a 3. felvonásnak sikerül a második rész fölé emelkednie. A látványra nincs panasz, az akciók csúcsra járatva, és Afganisztán mint helyszín nagyon jól funkcionál. És amikor nincs akció, akkor a néző itt-ott megcsodálhatja az afgán táj szépségét, kultúráját. Stallone szokásához híven kigyúrt felsőtesttel lövi szét az ellenséget, plusz még a filmben elhangzó ikonikus mondat teljesen ráillik Rambo-ra: "Isten könyörületes, ő nem lesz az." Akik hozzám hasonlóan kedvelik az akcióorgiákat némi érzelemmel megspékelve, azoknak minimum 4* a Rambo 3. 7/10

 
MrBlond   2016. 03. 22.

Mindent lehet fokozni, de nem biztos, hogy érdemes. A Rambo három kemény, mint a kádszéle, de a közelébe sem ér az ezt megelőző két résznek. Sylvester Stallone hozza a szokott formát, a film nem miatta nem sikerült jól, a történet gyenge és hatásvadász. Ezzel együtt ez is egy igazi klasszikus, csak épp a kevésbé jól sikerültek közül való.

 
Hitman   2015. 02. 22.

Nincs az az orosz laktanya, amit ne tudna Rambo egyedül feldúlni. Rambo újraértelmezi a tökéletes katona fogalmát. A filmben tucatjával találunk erős túlzásokat, minden csak az akcióról szól. Ez miatt az alkotás nem értékelhető pozitívan, hiányzik az üzenet, nincs igazi történet és a karakterek sem fejlődnek. De van Rambo.

A film összbevétele 189 015 611 dollár volt (imdb.com).

 

A hitelesség kedvéért Stallone az afgán határt választotta a film helyszínének.

(mamiéstöti2)
 

A Hősi halottak emléknapján mutatták be a filmet.

(mamiéstöti2)
 

1990-ben a film bekerült a Guiness rekordok könyvébe, mint a legerőszakosabb film,108 áldozattal.

(mamiéstöti2)
 

1988-ban a 6. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Rambo lova megjelenik az Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag (1989) című filmben is, ahol Indiana Jones hátasaként tűnik fel.

(ps)
 

Az eredeti tervek szerint a filmet Russell Mulcahy rendezte volna.

(ps)
 

Rambo kése most először nem túlélőkés. A korábbiaktól eltérően ezt nem Jimmy Lile tervezte, hanem Gil Hibben.

(ps)
 

A forgatás ideje alatt Oroszország tényleg megszállta Afganisztánt, de négy héttel később befejezték a háborút.

(ps)
 

A filmben nincs női főszereplő, és mellékszerepben is alig láthatunk nőket.

(ps)
 

A brit mozis változat egy perccel rövidebb mint az amerikai.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.