Sylvester Stallone elárulta, hogy a nyolcvanas években egyszer visszautasított egy 34 millió dolláros (USD) ajánlatot egy újabb Rambo-filmre. 

A héten a The Hollywood Reporter című lapnak nyilatkozva a 76 éves hollywoodi sztár elmondta, hogy megbánta döntését. 

A Rocky Balboa sztárja "idiótának" nevezte magát, amiért visszautasította a hihetetlen összeget, ami az infláció miatt most körülbelül 85 millió dollárnak felelne meg. "34 [milliót] utasítottam vissza - mondta a kiadványnak - A Rambo 3.-at csináltuk. Azt hittük, hogy az lesz a legnagyobb siker - ez még azelőtt volt, hogy kijött volna. És egy vagyont fizettek érte. Aztán azt mondták: "Mi a Rambo IV-et akarjuk. Itt is van: Fizetsz vagy játszol, 34 millió. Erre én: "Ne kapkodjuk el a dolgot..." - Tényleg. Ez nem vicc. Ó, ember, micsoda idióta. Most, hogy belegondolok, és hát ... hűha."

Sylvester azonban tisztában van a kasszasikerrel, a kiadványnak elmondta, hogy azon kevés színészek közé tartozik, akik olyan filmben játszottak, amely hat évtizeden keresztül egymás után vezette a kasszasikerlistát. A színész öt filmben alakította John Rambo karakterét sikeresen, köztük a 2019-es Rambo 5: Utolsó vér című filmben, amely a kritikusoktól gyenge kritikákat kapott. 

A múlt hónapban az elkötelezett Rambo-rajongók eljöttek a kanadai városba, ahol a filmet forgatták, hogy megünnepeljék a 40. évfordulót. A kevesebb mint 7000 lakosú, a Cascade-hegység közepén, Vancouvertől mintegy két órányira keletre fekvő Hope városrész az 1982-es filmben a Washington állambeli Hope fiktív városaként szerepelt.

Eközben Sly és családja saját valóságshow-t forgat a Paramount+ számára, és állítólag ugyanazzal a csapattal dolgoznak, akik a Keeping Up with the Kardashians mögött állnak.

akció | thriller

John Rambo utolsó akicójára készül, azonban nem lesz könnyű dolga, ugyanis ellenfele egy rendkívüli hatalommal bíró mexikói kartell. A leszámolás kezdetét veszi, Rambónak... több»