Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
9
Vélemények
14
Képek
2
Videók
John Rambo
 
Yosihiro   2015. 04. 18.

Azt hiszem az a Rambó sorozat vége és egyben egy remek rendezés Stallonétől. A film már-már unalmasan indul, de aztán felobban a régi tűz és az érzelem is megjelenik a vásznon. A rendezői vágások szerintem jól sikerültek és vannak kimondottan látványos jelenetek is. Mindent összefoglava szerintem ez a 2008-as kiadás mindenképp jól sikerült Ezért érdemes megnézni. Talán még egyrészt el tudnék képzeli mint egy "öreg Rambót" aki továbbadja a tudást egy fiatal harcosnak :) Üdv Yosihiro

 
Milanman   2015. 04. 30.

Stallone pontosan tudta, hogyan kell a karaktert feltámasztani. Rengeteg vér, erőszak és akció. Nincs mellébeszélés, a dráma sem túl bonyolult. Egyszerű, minta bot, de ezt a franchise-t ezért (is) szeretjük.


 
Mr. Zero   2015. 09. 01.

A karakterek miatt volt annyira szerethető ez a film, jó kis csapatot állítottak össze erre a filmre és végtére is maga a sztori is egész kellemes és üde volt a már rég megszokott filmekhez képest. Tetszetős és izgalommal teli.

 
Lord British   2015. 02. 10.

A Rambo-filmek közül a második legjobb, kellően véres és akciódús. Egy picit még jobban megismerhetjük a főhős jellemét és életének mozgatórugóját, és természetesen a film végi mészárlás után nyilvánvalóvá válik, hogy azért némi emberség is lakozik John Rambo-ban. A rizsföldes jelenet, illetve a már említett esztelen öldöklés ikonikus jelenetek, és a filmre Brian Tyler zenéje teszi fel a koronát, amely az eredeti Rambo-témát kicsit modernebb köntösben adja elő.

 
VargaBarnabas   2016. 05. 06.

Ez a film volt az első:véres-akció film az életemben ezért nagyon is szeretem szerintem nagyon jól bemutatja a háború fortélyait a tulélés törvényeit stb Sylvester Stalone kitesz nagyon magáért,mint minden jó filmjében.

Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
 
Jó volt nézni a filmet, minden brutalitása ellenére, a vége pedig szokás szerint kicsit hatásvadász lett, de mi így szeretjük, ha Rambóról van szó. Jó kis mozi, méltó egy legendához! 7/10 több»
 
"Amikor szárnyra kapott a híre, hogy Sylvester Stallone előveszi a szerencsemalacait, hogy ismét levágja mindkettőt - az olasz csődört és a vietnami veteránt - , elsőre nevettem. Szó szerint, felnyerítettem: - Igen! Még Rambo-t és Rocky-t! Az nagyon kell! – De nem gondoltam komolyan." több»

A film összbevétele 113 244 290 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben átlagosan percenként 2,59 ember hal meg. A Rambo másfél órás.

(hp)
 

Ez az első Rambo film, amiben a főhős csapatban dolgozik.

(hp)
 

Ez az első Rambo film, amit maga Sylvester Stallone rendezett.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.