Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
12
Vélemények
14
Képek
1
Videók
John Rambo
 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 11.

legújabb vélemény

Stallone kortalan,és megunhatatlan.Ebben a moziban is nagyon erősen hozza a karaktert.Az első pillanattól az utolsóig leköt,és a fotelhoz szegez.Íróként,és rendezőként is megállja a helyét.Nagyon jó akciófilm,meseszép helyszíneken.

 
NGN   2020. 01. 10.

Kellően brutális és méltó a nagy elődökhöz. Stallone idősen is nagyon kemény. A sztori nem nagy szám, de nem is ezért szeretjük ezeket a filmeket.


 
Yosihiro   2015. 04. 18.

Azt hiszem az a Rambó sorozat vége és egyben egy remek rendezés Stallonétől. A film már-már unalmasan indul, de aztán felobban a régi tűz és az érzelem is megjelenik a vásznon. A rendezői vágások szerintem jól sikerültek és vannak kimondottan látványos jelenetek is. Mindent összefoglava szerintem ez a 2008-as kiadás mindenképp jól sikerült Ezért érdemes megnézni. Talán még egyrészt el tudnék képzeli mint egy "öreg Rambót" aki továbbadja a tudást egy fiatal harcosnak :) Üdv Yosihiro

 
Milanman   2015. 04. 30.

Stallone pontosan tudta, hogyan kell a karaktert feltámasztani. Rengeteg vér, erőszak és akció. Nincs mellébeszélés, a dráma sem túl bonyolult. Egyszerű, minta bot, de ezt a franchise-t ezért (is) szeretjük.

 
drg0602   2020. 02. 11.

Egy méltó folytatás.

Méltó folytatása a többi Rambo filmnek, nekem nagyon tetszett. Jó film, jó karakterekkel, jó színészi teljesítményékkel! Ajánlóm mindenkinek aki még nem látta!

 
Mr. Zero   2015. 09. 01.

A karakterek miatt volt annyira szerethető ez a film, jó kis csapatot állítottak össze erre a filmre és végtére is maga a sztori is egész kellemes és üde volt a már rég megszokott filmekhez képest. Tetszetős és izgalommal teli.

 
Lord British   2015. 02. 10.

A Rambo-filmek közül a második legjobb, kellően véres és akciódús. Egy picit még jobban megismerhetjük a főhős jellemét és életének mozgatórugóját, és természetesen a film végi mészárlás után nyilvánvalóvá válik, hogy azért némi emberség is lakozik John Rambo-ban. A rizsföldes jelenet, illetve a már említett esztelen öldöklés ikonikus jelenetek, és a filmre Brian Tyler zenéje teszi fel a koronát, amely az eredeti Rambo-témát kicsit modernebb köntösben adja elő.

Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone

A film összbevétele 113 244 290 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben átlagosan percenként 2,59 ember hal meg. A Rambo másfél órás.

(hp)
 

Ez az első Rambo film, amiben a főhős csapatban dolgozik.

(hp)
 

Ez az első Rambo film, amit maga Sylvester Stallone rendezett.

(hp)
 

Ez az első olyan Rambo film, melynek költségvetése kisebb volt, mint a franchise korábbi részének. Amíg a Rambo 50 millió dollárból, addig a Rambo 3. (1968) 63 millió dollárból készült.

(hp)
 

Ted Kotcheff, a Rambo (1982) konzultánsként vett rész a forgatási munkálatokban.

(hp)
 

A John Rambo a franchise első olyan része, melynek zenéjét nem Jerry Goldsmith szerezte. A zeneszerző 2004-ben hunyt el.

(hp)
 

A főszereplő neve mindössze egyszer hangzik el a filmben, amikor a lelkész felébreszti Rambót.

(hp)
 
Jó volt nézni a filmet, minden brutalitása ellenére, a vége pedig szokás szerint kicsit hatásvadász lett, de mi így szeretjük, ha Rambóról van szó. Jó kis mozi, méltó egy legendához! 7/10 több»
 
"Amikor szárnyra kapott a híre, hogy Sylvester Stallone előveszi a szerencsemalacait, hogy ismét levágja mindkettőt - az olasz csődört és a vietnami veteránt - , elsőre nevettem. Szó szerint, felnyerítettem: - Igen! Még Rambo-t és Rocky-t! Az nagyon kell! – De nem gondoltam komolyan." több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.