Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
75

Rambo 2. (1985)

Rambo: First Blood Part II
Filmadatlap
 
33
Szereplők
5
Vélemények
105
Képek
1
Videók
Rambo 2.
 
ZeroHero   2015. 05. 04.

átlagon felüli jó film. Az akciójelenetek a kornak megfelelőek és még története is van. A Rambonak, mint hősnek az a lényege,hogy mindig magára maradva kell megvívni a háborút az ellenséggel. Ebben a részben is megvan ez a motívum. A Rambo 3 és 4 nekem már nem annyira tettszik.

 
Yosihiro   2015. 04. 17.

Rambo 2. részében az izmok és akciók játszák a fő szerepet. Az érzelmi hatások kissé háttérbe szorulnak. A történet remek folytatása az első résznek, de véleményem szerint a szinészi alakítás az 1. részben jobb volt. Kívállóan be lett mutatva dzsungelharc azon részei amit az ember talán csak elképzelni tudott. Mindenképp ajánlom mindenki figyelméba akik látták az első részt azok nem hagyhatják ki a 2.-at sem. Üdv Yosihiro


 
adamkatka   2016. 09. 27.

A Rambo sorozatból talán az egyik legjobb rész. Imádom Sylvester Stallonet, szinte minden filmjét láttam. Sosem okoz csalódást, mert mindig az kapjuk, amire számítunk. Érdemes megnézni minden részét!!

 
Pumpu   2016. 04. 23.

Alapvetően nem sikerült ez rosszul, még mai szemmel is abszolút nézhető a film. Jók az akciójelenetek, Stallone látványosan feszít vagy éppen csálé szájával üvöltve gyilkol. Aztán még lövöldözik és még robbanófejes nyílvesszőket is elereszt a levegőbe. Nem kell ennél több, izmos izzadt férfi test és lemészárolt ázsiai gerillaharcosok.

 
Bady   2015. 09. 05.

A Rambo második része sokkal jobbra sikerült, mint az első. Stallone megmutatja, hogy milyen az igazi dzsungel harcos. Az akciójelenetek igényesek és látványosak. A történet nem valami nagy szám, de nem is az miatt ül le az ember Rambót nézni. Ez kérem az akciófilmek történetében a dzsungelharc toposzának realizációja.

 
7/10 Az évek elmúltak, Rambo örök. Kiváló választás még ma is, ha egy dögös akciómozit akarunk nézni. több»

A film összbevétele 300 400 432 dollár volt (imdb.com).

 

A forgatókönyvet Stallone és Cameron közösen írta.

(HETEDIK )
 

Az elmegyógyintézetes ötletet később Cameron a Terminátor 2-ben felhasználta.

(mamiéstöti2)
 

Az eredeti forgatókönyvet James Cameron írta, de Stallone a politikai részét átszerkesztette "hazafiassá".

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.