Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

Kémek, mint mi (1985)

Spies Like Us
Filmadatlap
 
20
Szereplők
5
Vélemények
10
Képek
3
Videók

Galéria (10)

Dan Aykroyd

Videók (3)

 
ZozArt89   2019. 07. 17.

legújabb vélemény

0

Elég széles skálán mozog a humorérzékem de ez még ezen is kívül esett. Unalmas és gyenge próbálkozás volta humorát tekintve. Bár maga a történet érdekes és csavaros.

 
HercegPeter   2018. 06. 04.

0

Egy legendás páros, egy kedves, szerethető vígjátékban. A tesztírásos jelenet a legjobb az egészben. Sajnos a szinkron, amivel én láttam messze nem volt tökéletes. Nem a magyar hangok miatt, hanem a minősége végett. Pedig más régebbi filmél láttam má... több»

 
Buffy   2015. 01. 13.

0

Dan Aykroyd és Chevy Chase párosa szerintem hihetetlenül sok humorforrásra ad lehetőséget, nem is értem, hogy az ő kettősük miért nem készített több filmet. Szerintem a nyolcvanas évek egyik legjobb vígjátéka, és szerintem tekintve, a korszellemet, a... több»

 
adam   2017. 02. 22.

0

Ez sajnos nem az a fajta humor, ami nekem be szokott jönni. A cselekmény fordulatos, és tud mindig csavarni még egyet a dolgokon, de minden más az valahogy nekem gyenge ebben a filmben.

 
kuba.pal   2016. 02. 13.

0

Nem mondom, voltak a filmnek kínos pillanatai, de többségével kellemesen szórakoztam. A poénok ugyan kissé fárasztóak, de maga a történet szerintem elképesztően jól ki van találva. Nem is beszélve a színészpáros alakításáról, már-már történelembeillő lehetne.

A film összbevétele 60 088 980 dollár volt (imdb.com).

 

Chevy Chase szerepét eredetileg Joe Piscoponak szánták.

(rbernadett)
 

Vanessa Angel első filmszerepe.

(rbernadett)
 

A film óriási siker volt a pénztáraknál.

(rbernadett)
 

SPOILER! A film eredetileg a világ pusztulásával ért volna véget, de a teszt közönségnek nem tetszett, ezért pozitívabb befejezést készítettek.

(rbernadett)