Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
21
Szereplők
5
Vélemények
31
Képek
1
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 03. 18.

legújabb vélemény

Itt valahogy semmi nem klappol.Sem a sztori,sem a színészek,pedig azért Bruce Willis,és Andie MacDowell is jól tud játszani.Üres,és semmi,majdnem nézhetetlen.

 
Deku   2017. 10. 23.

Hát igen ez picikét mondhatni nagyon erősen rá akarja magát erőltetni a nézőre. Ezért nem jött be. Egyszerűen nem láttam semmi értelmét a filmnek már rögtön az elejétől kezdve.


 
adamkatka   2016. 10. 07.

Ritkán látni ilyen szerepben Bruce willist, de ezúttal sem csalódtam benne. Izgalmas, pörgős film, ahol helyet kapnak az érzelmek és a drámai vonal is. A film kikapcsol ágfa leköt a sok akció.

 
tjanika   2016. 11. 10.

A kritikusok lehúzták, de nekem ez a Bruce Willis is bejött, nem csak az akció filmes. A sztori is jó és humoros is egyben.

 
Miyu   2016. 08. 27.

Ezt a filmet csak azért tkaszálták el mert Bruce Willis eddigre már befutott akciófilm sztár volt... Kipróbálta magát egy könnyedebb szerepben és ezt nem fogadták el....

Andie MacDowell
 
Ez bizony a bűnös élvezet kategória, akinek nem tetszik, ne nézze, mindenki más azonban nyugodtan feledekezzen bele ebbe az ezerzszer lehúzott, és mégsem felejthető alkotásba.
6/10 több»

A film összbevétele 17 218 080 dollár volt (imdb.com).

 

A Hudson Hawk igen előkelő helyen szerepel minden idők legnagyobb filmes bukásait tartalmazó listán. A film kudarca állítólag akkora volt, hogy a Tristar Pictures is tönkre ment emiatt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film több Arany Málna-díjat is kapott, köztük a Legrosszabb filmért járót is.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Bruce Willis nem csak a rendezőt, Michael Lehmann-t hozta ki a sodrából, hanem színésztársait is. Richard E. Grant élete egyik legborzalmasabb forgatási élményeként gondolt vissza rá.

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.