Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
73%

Hudson Hawk - Egy mestertolvaj aranyat ér (1991)

Hudson Hawk
Filmadatlap
 
31
Szereplők
7
Vélemények
31
Képek
1
Videók
 
András383248   2020. 11. 21.

legújabb vélemény

0
Fájdalmasan sz*r

Ez fájdalmasan sz*r volt. Egy jó jelenet volt benne: "Golyó, labda!" :D

 
Deku   2017. 10. 23.

0

Hát igen ez picikét mondhatni nagyon erősen rá akarja magát erőltetni a nézőre. Ezért nem jött be. Egyszerűen nem láttam semmi értelmét a filmnek már rögtön az elejétől kezdve.


 
Sabnock Sanatory   2020. 03. 18.

0

Itt valahogy semmi nem klappol.Sem a sztori,sem a színészek,pedig azért Bruce Willis,és Andie MacDowell is jól tud játszani.Üres,és semmi,majdnem nézhetetlen.

 
elekm90   2020. 11. 11.

0

A Bruce Willis–Danny Aiello páros jó volt, maga a film már kevésbé, kicsit bugyutára sikeredett. Főleg az a bizonyos táncos-éneklős jelenet verte ki nálam a biztosítékot.

 
adamkatka   2016. 10. 07.

0

Ritkán látni ilyen szerepben Bruce willist, de ezúttal sem csalódtam benne. Izgalmas, pörgős film, ahol helyet kapnak az érzelmek és a drámai vonal is. A film kikapcsol ágfa leköt a sok akció.

 
tjanika   2016. 11. 10.

0

A kritikusok lehúzták, de nekem ez a Bruce Willis is bejött, nem csak az akció filmes. A sztori is jó és humoros is egyben.

 
Miyu   2016. 08. 27.

0

Ezt a filmet csak azért tkaszálták el mert Bruce Willis eddigre már befutott akciófilm sztár volt... Kipróbálta magát egy könnyedebb szerepben és ezt nem fogadták el....

Galéria (31)

Andie MacDowell

Videók (1)

A film összbevétele 17 218 080 dollár volt (imdb.com).

 

A Hudson folyó és a felőle fújó (Hawkkénet emlegetett) hideg szél ihlette meg az alkotókat a film címének kitalálásakor.

(stevepisti )
 

A Hudson Hawk igen előkelő helyen szerepel minden idők legnagyobb filmes bukásait tartalmazó listán. A film kudarca állítólag akkora volt, hogy a Tristar Pictures is tönkre ment emiatt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film több Arany Málna-díjat is kapott, köztük a Legrosszabb filmért járót is.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Bruce Willis nemcsak a rendezőt, Michael Lehmannt hozta ki a sodrából, hanem színésztársait is. Richard E. Grant élete egyik legborzalmasabb forgatási élményeként gondolt vissza rá.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Az alapötlet Bruce Willistől származott, s a klasszikus tolvajmozik előtt szeretett volna tisztelegni, de olyan megszállott lett ettől, hogy folyamatosan átírta a forgatókönyvet, s emiatt csúszott a forgatás.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A filmet Londonban, Olaszországban (a Vatikánban), több amerikai helyszínen és Budapesten is forgatták (ám a magyar helyszíneket felvett jelenetekből szinte az összeset kivágták).

(ArpiHajdu és Réci)
 
Ez bizony a bűnös élvezet kategória, akinek nem tetszik, ne nézze, mindenki más azonban nyugodtan feledekezzen bele ebbe az ezerzszer lehúzott, és mégsem felejthető alkotásba.
6/10 több»