Dan Aykroyd és Chevy Chase párosa újra összeáll az R.L. Stine regénye alapján készülő Zombie Town című produkció kedvéért.

A film jelenleg a kanadai Ontarióban forog a Trimuse Entertainment produkciós cég égisze alatt. A film története szerint Mike mozigépészként dolgozik egy Carverville nevű kisvárosban. A srác retteg a zombis filmektől, barátnője, Amy ugyanakkor egyszerűen rajong értük.

A lány kedvenc rendezőjének új filmje jelenik meg, amelyet Halloween napján készülnek bemutatni, Mike viszont úgy dönt, hogy meglepi barátnőjét egy privát premier előtti vetítéssel, azonban rövidesen kiderül, hogy a filmtekercsek el vannak átkozva, így azok rajtuk kívül mindenkit zombivá változtatnak a városban.

A film főszerepeiben a Supergirl és Riverdale szupersztárja, Marlon Kazadi és Madi Monroe lesznek láthatók, további szerepekben pedig érkezik Scott Thompson és Bruce McCulloch. 

“Nagy örülünkl, hogy R.L. Stine Zombie Town című könyvének lapjait a filmvászonra vihetjük, és ugyanilyen izgatottak vagyunk, hogy egy ilyen kivételes színészgárdával és stábbal dolgozhatunk együtt ezen a produkción” - nyilatkozta nemrégiben John Gillespie, a Trimuse Entertainment alapítója és vezető producere.

Aykrod és Chase párosa 2012 körül próbált egy külön filmet összehozni. Aykroyd annak idején azt írta a közösségi médiában, hogy "egy vígjáték-film forgatókönyv-koncepcióján készülnek dolgozni", a közös projekt viszont a mai napig nem valósult meg. A duó korábban olyan nagysikerű produkciókban szerepelt együtt, mint a Kémek, mint mi és az 1988-as Golfőrültek 2.

kaland | vígjáték

Az amerikai nemzetvédelem arra a következtetésre jut, hogy az oroszok készülnek valamire. Hogy igazi felderítési akciójukat leplezzék, úgy döntenek, álkémeket vetnek be. Két... több»