Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
88
Filmadatlap
 
92
Szereplők
17
Vélemények
250
Képek
10
Videók
Riverdale
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Ms. Akárki   2019. 08. 18.

legújabb vélemény

Izgalmas sori de inkább tinisorozat ez. Klikkesedés és kűzdelem csak kicsit kiszínezve. A színészgárda remek és főleg ez miatt nem tudom elengedni ezt a sorit, pedig a történet már kezdi ismételni önmagát.

 
Greeta   2018. 11. 20.

a nap véleménye

Vigyázz, mert teljesen beszippant a Riverdale

Teljesen véletlenül akadtam a sorozatra. Kellett valami esti néznivaló, ami viszonylag eseménydús, de nem túl ijesztő, hogy azért aludni is tudjon az ember. A tartalomleírása megtetszett így nem volt megállás. Teljesen beszippantott az első néhány rész. Már nagyon régóta vártam és vágytam valami hasonló stílusú filmre. Volt valami mágikus beütése az egésznek, de szerencsére semmilyen természetfeletti dolog nem történik benne. Ezt betudom annak, hogy mint utólag megtudtam egy amerikai képregény alapján készült a sorozat. Mi történik akkor, ha egy békés kisvárosban váratlanul meghal egy fiatal. Teljesen befordulnak a lakók vagy elindul a gyanúsítgatás. A története nem az a finomkodó fajta, am... több»


 
indingo   2018. 01. 18.

Első ránézésre picit tini sorozatnak tűnhet, de sokkal több van benne. A középiskolások mellett sok szerep jut a szülőknek és mindennek középpontjában a egy városka áll sok-sok titokkal. Nekem az első évad jobban tetszett, mint a második. Remek hangulata volt, minden részben történt valami, ami előrébb vitte az alapsztorit. Ravaszak a készítők, mert minden részt olyan izgalmasan hagyták abba, hogy azonnal jöhetett a következő. Ami külön tetszett, hogy egy-egy titkon sem rágódtak túl sokat. Egy-két rész múlva az már nem volt titok. Jó volt egy-két rég látott színészt is újra látni. Gondolok itt Skeet Ulrichra, aki nem egy rossz név, de a legnagyobb meglepetést Cole Sprouse okozta, akit utoljára kicsi szőke kisfiúként az Apafejben láttam Adam Sandlerrel a oldalán. Karakterként ő a kedvencem, igazi magányos lélek. Friss és üdítő zenék vannak benne, jól eltalált jelenetekben. Ami talán egy picit zavar, hogy mindenki gyönyörű. Persze tudom ronda embereket nem lehet tehetnek egy sorozatba, de akkor is.

 
TomÁcs   2018. 04. 14.

Számomra a tavaly év meglepetése volt a sorozat. Már az első rész levett a lábamról. Háttérben meghúzódó viszályok, családi titkok, gyilkosság, volt benne minden.

 
VvV   2018. 11. 01.

Tetszik, hogy mindenkinek van titka a sorozatban senki sem ártatlan. Izgalmas részek és van mögötte koncepció.

 

Miközben azt a részt forgatták, melyben Archie megmenti a folyónál Cheryl-t, K.J. Apa eltörte a kezét.

(bukottangyal)
 

Uyanazon a helyen forgatták a Pretty Little Liars-t és a Gilmore Girls-t, ahol most a Riverdale-t.

(bukottangyal)
 

Cole Sprouse-nak és Kj Apa-nak is bekellett festeniük a hajukat a szerepük miatt.

(bukottangyal)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.