Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
87
Filmadatlap
 
92
Szereplők
18
Vélemények
250
Képek
9
Videók
Riverdale
 
Linda083   2020. 04. 29.

legújabb vélemény

Izgalmas tini sorozat. Nekem az egyik kedvenc sorozatom. Az első és a második évad a kedvencem.

 
Greeta   2018. 11. 20.

a nap véleménye

Vigyázz, mert teljesen beszippant a Riverdale

Teljesen véletlenül akadtam a sorozatra. Kellett valami esti néznivaló, ami viszonylag eseménydús, de nem túl ijesztő, hogy azért aludni is tudjon az ember. A tartalomleírása megtetszett így nem volt megállás. Teljesen beszippantott az első néhány rész. Már nagyon régóta vártam és vágytam valami hasonló stílusú filmre. Volt valami mágikus beütése az egésznek, de szerencsére semmilyen természetfeletti dolog nem történik benne. Ezt betudom annak, hogy mint utólag megtudtam egy amerikai képregény alapján készült a sorozat. Mi történik akkor, ha egy békés kisvárosban váratlanul meghal egy fiatal. Teljesen befordulnak a lakók vagy elindul a gyanúsítgatás. A története nem az a finomkodó fajta, amit megszokott az ember egy tinisorozattól. Van egy láncolata és ami külön tetszett, hogy minden részben valójában történt valami, ami előrébb vitte a történetet. A karakterek összetettek voltak és sok félék, akik képesek voltak megváltozni és fejlődni is. A fiataloknak vannak szüleik is ezáltal még kerekebb a dolog, érthetőbbek a jellemek. És bizony a szülőknek is sok vaj van a fülük mögött. Kezdetben sok mindet mesél az egyik szereplő, ami még egy kis pikantériát ad a sorozatnak, ez később kicsit visszaszorul sajnos. Egész Riverdale azt mutatja, hogy minden rendben van, holott a háttérben rengeteg titok és bűn húzódik meg. Senki sem ártatlan és semmi sem az, aminket látszódik. Amikor már az... több»


 
indingo   2018. 01. 18.

Első ránézésre picit tini sorozatnak tűnhet, de sokkal több van benne. A középiskolások mellett sok szerep jut a szülőknek és mindennek középpontjában a egy városka áll sok-sok titokkal. Nekem az első évad jobban tetszett, mint a második. Remek hangulata volt, minden részben történt valami, ami előrébb vitte az alapsztorit. Ravaszak a készítők, mert minden részt olyan izgalmasan hagyták abba, hogy azonnal jöhetett a következő. Ami külön tetszett, hogy egy-egy titkon sem rágódtak túl sokat. Egy-két rész múlva az már nem volt titok. Jó volt egy-két rég látott színészt is újra látni. Gondolok itt Skeet Ulrichra, aki nem egy rossz név, de a legnagyobb meglepetést Cole Sprouse okozta, akit utoljára kicsi szőke kisfiúként az Apafejben láttam Adam Sandlerrel a oldalán. Karakterként ő a kedvencem, igazi magányos lélek. Friss és üdítő zenék vannak benne, jól eltalált jelenetekben. Ami talán egy picit zavar, hogy mindenki gyönyörű. Persze tudom ronda embereket nem lehet tehetnek egy sorozatba, de akkor is.

 
TomÁcs   2018. 04. 14.

Számomra a tavaly év meglepetése volt a sorozat. Már az első rész levett a lábamról. Háttérben meghúzódó viszályok, családi titkok, gyilkosság, volt benne minden.

 
VvV   2018. 11. 01.

Tetszik, hogy mindenkinek van titka a sorozatban senki sem ártatlan. Izgalmas részek és van mögötte koncepció.

 
Ms. Akárki   2019. 08. 18.

Izgalmas sori de inkább tinisorozat ez. Klikkesedés és kűzdelem csak kicsit kiszínezve. A színészgárda remek és főleg ez miatt nem tudom elengedni ezt a sorit, pedig a történet már kezdi ismételni önmagát.

 
Bazzzsi   2018. 03. 30.

Az első évad szuper volt. Hozta a szokásos tini sorozat érzés, de mégis önállóak és gondolkodóak voltak benne a szereplők. A második évad már nem tudta hozni az első hangulatát. Ez a kígyós dolog kicsit unalmas már.

 

Miközben azt a részt forgatták, melyben Archie megmenti a folyónál Cheryl-t, K.J. Apa eltörte a kezét.

(bukottangyal)
 

Uyanazon a helyen forgatták a Pretty Little Liars-t és a Gilmore Girls-t, ahol most a Riverdale-t.

(bukottangyal)
 

Cole Sprouse-nak és Kj Apa-nak is bekellett festeniük a hajukat a szerepük miatt.

(bukottangyal)
 

Camila szereti, hogy a karaktere (Veronica) vicces és mindig tud valami okosat mondani.

(bukottangyal)
 

Camila Mendes és Cole Sprouse ugyanarra a főiskolára járt.

(bukottangyal)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.