Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
88
Filmadatlap
 
62
Szereplők
11
Vélemények
250
Képek
9
Videók
 
indingo   2018. 01. 18.

Első ránézésre picit tini sorozatnak tűnhet, de sokkal több van benne. A középiskolások mellett sok szerep jut a szülőknek és mindennek középpontjában a egy városka áll sok-sok titokkal. Nekem az első évad jobban tetszett, mint a második. Remek hangulata volt, minden részben történt valami, ami előrébb vitte az alapsztorit. Ravaszak a készítők, mert minden részt olyan izgalmasan hagyták abba, hogy azonnal jöhetett a következő. Ami külön tetszett, hogy egy-egy titkon sem rágódtak túl sokat. Egy-két rész múlva az már nem volt titok. Jó volt egy-két rég látott színészt is újra látni. Gondolok itt Skeet Ulrichra, aki nem egy rossz név, de a legnagyobb meglepetést Cole Sprouse okozta, akit utoljára kicsi szőke kisfiúként az Apafejben láttam Adam Sandlerrel a oldalán. Karakterként ő a kedvencem, igazi magányos lélek. Friss és üdítő zenék vannak benne, jól eltalált jelenetekben. Ami talán egy picit zavar, hogy mindenki gyönyörű. Persze tudom ronda embereket nem lehet tehetnek egy sorozatba, de akkor is.

 
Greeta   2018. 05. 18.

Teljesen véletlenül akadtam a sorozatra. Kellett valami esti néznivaló, ami viszonylag eseménydús, de nem túl ijesztő, hogy azért aludni is tudjon az ember. A tartalomleírása megtetszett így nem volt megállás. Teljesen beszippantott az első néhány rész. Már nagyon régóta vártam és vágytam valami hasonló stílusú filmre. Volt valami mágikus beütése az egésznek, de szerencsére semmilyen természetfeletti dolog nem történik benne. Ezt betudom annak, hogy mint utólag megtudtam egy amerikai képregény alapján készült a sorozat. Mi történik akkor, ha egy békés kisvárosban váratlanul meghal egy fiatal. Teljesen befordulnak a lakók vagy elindul a gyanúsítgatás. A története nem az a finomkodó fajta, amit megszokott az ember egy tinisorozattól. Van egy láncolata és ami külön tetszett, hogy minden részben valójában történt valami, ami előrébb vitte a történetet. A karakterek összetettek voltak és sok félék, akik képesek voltak megváltozni és fejlődni is. A fiataloknak vannak szüleik is ezáltal még kerekebb a dolog, érthetőbbek a jellemek. És bizony a szülőknek is sok vaj van a fülük mögött. Kezdetben sok mindet mesél az egyik szereplő, ami még egy kis pikanériát ad a sorozatnak, ez később kicsit visszaszorul sajnos. Egész Riverdale azt mutatja, hogy minden rendben van, holott a háttérben rengeteg titok és bűn húzódik meg. Senki sem ártatlan és semmi sem az, aminket látszódik. Amikor már azt hiszed, hogy valami megoldódott utólag még bonyolultabb lesz a dolog és még több problémát szül. Engem az LMBT vonal sem zavar, talán egy kicsit még inkább az elfogadás sulykolása az emberekben a cél ezzel. Volt egy kis Glee beütése az elején a dalolászással, de nem volt giccses. A második évadban a fekete kapucnis már egy kicsit sok volt. Ezerszer hitték, hogy elkapták, de kiderült, hogy mégsem. J.K Apa vörös hajával is egészen biztosan lesz még valami csavar a történetben. Ami annyira nem jött be, azok a bandaháborús jelenetek. A fiúk olyanok voltak, mint kiskakasok a szemétdomb tetején. A gengszter apuka ténykedése is helyeként erőltetett volt. Remélem a színvonal sokáig megmarad és sok-sok évad készül belőle, de nem vagyok benne biztos, hogy sokáig lehet húzni


 
TomÁcs   2018. 04. 14.

Számomra a tavaly év meglepetése volt a sorozat. Már az első rész levett a lábamról. Háttérben meghúzódó viszályok, családi titkok, gyilkosság, volt benne minden.

 
Bazzzsi   2018. 03. 30.

Az első évad szuper volt. Hozta a szokásos tini sorozat érzés, de mégis önállóak és gondolkodóak voltak benne a szereplők. A második évad már nem tudta hozni az első hangulatát. Ez a kígyós dolog kicsit unalmas már.

 
VvV   2018. 11. 01.

Tetszik, hogy mindenkinek van titka a sorozatban senki sem ártatlan. Izgalmas részek és van mögötte koncepció.

 

Miközben azt a részt forgatták, melyben Archie megmenti a folyónál Cheryl-t, K.J. Apa eltörte a kezét.

(bukottangyal )
 

Uyanazon a helyen forgatták a Pretty Little Liars-t és a Gilmore Girls-t, ahol most a Riverdale-t.

(bukottangyal )
 

Cole Sprouse-nak és Kj Apa-nak is bekellett festeniük a hajukat a szerepük miatt.

(bukottangyal )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.