Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
86%

Riverdale (2017-2021)

Riverdale
Filmadatlap
 
92
Szereplők
22
Vélemények
250
Képek
10
Videók

Galéria (250)

Videók (10)

 
Robinson76   2020. 11. 14.

legújabb vélemény

0
Többet ad, mint más tinidrámák

Ezen sorozat gyakorlatilag egy tinitörténetbe oltott dramedy némi thriller és krimi hatással. A széria elég sablonosan nyit, és a későbbiekben sem próbál eredeti lenni, de mindenképp a sorozat mentségére szólhat, hogy nem is akar annak látszani. Az alkotók megelégedtek a szórakoztatással, amit azért nagyjából hozni tudnak. Mert ugyan a sztori tényleg jócskán klisés, de szinte minden rész végén megvan az a kisebb-nagyobb csattanó, aminek köszönhetően megnézem a következő részt. Összességében bőven tisztességes munkát raktak le az asztalra a készítők, és a színészi játék is egészen korrekt lett. Bár nagy kockázatot nem vállal fel, cserébe a hangulata megvan, és karakterei is egész érdekesek, így mindenképp kiemelkedik hasonló műfajú társai közül.

 
Greeta   2018. 11. 20.

a nap véleménye

2
Vigyázz, mert teljesen beszippant a Riverdale

Teljesen véletlenül akadtam a sorozatra. Kellett valami esti néznivaló, ami viszonylag eseménydús, de nem túl ijesztő, hogy azért aludni is tudjon az ember. A tartalomleírása megtetszett így nem volt megállás. Teljesen beszippantott az első néhány ré... teljes kritika»

 
indingo   2018. 01. 18.

1

Első ránézésre picit tini sorozatnak tűnhet, de sokkal több van benne. A középiskolások mellett sok szerep jut a szülőknek és mindennek középpontjában a egy városka áll sok-sok titokkal. Nekem az első évad jobban tetszett, mint a második. Remek hangu... több»

 
Ms. Akárki   2019. 08. 18.

0

Izgalmas sori de inkább tinisorozat ez. Klikkesedés és kűzdelem csak kicsit kiszínezve. A színészgárda remek és főleg ez miatt nem tudom elengedni ezt a sorit, pedig a történet már kezdi ismételni önmagát.

 
Bazzzsi   2018. 03. 30.

0

Az első évad szuper volt. Hozta a szokásos tini sorozat érzés, de mégis önállóak és gondolkodóak voltak benne a szereplők. A második évad már nem tudta hozni az első hangulatát. Ez a kígyós dolog kicsit unalmas már.

 
TomÁcs   2018. 04. 14.

0

Számomra a tavaly év meglepetése volt a sorozat. Már az első rész levett a lábamról. Háttérben meghúzódó viszályok, családi titkok, gyilkosság, volt benne minden.

 
VvV   2018. 11. 01.

0

Tetszik, hogy mindenkinek van titka a sorozatban senki sem ártatlan. Izgalmas részek és van mögötte koncepció.

 

Miközben azt a részt forgatták, melyben Archie megmenti a folyónál Cheryl-t, K.J. Apa eltörte a kezét.

(bukottangyal)
 

Ugyanazon a helyen forgatták a Pretty Little Liarst és a Gilmore Girlst, ahol a Riverdale-t.

(bukottangyal)
 

Cole Sprouse-nak és Kj Apa-nak is bekellett festeni a haját a szerepük miatt.

(bukottangyal)
 

Camila szereti, hogy a karaktere (Veronica) vicces és mindig tud valami okosat mondani.

(bukottangyal)
 

Camila Mendes és Cole Sprouse ugyanarra a főiskolára járt.

(bukottangyal)