A 8 legjobb új film, amit februárban streamelhetsz

A február Nolan háromórás mesterművének streamingre érkezésén túl rengeteg újdonságot is - főként romkomokat - hoz, mivel a Netflix, a Hulu, a Prime Video és más szolgáltatók a Valentin-napi hétvégére kifejezetten romantikus filmekkel készülnek.

A Netflix például a Szeplőtelen Jane kedvencére, Gina Rodriguezre és a Lucifer (Lucifer az Újvilágban) sztárjára, Tom Ellisre támaszkodik, hogy a Nem kispályás című filmmel hozza romantikus lázba előfizetőit, míg a Prime Video a Riverdale-ből ismert Camila Mendesre tesz fel mindent, aki a A csaj, aki képben van című romantikus komédia főszereplőjeként tér vissza a képernyőkre.

Amennyiben adott szolgáltatóhoz van élő előfizetésed, csak kattints a kiválasztott film mafab adatlapján található streaming ikonra és már nézheted is a filmet!

#8

akció | animáció | családi | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

SkyShowtime

Az emberek világától távol töltött évek után hőseink felkerekednek, hogy olyan hőstetteket vigyenek véghez, amelyekkel biztosan elnyerik New York lakóinak szívét. A cél persze... több»

Bemutató: február 16-án, a Prime Videón / A Seth Rogen producerkedésével készült animációs kaland ebben a hónapban érkezik az Amazon Prime Video-ra, az előfizetők számára külön költség nélkül, miután tavaly nyáron 180 millió dollárt hozott a világ mozipénztárában, és eredetileg a Paramount+-on volt látható! A Jeff Rowe rendezésében készült filmben a teknősök egy sereg mutánssal és egy gonosz bűnszövetkezettel szállnak szembe New Yorkban. A Variety kritikájából: "A film leginkább csak szórakozásnak készült, a fiatalokat megcélozva, miközben az élethosszig tartó rajongóknak (beleértve azokat is, akik a teknőcökön nőttek fel) rengeteg olyan dolgot ad, amitől kiakadhatnak."
#7

dokumentum | zenés

Amazon Prime Video

A film feltárja Jennifer Lopez öngyógyító útját és a mesebeli megvalósulásba vetett rendíthetetlen hitét. több»

Bemutató: február 16-án, a Prime Videón / Jennifer Lopez kilencedik stúdióalbuma, a "This Is Me...Now" egy filmmel együtt jelenik meg, amely kizárólag a Prime Videón lesz látható. A projektet, amelyet a zenei videoklipek ikonja, Dave Meyers rendezett, úgy jellemzik, mint "a nyilvánosan megvizsgált szerelmi életének narratíva által vezérelt, intim, elgondolkodtató, szexi, vicces, fantasztikus és rendkívül szórakoztató zenei és vizuális újragondolása... Dave Meyers rendezővel együtt Jennifer egy filmes odüsszeiát alkotott, amely mitológiai történetmeséléssel és személyes gyógyulással átszőtt. Az egy évtized óta első stúdióalbumával párhuzamosan megjelenő, műfajilag sokszínű Amazon-eredeti film a saját szemszögéből mutatja be a szerelemhez vezető útját. Fantasztikus jelmezekkel, lélegzetelállító koreográfiával és sztárvendégekkel, ez a panoráma Jennifer szerelmi életére való érzelmes és nagyon személyes visszatekintés."
#6

44 Öt vakrandi  (2024)

(1)

romantikus | vígjáték

Amazon Prime Video

Egy nőnek egy jósnő azt mondja, hogy a következő öt randi egyikén találkozni fog a lelki társával. több»

Bemutató: február 13-án, a Prime Videón / Egy másik Prime Video romantikus komédiaajánlat a Valentin-napon az ausztrál eredeti Five Blind Dates. A hivatalos szinopszis szerint: "A huszonéves Lia megrekedt. A szeretett nagymamájától örökölt hagyományos kínai teázó fenntartásával és azzal a kilátással szembesülve, hogy egyedül kell részt vennie húga közelgő esküvőjén, kap egy jóslatot - a boltja és a szerelmi élete sorsa összefonódik, és a titok a következő öt randi egyikében rejlik. Családja nyomására Lia beleegyezik, hogy öt különböző udvarlóval hozzák össze. Legjobb barátjával, Masonnel az oldalán, vajon Lia megtalálja-e önmagát (és a szerelmet), vagy azt kockáztatja, hogy csalódást okoz azoknak, akiket a legjobban szeret, és elveszíti az üzletet, amibe egész életét beletette."
#5

romantikus | vígjáték

Amazon Prime Video

A történet Ana, a feltörekvő művészeti gyakornokot követi, akit szuper főnöke egy utolsó pillanatban meghív egy londoni üzleti útra, és aki a repülőn találkozik a jóképű... több»

Bemutató: február 9., a Prime Videón / A romantikus vígjátékban a Riverdale-kedvenc Camila Mendes egy ambiciózus gyakornokot alakít, aki a művészvilágban szeretne karriert csinálni, miközben megpróbálja lenyűgözni igényes főnökét, Claire-t (Marisa Tomei). Amikor egy munkalátogatáson találkozik a jóképű Will-lel (Archie Renaux) - aki összetéveszti Anát a főnökével -, az az események, románcok és lehetőségek kavargó láncolatát indítja el... Nem emlékeztet ez minket a 80as évek egyik nagy kedvencére, a Dolgozó lányra?
#4

akció | dráma | krimi

Netflix

Egy lány azért küzd, hogy a korrupt rendőrök igazságot szolgáltassanak meggyilkolt testvérének. A lány egy volt fegyenc és egykori társa segítségét kéri, azonban... több»

Bemutató: február 28-án, a Netflixen. / Ne lepődj meg, ha ez lesz a Netflix februári meglepetéssikere. A film a 2019-es sci-fi akciófilm folytatása, amelyben a testvérek, Robbie Amell és Stephen Amell játszanak egy szuperképességekkel rendelkező férfiról szóló történetben, aki bűnözőkkel dolgozik együtt, hogy pénzt gyűjtsön beteg édesanyja támogatására. Az Amell-testvérek 2016-ban készítettek egy rövidfilmes változatot a filmből, hogy biztosítsák a finanszírozást a játékfilmhez, ami elképesztő 3,4 millió dollárt hozott össze crowdfundingból a rajongóktól és más adományozóktól. A filmből vírusszenzáció lett, és most a folytatás kizárólag a Netflixen jelenik meg. Az Amell-testvérek visszatérnek, a történet középpontjába pedig egy fiatal lány kerül, aki igazságot akar szolgáltatni a bátyja halála kapcsán.
#3

40 Mea Culpa  (2024)

(3)

dráma | krimi | thriller

Netflix

Egy ambiciózus bűnügyi védőügyvédet követhetünk nyomon, aki a partneri kinevezésre való törekvésében elvállalja egy művész gyilkossági ügyét. több»

Bemutató: február 23., a Netflixen / Tyler Perry ebben a hónapban szállítja a Netflix legújabb eredeti filmjét, egy csábító bűnügyi románcot, amelyben Kelly Rowland játssza a főszerepet. A cselekmény középpontjában egy büntetőjogi védőügyvéd áll, aki a társulást remélve elvállalja egy művész ügyét, aki lehet, hogy meggyilkolta a barátnőjét, de az is lehet, hogy nem... A Mea Culpa Perry ötödik filmje, amelyet a Netflix számára rendezett.
#2

54 Nem kispályás  (2024)

(2)

romantikus | vígjáték

Netflix

A New York-i sportújságíró, Mack, aki éveket töltött azzal, hogy a legjobb barátjával, Adammel és a csapattal sikeres "játékokat" találjon ki, hogy lányokat szedjenek fel,... több»

Bemutató: február 14., a Netflixen / A romantikus vígjáték főszereplői Gina Rodriguez és Tom Ellis (aki leginkább a Lucifer főszerepéről ismert, amelynek utolsó három évadát a Netflixen sugározta hatalmas népszerűségnek örvendve). Rodriguez játssza Macket, egy New York-i sportújságírót, aki a legjobb barátainak talál ki csajozási terveket, hogy segítsen nekik. Azonban, amikor megismerkedik Nickkel (Ellis), a város egyik legkapósabb agglegényével, ő maga kerül a játék középpontjába. A mellékszereplők között van Damon Wayans Jr., Joel Courtney, Augustus Prew, Liza Koshy, Ego Nwodim és Marin Hinkle.
#1

62 Priscilla  (2023)

(5) (6)

dráma | életrajzi | zenés

Mozikban | Telekom TVGO | Cinego

Amikor a tinédzser Priscilla Beaulieu (Cailee Spaeny) egy partin találkozik Elvis Presley-vel, a férfi, aki máris egy meteorszerű rock 'n' roll szupersztár, a privát pillanatokban... több»

Bemutató: február 23., a Maxon. / Cailee Spaeny elnyerte a legjobb színésznő díját a Velencei Filmfesztiválon, és Golden Globe-jelölést is kapott Sofia Coppola filmjének címszerepében nyújtott alakításáért. A Variety kritikája: "Priscilla szerepében Cailee Spaeny mohó és éles eszű, és igyekszik úgy játszani a tinédzser Priscillát, mint korának tipikus amerikai lányát, aki udvarias és illedelmes, bár kalandvágyó... Ami Elordit illeti, nem is nagyon hasonlít Elvisre. Mégis tökéletes a harsány testbeszéde, és amit Elvis hangjával művel, az közelebb hozza őt a Királyhoz, mint (szerintem) Austin Butler volt."