Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
88%

A sas leszállt (1976)

The Eagle Has Landed
Filmadatlap
 
16
Szereplők
3
Vélemények
12
Képek
1
Videók
 
dailyfilmsan   2019. 08. 31.

legújabb vélemény

Lehetett volna jobb is. Nagyok voltak az elvárásaim a filmmel kapcsolatban úgy hiszem, mivel nem nagyon tetszett amit láttam. A fondorlatos terv nem igen lett fondorlatos és belekerült a filmbe egy értelmetlen fölösleges szerelmi szál is. Szerintem nem a világ legjobb filmje viszont egyszer meg lehet nézni.

 
Macskínó   2016. 09. 29.

Érdekes háborús film. Érdekes sztori Második Világháborús kommandósokról, megfelelőek a jelmezek is, igazán korhűek, ebben nehéz hibát találni. Ajánlott mindenkinek megtekinteni, egyszer biztosan!


 
zsfarkas   2016. 02. 28.

Nagyszerű történelmi dráma. A szereplők miatt olyan színvonalas és hiteles a történet. Izgalmas, feszült, igazi történelmi dráma. Végig lekötötte a figyelmem.

Galéria (12)

Michael Caine

Videók (1)

 

Deborah Kerrnek felajánlották Joanna Gray szerepét.

(dailyfilmsan )
 

Corcoran brit őrnagy a The Sussex Regiment gallér jelvényét viseli.

(dailyfilmsan )
 

A filmet 1976 nyarán vették fel, amely a brit rekordok egyik legforróbb nyara volt.

(dailyfilmsan )
 

A filmben használt MTB valójában MTB 102, egy rendkívül fontos és nagyszerű hajó, amelyet a II. világháború alatt használtak, ideértve a brit és a francia erőket egyaránt az 1940-es Dunkirk-evakuálás során.

(dailyfilmsan )
 

Ez volt az utolsó film, amelyet John Sturges rendezett.

(dailyfilmsan )
 

A film megtalálható a Steven Jay Schreider által összeállított "101 War Movies You Must See Before You Die" (Magyarul annyit tesz: 101 Háborús film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz) című könyvben. (2009)

(dulkap)
 
Összességében nagyon kellemes meglepetést tud okozni ez a rendhagyó háborús film, amelyből hiányzik ugyan az igazi kaliber, de vérbeli kalandfilm, amelyen nemcsak jól lehet szórakozni, hanem el is lehet rajta gondolkodni. 8/10 több»