Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
70%

Az oltalmazó (2021)

The Marksman
Filmadatlap
 
29
Szereplők
6
Vélemények
11
Képek
2
Videók

Galéria (11)

Liam Neeson
Liam Neeson
Liam Neeson
Liam Neeson
Liam Neeson
Katheryn Winnick
Katheryn Winnick
Juan Pablo Raba
Liam Neeson
Katheryn Winnick
Liam Neeson
Katheryn Winnick
Liam Neeson
Liam Neeson

Videók (2)

 
uniterra   2021. 05. 26.

legújabb vélemény

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Valahogy úgy lehetett: "haver, írj valami akciósat, amit még el tudok játszani!" Ilyet össze lehet csapni 2 hét alatt, finomítgatni pár napig, rárészelni Neesonra s ennyi. Kellettek még morci és sírós szereplők, meg egy nagyon szimpla mese, menjünk a... több»

 
Sebes Gábor   2021. 04. 30.

0

Ez egy sima pénzkeresés az egyébként remek címszereplő részéről. Rutinból hozza a kiszolgált harcos nézését, a jóindulatát az elveszett család iránt, a konfliktust, hogy nekemsenkisehisz. A fordulatok olyan váratlanok, mint tejbegrízen a kakaó. Meg lehet nézni, kitölt két órát. Amúgy erre mondják, hogy tömény giccs.

 
György Kubik   2021. 04. 18.

0

Ez az a film, amit megnézek, aztán többször nem szeretném. Kicsit lapos a sztori. Liam Neeson hozza azt, amit egy ilyen korú ember tud. Néha olyan furcsán céloz a távcsöves puskával, nem tudtam eldönteni, hogy melyik szemével céloz.

 
Robert   2021. 01. 20.

0

Liam Neeson neve azért garancia ma már a szinte vegytisztának mondható akcióra, bár szerintem ennél többre nemigen számíthatunk egy vele fémjelzett filmtől. A Marksman hozza is azt, amit elvárnánk tőle, persze a sztoriról nem is érdemes szót ejteni. ... több»

 
HitGirl   2021. 01. 19.

0

Liam Neeson talán legjobb filmje az elmúlt tíz évből. Hiába múlt el hetven, azért még nagyon tud, és ha kap egy épkézláb sztorit, akkor minden nagyon flottul működik.

1
 
qwertz   2021. 01. 13.

0

Én bírtam ezt a filmet, nem mondanám, hogy egy percig is unatkoztam volna, de még egyszer nem valószínű, hogy megfogom nézni.

A film összbevétele 11 578 476 dollár volt (imdb.com).

 

Amikor Sarah azt mondja Jimnek, hogy: "Meg fog találni, és meg fog ölni", valójában egy utalás Liam Neeson korábbi, Elrabolva című filmjére.

(csd)
 

A film eredetileg "The Minuteman" címmel került volna a mozikba.

(csd)
 

Forgatási helyszínek: Lorain, Portage County, Chardon, Ohio, Új-Mexikó.

(hp)
 

A film lehangoló kritikai fogadtatásban részesült. Jelenleg (2021. január) mindössze 34 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon.

(hp)