Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
63%

Az oltalmazó (2021)

The Marksman
Filmadatlap
 
29
Szereplők
10
Vélemények
11
Képek
2
Videók

Galéria (11)

Liam Neeson
Liam Neeson
Liam Neeson
Liam Neeson
Liam Neeson
Katheryn Winnick
Katheryn Winnick
Juan Pablo Raba
Liam Neeson
Katheryn Winnick
Liam Neeson
Katheryn Winnick
Liam Neeson
Liam Neeson

Videók (2)

 
freeman   2022. 05. 19.

legújabb vélemény

0

király film

 
HE7EDIK   2022. 05. 07.

1
A f*shalmozó

Szomorú látni hogy Liam Neeson mára az új Steven Seagal lett. Vagy kell neki a pénz, vagy nem kap jobb szerepeket, mert ez a film közelít a nullához.

 
L.Regina   2021. 11. 29.

1
Oltalmazd magad ettől a filmtől...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Szögezzük le még itt az elején: Liam Neeson jó színész. Sőt, remek színész. Ezt a tényt viszont nem igazán tükrözik újabb filmjei, mint például a Becsületes tolvaj, Elrabolva 2, 3 és Az oltalmazó, amiről írni fogok. Merthogy Az oltalmazó egy rossz f... teljes kritika»

 
uniterra   2021. 05. 26.

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Valahogy úgy lehetett: "haver, írj valami akciósat, amit még el tudok játszani!" Ilyet össze lehet csapni 2 hét alatt, finomítgatni pár napig, rárészelni Neesonra s ennyi. Kellettek még morci és sírós szereplők, meg egy nagyon szimpla mese, menjünk a... több»

 
HitGirl   2021. 01. 19.

1

Liam Neeson talán legjobb filmje az elmúlt tíz évből. Hiába múlt el hetven, azért még nagyon tud, és ha kap egy épkézláb sztorit, akkor minden nagyon flottul működik.

1
 
Sebes Gábor   2021. 04. 30.

0

Ez egy sima pénzkeresés az egyébként remek címszereplő részéről. Rutinból hozza a kiszolgált harcos nézését, a jóindulatát az elveszett család iránt, a konfliktust, hogy nekemsenkisehisz. A fordulatok olyan váratlanok, mint tejbegrízen a kakaó. Meg lehet nézni, kitölt két órát. Amúgy erre mondják, hogy tömény giccs.

 
qwertz   2021. 01. 13.

0

Én bírtam ezt a filmet, nem mondanám, hogy egy percig is unatkoztam volna, de még egyszer nem valószínű, hogy megfogom nézni.

A film összbevétele 11 578 476 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 28 367 978 forintot termelt. A hazai mozik összesen 16 164 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Amikor Sarah azt mondja Jimnek, hogy: "Meg fog találni, és meg fog ölni", valójában egy utalás Liam Neeson korábbi, Elrabolva című filmjére.

(csd)
 

A film eredetileg "The Minuteman" címmel került volna a mozikba.

(csd)
 

Forgatási helyszínek: Lorain, Portage County, Chardon, Ohio, Új-Mexikó.

(hp)
 

A film lehangoló kritikai fogadtatásban részesült. Jelenleg (2021. január) mindössze 34 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon.

(hp)
 
Így időnként az lehet az érzésünk, hogy megérte megcsinálnia. Nem tart sokáig ez az állapot, ugyanakkor arra pont jó, hogy a tartósabb figyelmet, ha takarékon is, de életben tartsa – és tekintve, hogy Neesonról az ilyen szerepekben olykor nehéz eldönteni, hogy ő játszik, vagy a videójátékos avatárja, ez nem is annyira lebecsülendő teljesítmény. több»