Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
63%

Az oltalmazó (2021)

The Marksman
Filmadatlap
 
29
Szereplők
11
Vélemények
11
Képek
2
Videók

Galéria (11)

Liam Neeson
Liam Neeson
Liam Neeson
Liam Neeson
Liam Neeson
Katheryn Winnick
Katheryn Winnick
Juan Pablo Raba
Liam Neeson
Katheryn Winnick
Liam Neeson
Katheryn Winnick
Liam Neeson
Liam Neeson

Videók (2)

 
MoviesChris   2022. 06. 20.

legújabb vélemény

0
Liam, magad oltalmazd az ilyen filmektől

Liam Neeson megöregedett. Ezt az évszámok alapján eddig is tudtunk, csak a filmjein nem látszódott, és úgy annyira igazából rajta sem. Eddig. Egyik kedvenc akciósztárunk erősen benne van a korban és ez ki is ütközik a képernyőn. Keményen megtépázott külsejét tulajdoníthatnánk a karakternek és az állapotának, meg annak, amin keresztülment. De nem kell erre ilyen okokat keresni, egyszerűen már nem fekszik a fickónak ez a zsáner. Ami fáj, de el kell fogadni sokkal inkább, mint még több ilyen, és ehhez hasonló gyenge filmet letenni az asztalra. Maga a történet elképesztően üres. Nulla drámával és rohadt unalmas történetvezetéssel. Nem tudom, hogy delfinből vagy a Neeson és a gyerek közti kémiából volt kevesebb a filmben. Az érzelmes jelenetek kizárólag a kutyusnak voltak tulajdoníthatók. És az egyik legszívfacsaróbb jelenet is, ami mellett megjelent a film másik pozitívuma, a zene. Ami amúgy erősen hajazott a Fehér pokol muzsikájára, kicsit finomabbra hangolva. De sajnos itt ki is fújt a jó dolgok sora. Negatívból viszont volt még bőven. A mellékszál Liam Neeson lányával... Minek? Az, hogy a film úgy nézett ki, mint egy vasárnap kora délutános Film+ mű. De nem akarom többet savazni a filmet, mert Liam Neesont nagyon szeretem. Pont ezért fájt ez a film ennyire.

 
HE7EDIK   2022. 05. 07.

1
A f*shalmozó

Szomorú látni hogy Liam Neeson mára az új Steven Seagal lett. Vagy kell neki a pénz, vagy nem kap jobb szerepeket, mert ez a film közelít a nullához.

 
L.Regina   2021. 11. 29.

1
Oltalmazd magad ettől a filmtől...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Szögezzük le még itt az elején: Liam Neeson jó színész. Sőt, remek színész. Ezt a tényt viszont nem igazán tükrözik újabb filmjei, mint például a Becsületes tolvaj, Elrabolva 2, 3 és Az oltalmazó, amiről írni fogok. Merthogy Az oltalmazó egy rossz f... teljes kritika»

 
uniterra   2021. 05. 26.

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Valahogy úgy lehetett: "haver, írj valami akciósat, amit még el tudok játszani!" Ilyet össze lehet csapni 2 hét alatt, finomítgatni pár napig, rárészelni Neesonra s ennyi. Kellettek még morci és sírós szereplők, meg egy nagyon szimpla mese, menjünk a... több»

 
HitGirl   2021. 01. 19.

1

Liam Neeson talán legjobb filmje az elmúlt tíz évből. Hiába múlt el hetven, azért még nagyon tud, és ha kap egy épkézláb sztorit, akkor minden nagyon flottul működik.

1
 
Sebes Gábor   2021. 04. 30.

0

Ez egy sima pénzkeresés az egyébként remek címszereplő részéről. Rutinból hozza a kiszolgált harcos nézését, a jóindulatát az elveszett család iránt, a konfliktust, hogy nekemsenkisehisz. A fordulatok olyan váratlanok, mint tejbegrízen a kakaó. Meg lehet nézni, kitölt két órát. Amúgy erre mondják, hogy tömény giccs.

 
freeman   2022. 05. 19.

0

király film

A film összbevétele 11 578 476 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 28 367 978 forintot termelt. A hazai mozik összesen 16 164 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Ez a második Liam Neeson akciófilm, amit az MLK Weekend előtti pénteken mutattak be, a The Commuter: Nincs kiszállás (2018) után.

(Thibo84)
 

Közvetlenül a jelenet előtt, amikor Chicagóba érkeznek, miközben a benzinkútban vásárolnak, Liam Neeson elővesz egy üveg Kraken rumot. Ez egy utalás A titánok harca (2010) című filmra, ahol Neeson Zeusz szerepét játszotta, és egyik híres mondata ez volt: "Engedd el a Krakent!"

(Thibo84)
 

Jackson, a kutya nem szerepel a stáblistán.

(Thibo84)
 

Amber Midthundernek van egy kis szerepe, mint a benzinkutas. Később Liam Neesonnal együtt szerepelt a Jeges pokol (2021) című filmben.

(Thibo84)
 

Liam Neeson karaktere, Jim úgy lő a távcsöves puskájával, hogy mindkét szeme nyitva van. Jim tengerészgyalogos orvlövész és mesterlövész volt. A távcsöves puskával való lövés úgy, hogy a lövész mindkét szem nyitva van, egy olyan technika, amelyet katonai orvlövészek és mesterlövészek alkalmaznak.

(Thibo84)
 
Így időnként az lehet az érzésünk, hogy megérte megcsinálnia. Nem tart sokáig ez az állapot, ugyanakkor arra pont jó, hogy a tartósabb figyelmet, ha takarékon is, de életben tartsa – és tekintve, hogy Neesonról az ilyen szerepekben olykor nehéz eldönteni, hogy ő játszik, vagy a videójátékos avatárja, ez nem is annyira lebecsülendő teljesítmény. több»