Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
68%

Akik az életemre törnek (2021)

Those Who Wish Me Dead
Filmadatlap
 
34
Szereplők
9
Vélemények
22
Képek
5
Videók

Galéria (22)

Angelina Jolie
Angelina Jolie
Angelina Jolie
Angelina Jolie
Angelina Jolie

Videók (5)

 
drg0602   2022. 05. 08.

legújabb vélemény

0

Meglepetés nincs a film nézése közben. Elég egyszerű történet mellett, izgalmas jelenetekkel teli akció-thriller. Jolie a főszerepet jól játssza. Egész jó kis film. Bár, a vége elég unalmas volt már számomra. Azért mindenképpen érdemes megnézni legalább egyszer. 6/10

 
Artemisia   2021. 06. 10.

7
Akció-thriller a kilencvenes évek receptkönyve alapján

Taylor Sheridan a '90-es évek óta szorgalmas kisiparosként tevékenykedik a filmiparban. Lépésről lépésre építgette a karrierjét, színészből lett forgatókönyvíró, majd rendező. Színészi pályáját az akció-thriller, illetve a krimi határozta meg, egyéb ... teljes kritika»

 
stevepisti   2021. 08. 04.

3

A film végén gondolkoztam, miért is Angelina Jolie ennek a filmnek a főszereplője. Én személy szerint jobban aggódtam a kis srác miatt, aki nem mellesleg tök jó volt a szerepében, vagy akár Jon Bernthal és Medina Senghore karakteréért, akik szintén n... több»

 
Klauka89   2021. 09. 15.

0

Nekem kellemes csalódás volt, sokkal rosszabb tingli-tangli filmre számítottam. Nem valószínű, hogy többször is meg fogom nézni, de egyszer simán adható volt.

 
sonolokojjo   2021. 05. 22.

2

Nem gondoltam volna, hogy ilyet mondok majd, de Jolie tényleg baromi jó volt ebben a filmben, és maga a film is abszolút pozitív csalódás volt. Olvastam róla, hogy külföldön eléggé elhasalt, amit nem igazán értek, gondolom, ez is a COVID, de szerinte... több»

 
H.a.n.n.a   2021. 10. 31.

1

Számomra unalmas, hogy Jolie a mindekinél ügyesebb és okosabb szerepben parádézik. Nem hihető, és a történet is túlzásokba esik.

 
Petike98   2021. 05. 26.

1

Bármennyire is erős alakítást hoz Angelina Jolie ebben a filmben, a klisés történet valahogy nem tartja meg az egész koncecpciót. Sajnos nagyon ellaposodik a cselekmény, kiszámíthatóvá válik nagyon hamar. Egyébként maga a díszlet, a helyszín igazán remek.

A film összbevétele 23 387 482 dollár volt (imdb.com).

 

A film Michael Koryta azonos című regénye alapján készült.

(csd)
 

A forgatás Új-Mexikóban, konkrétan Albuquerque, Santa Clara Pueblo, Bernalillo és Rio Arriba County városokban zajlott.

(csd)
 

A szereposztással kapcsolatban korábban Nicolas Cage neve is felmerült.

(csd)
 
Azt szokták mondani, hogy nagyon kevés (ha van egyáltalán) a makulátlan életmű a filmtörténetben. Taylor Sheridané sem lesz most már ilyen, az Akik az életemre törnek minden szempontból visszalépés a korábbi munkáihoz képest. És bizony Angelina Jolie-t sem ez a film fogja visszarepíteni az A-listás filmszínészek sorába, próbálkozzék is bármennyire. több»
 
Abszolút érthető, ha többen szögegyszerű, sőt ódivatú akciófilmként írják le, de Taylor Sheridan második nagyjátékfilmes rendezése a felszín mögé pillantva rengeteg tartalékkal bír. Noha a mű korántsem hibátlan, az író-rendező szerzői védjegyei konzekvensen felsorakoznak benne. több»
 
A színészek közül mindenki hozza a kötelezőt. Angelina Jolie pedig igazi anyatigrisként viszi el a hátán az egész alkotást. Rendkívül karizmatikus alakítással kelti életre számunkra az amúgy sablonos főszereplőt. Az operatőri munka teljesen jó. Néhol pedig vannak kiváló képi ábrázolások a filmben. több»