Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%

Akik az életemre törnek (2021)

Those Who Wish Me Dead
Filmadatlap
 
34
Szereplők
7
Vélemények
22
Képek
5
Videók

Galéria (22)

Angelina Jolie
Angelina Jolie
Angelina Jolie
Angelina Jolie
Angelina Jolie

Videók (5)

 
Klauka89   2021. 09. 15.

legújabb vélemény

0

Nekem kellemes csalódás volt, sokkal rosszabb tingli-tangli filmre számítottam. Nem valószínű, hogy többször is meg fogom nézni, de egyszer simán adható volt.

 
Artemisia   2021. 06. 10.

6
Akció-thriller a kilencvenes évek receptkönyve alapján

Taylor Sheridan a '90-es évek óta szorgalmas kisiparosként tevékenykedik a filmiparban. Lépésről lépésre építgette a karrierjét, színészből lett forgatókönyvíró, majd rendező. Színészi pályáját az akció-thriller, illetve a krimi határozta meg, egyéb ... teljes kritika»

 
stevepisti   2021. 08. 04.

3

A film végén gondolkoztam, miért is Angelina Jolie ennek a filmnek a főszereplője. Én személy szerint jobban aggódtam a kis srác miatt, aki nem mellesleg tök jó volt a szerepében, vagy akár Jon Bernthal és Medina Senghore karakteréért, akik szintén n... több»

 
sonolokojjo   2021. 05. 22.

2

Nem gondoltam volna, hogy ilyet mondok majd, de Jolie tényleg baromi jó volt ebben a filmben, és maga a film is abszolút pozitív csalódás volt. Olvastam róla, hogy külföldön eléggé elhasalt, amit nem igazán értek, gondolom, ez is a COVID, de szerinte... több»

 
Petike98   2021. 05. 26.

1

Bármennyire is erős alakítást hoz Angelina Jolie ebben a filmben, a klisés történet valahogy nem tartja meg az egész koncecpciót. Sajnos nagyon ellaposodik a cselekmény, kiszámíthatóvá válik nagyon hamar. Egyébként maga a díszlet, a helyszín igazán remek.

 
Lóri Ádámcsik   2021. 05. 17.

0
 
skyman   2021. 05. 19.

0

Nem mondom, hogy így végigszenvedtem volna a filmet, de nem is érzek késztetést, hogy valaha még újra meg akarjam nézni. Ez van, de ettől még érdemes belevágni, viszont nem sokat ad.

A film összbevétele 23 387 482 dollár volt (imdb.com).

 

A film Michael Koryta azonos című regénye alapján készült.

(csd)
 

A forgatás Új-Mexikóban, konkrétan Albuquerque, Santa Clara Pueblo, Bernalillo és Rio Arriba County városokban zajlott.

(csd)
 

A szereposztással kapcsolatban korábban Nicolas Cage neve is felmerült.

(csd)
 
Azt szokták mondani, hogy nagyon kevés (ha van egyáltalán) a makulátlan életmű a filmtörténetben. Taylor Sheridané sem lesz most már ilyen, az Akik az életemre törnek minden szempontból visszalépés a korábbi munkáihoz képest. És bizony Angelina Jolie-t sem ez a film fogja visszarepíteni az A-listás filmszínészek sorába, próbálkozzék is bármennyire. több»