Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
7
Vélemények
11
Képek
1
Videók
 
hsanya182   2018. 06. 23.

legújabb vélemény

Remek akció thriller egy üldözésről, néhol ugyan sok az üresjárat így az izgalmat az asztal alá tudja söpörni, egyszer simán kötelező darab! "Lucy" című film és a "Morgan" című filmet juttatta eszembe. Sokáig nem mertem megnézni, és kellemes csalódás ért nagyon zúzda lett ahhoz képest mit gondoltam róla. Remek a történet, hirtelen a váltás. Szokatlan volt, nem számítottam rá, mi is kerekedik végül ki ebből, aztán a film közepefele már leesett az egész, miről is szól...

 
Norcsi59   2015. 08. 19.

Egyedi, különleges témájú és rendezésű film, nem a megszokott darab. Újdonságot adott. Érdemes megnézni a kicsit másabbra, nem a megszokott sablonos filmekre vágyóknak.


 
krisztike18   2015. 05. 21.

Bár egy ízig-vérig akció-thrillerről beszélünk, a Hanna – Gyilkos természet című filmből mégsem az akciójelenetekre, hanem a nem evilági hangulatára fogunk emlékezni a leginkább. Wright eléri, hogy tökéletesen azonosulni tudjunk a kislánnyal, és az ő szemén keresztül mi is kicsit rácsodálkozzunk a már ezerszer látott nagyvilágra.

 
mamiéstöti2   2017. 09. 22.

Nagyon tetszett a film az elejétől a végéig. Egy igazi izgalmas akcióthriller, melynek van mondanivalója és nem egy tömegáru. Mindenkinek ajánlani tudom.

 
danda115   2015. 10. 26.

Bátor dolog volt a rendezőtől egy olyan fiatal színésznőre bízni a szerepet, akinek csípőből kellett volna előrántania a moralitással, a felnövéssel és a világgal elég tapasztalatlanként szembesülő Hanna szerepét - Saoirse Ronan pedig, akármennyire karakteresen tud dacosan nézni, valahogy nem nagyon tudott három dimenziós karaktert teremteni a lányból, így kaptunk egy elrontott szuperhős-figurát, mindenféle egyéb magyarázat vagy kontextus nélkül. És nem laktunk jól - mondjuk a filmzene, az ott van, nagy taps a Chemical Brothersnek, hogy mentett valamit a filmen.

Saoirse Ronan
Saoirse Ronan
Saoirse Ronan
Saoirse Ronan
Saoirse Ronan
Saoirse Ronan
Saoirse Ronan
Eric Bana
Saoirse Ronan
Saoirse Ronan
Saoirse Ronan
Saoirse Ronan
Eric Bana

A film összbevétele 63 782 078 dollár volt (imdb.com).

 

A film 30 millió dollárból készült el, és kis híján 64 milliót hozott a konyhára.

(Bogi87)
 

A filmben felhangzik a The Chemical Brothers The Devil Is in the Details című dala, melyet Isaacs fütyül el.

(Bogi87)
 

A nagy csatorna, amin keresztül Hanna kijut a föld alól, nem más, mint egy szélcsatorna, mely repülőgépek tesztelésére szolgál.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.