Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
70%

Becsületes tolvaj (2020)

Honest Thief
Filmadatlap
 
29
Szereplők
16
Vélemények
17
Képek
6
Videók

Galéria (17)

Videók (6)

 
TomÁcs   2021. 10. 12.

legújabb vélemény

1

Nem túl hihető a története. Neeson hozta a tőle megszokottat. Nálam egy erős közepes a film.

 
stevepisti   2021. 02. 12.

1

Egy átlagos kriminek mondanám, semmi extra. Néhol kiszámítható a történet, de nem vészes. Csak rajongóknak.

 
Eastern79   2021. 02. 17.

2
Klasszikus krimi

Tulajdonképpen fogalmam sincs, mikor váltott imidzset Liam Neeson, de egyszer csak elkezdett akciófilmekben szerepelni, és az a helyzet, hogy még mindig nagyon jól áll neki, ráadásul jó érzékkel választ sztorit és rendezőt, mert csakúgy, mint az előzőek, ez a film is jól sikerült. Talán azért, mert Neeson alapból egy barátságos és intelligens fazon, nem tudom, de valahogy minden általa megformált karakter számomra hiteles. Nincsenek manírjai, sőt szinte semmi különleges nincs ebben a pasasban, mégis betölti a vásznat a jelenléte. Talán Bill Murrey-nél szoktam még ezt érezni, ha nem csinál semmit, akkor is "jelen" van. A Becsületes tolvaj éppen azt nyújtja, amit a címe ígér, a történettel és a megvalósítással kapcsolatban is. Jól összerakott krimi fordulatos sztorival, klassz akciókkal, amolyan old school stílusban, ismét bebizonyítva, hogy nem az életkortól függ, mennyire tökös valaki.

 
Szilárd-Leo   2020. 10. 02.

2
Pöpec

Végre egy krimi, vagy inkább adrenalin a javából. Nagyon vártam a filmet, végre láttam. Liam Nesson főszereplésével egy olyan film van a vásznon, ami régen volt. Ami jó a filmben, hogy nem áll le pörög és pörög. Más szemszögből nem becsületes embert mutat, inkább rablót. Ez jó. De valahogy emberünk meg akar változni, és a család nála fontosabb lett. Így úgy tesz, felhívja az FBI-t. A pénz dominál az FBI-nak, és utána erednek, hogy megkaparintsák. Fordulat következik, rablóból becsületes lesz, vagy csak próbál lenni. Ennyi, nézzétek meg, nem árulok el semmi többet! De azért jó vége lesz. Összegzés gyanánt 1 drámai rész 6,9* - 2 krimi vs. akció részben felemás 7,8*. Összesen egy jó 8,0***-ot adnék a filmre.

 
belavagyok   2020. 10. 28.

1

Liam Neeson tudjuk, hogy ezt tudja. Már láttuk vagy 10x, de valahogy mégis működik. A története pörgős és akciódús.

 
Annuska   2020. 10. 30.

0

Én nem gondoltam volna, hogy ilyen jókat fogok rajta nevetni. Persze, a bankrabló könyörög, hogy jöjjenek már elkapni őt, mire a rendőrség: majd holnap megyünk.

 
Ádám   2021. 03. 29.

1
Egy szokásosan jó Liam Nessonos film

Már sok hasonló filmet láthattunk tőle, szerintem ez is jól sikerült, nem lesz az év filmje, de nem unatkoztam rajta. Neki még mindig jól áll ez a szerep. Nekem tetszett. :)

A film összbevétele 31 341 342 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 72 704 997 forintot termelt. A hazai mozik összesen 45 280 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Becsületes tolvaj Mark Williams rendező második mozifilmje. Williams elsősorban producerként tett szert a hírnevére, az elmúlt 25 évben olyan produkcióban működött közre, mint a Trükkös gyémántrablás, A könyvelő vagy az Ozark című 2 Golden Globe-díjra jelölt sorozat.

(hp)
 

2018. október 12-én jelentették be hivatalosan, hogy a film főszerepeit Liam Neeson és Kate Walsh alakítják majd.

(hp)
 

A film forgalmazási jogait 2020 januárjában szerezte meg a Briarcliff Entertainment.

(hp)
 

Az autós üldözéses jeleneteket 2018 novemberében forgatták Worcester főutcáján.

(hp)
 

A 2019-es Dermesztő hajsza után Liam Neeson azt állította, hogy soha többé nem vállal akciófilmet. A Becsületes tolvajjal mégis kivételt tett.

(hp)
 
A hangulat és a kilencvenes évekre emlékeztető cselekményvezetés miatt a film így is egyike a fogyaszthatóbb Neeson-akciózásoknak. több»
 
Hiába kapott úgymond függővégű lezárást, mégis teljes egésznek éreztem az addig történtek függvényében. több»