Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
11
Vélemények
17
Képek
5
Videók
 
Vesco   2020. 11. 10.

legújabb vélemény

0

Annyi ilyen filmet csinálnak. Valakire rákennek egy nem általa elkövetett bűntényt, menekülnie kell a hatóságok elől, közben úgy kell az ártatlanságát bizonyítania, hogy a rosszfiúkat is elkapja. A 24 sorozat kb. minden második évadja erről szólt Jac... több»

 
belavagyok   2020. 10. 28.

1

Liam Neeson tudjuk, hogy ezt tudja. Már láttuk vagy 10x, de valahogy mégis működik. A története pörgős és akciódús.


 
Szilárd Lakatos   2020. 10. 02.

1
pöpec

Végre egy krimi vagy inkább adrenalin a javából.Nagyon vártam a filmet végre láttam .Megszokhattuk LIAM NESSON föszereplésével egy olyan film van a vásznon ami régen volt.Ami jó a filmbe ,hogy nem ál le pörög és pörög.Más szemszögböl nem becsületes embert mutat inkább rablót .Ez jó.De valahogy emberünk megakar vátozni és család nála fontosabb lett.Igy ugy tesz felhivja az FBI .a pénz dominál az fbi -nak és uttána erednek ,hogy megkaparintsák.fordulat következik rablóbol becsületes lessz vagy csak probál lenni.......Ennyi nézzétek meg nem árulok el semmi többet .de azért jó vége lessz.Összegzés gyanánt 1 drámai rész 6,9*-2,krimi vs akció részben flemás7,8* összesen egy jó 8,0*** adnák a filmre ..

 
jfruzsi97   2020. 10. 12.

0

Most láttam a moziban. Tipikus Liam Neeson-os film. Hozta az elvárt szintet, amit megszokhattunk tőle. Érdekes, izgalmas volt, fordulatokkal. Jó kis akció film.

 
Annuska   2020. 10. 30.

0

Én nem gondoltam volna, hogy ilyen jókat fogok rajta nevetni. Persze, a bankrabló könyörög, hogy jöjjenek már elkapni őt, mire a rendőrség: majd holnap megyünk.

 
szabo123   2020. 10. 11.

0

Végre ismét egy jóféle Liam Neesonös akciófilm, halkan jegyezném meg, hogy itt volt már az ideje. Neeson már tényleg farzsebből hozza az ilyen karaktereket, de ha jól áll neki és meg is fizetik, miért is ne tenné, Mark Williamsnek pedig bőven volt e... több»

 
Z   2020. 10. 10.

0

Őszintén szólva, ha ezt most nem látom, tényleg nem maradtam volna le semmiről. Üres akciófilm, ami arra jó lehet, hogy elüss másfél órát, ha nincs jobb dolgod, vagy nagyon-nagyon rajongsz Neesonért vagy az akciófilmes zsánerért, máskülönben talán jo... több»

Galéria (17)

Videók (5)

A film összbevétele 21 966 553 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 72 704 997 forintot termelt. A hazai mozik összesen 45 280 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Becsületes tolvaj Mark Williams rendező második mozifilmje. Williams elsősorban producerként tett szert a hírnevére, az elmúlt 25 évben olyan produkcióban működött közre, mint a Trükkös gyémántrablás, A könyvelő vagy az Ozark című 2 Golden Globe-díjra jelölt sorozat.

(hp )
 

2018. október 12-én jelentették be hivatalosan, hogy a film főszerepeit Liam Neeson és Kate Walsh alakítják majd.

(hp )
 

A film forgalmazási jogait 2020. januárjában szerezte meg a Briarcliff Entertainment.

(hp )
 

Az autós üldözéses jeleneteket 2018. novemberében forgatták Worcester főutcáján.

(hp )
 

A 2019-es Dermesztő hajsza után Liam Neeson azt állította, hogy soha többé nem vállal akciófilmet. A Becsületes tolvajjal mégis kivételt tett.

(hp )
 
A hangulat és a kilencvenes évekre emlékeztető cselekményvezetés miatt a film így is egyike a fogyaszthatóbb Neeson-akciózásoknak. több»
 
Hiába kapott úgymond függővégű lezárást, mégis teljes egésznek éreztem az addig történtek függvényében. több»
 
Nem azt mondom vállalhatatlanul rossz ez a film, de például Neeson esetében láttunk már jobb szerepeket is a megformálásában, az összhatást tekintve pedig elmondhatom, hogy ő hozta is azt, amit kértek tőle, a többi pedig egyértelműen nem rajta múlott. több»