Megérkezett a hazai mozikba a Becsületes tolvaj, amelyben Liam Neeson újra magányos hadjáratra indul, hogy tiszta lappal élhesse le az életét.

A történet szerint Tom semmi másra nem vágyott, hogy békében élhessen barátnőjével, miután maga mögött hagyta bűnözői múltját. Rövidesen azonban akaratán kívül is újra egy piszkos ügy kellős közepén találja magát, ezúttal pedig minden tapasztalatára és képességére szüksége lesz, hogy tisztára moshassa magát.

A Becsületes tolvaj 65 százalékos értékelést tudhat magáénak 112 szavazat mellett a Mafabon, de lássuk részletesebben is, miként vélekedtek a hazai nézők Mark Williams filmjéről:

“Végre egy krimi vagy inkább adrenalin a javából.Nagyon vártam a filmet végre láttam .Megszokhattuk LIAM NESSON föszereplésével egy olyan film van a vásznon ami régen volt.Ami jó a filmbe ,hogy nem ál le pörög és pörög.Más szemszögböl nem becsületes embert mutat inkább rablót .Ez jó.De valahogy emberünk megakar vátozni és család nála fontosabb lett.Igy ugy tesz felhivja az FBI .a pénz dominál az fbi -nak és uttána erednek ,hogy megkaparintsák.fordulat következik rablóbol becsületes lessz vagy csak probál lenni.......Ennyi nézzétek meg nem árulok el semmi többet .de azért jó vége lessz.Összegzés gyanánt 1 drámai rész 6,9*-2,krimi vs akció részben flemás7,8* összesen egy jó 8,0*** adnák a filmre ..” - írja pöpec, aki négy csillaggal értékelte a filmet.

Kevésbé nyerte el a film azonban Sraczjanos tetszését, akik három csillagot adott a Becsületes tolvajra, és az alábbiakat fűzte hozzá: “Tökéletesen felejthető darab, a Becsületes tolvaj úgy csúszik majd ki az emlékezetből, ahogy jött, gyorsan és észrevétlenül. Sablonok, bevett fordulatok, eredetiség egy fikarcnyi sem, de legalább ott van Liam Neeson, akinek a jelenléte önmagában felhúzza a produkciót. Ez viszont sajnos így sem több egy közepesnél.”

“Két Liam Neeson film is fut jelenleg a mozikban, de már e kettő közül is azt kell mondanom, hogy a Becsületes tolvaj a gyengébb darab. Nem rossz, ne értsetek félre, csak hát nincs semmi karaktere. Jó, ha azt nézem, milyenek voltak Neeson legutóbbi akciófilmjei, akkor végülis a Becsületes tolvajt nevezhetnénk előrelépésnek, de aki az első Elrabolva színvonalát várja, az szerintem csalódni fog. Nézhető, de pont ennyire kihagyható is…” - olvasható julisX, akinél szintén három csillagot ért a film.

A filmről alkotott képről javít tovább LACCCCCCCI véleménye: “Na végre, az Elrabolva óta Liam Neeson akciófilmjei azért hagytak némi (sokszor nem is némi) kivetnivalót maguk után, de itt szerintem sikerült valamit, igazság szerint a legjobb elemeket átmenteni. Kemény, pörgős, klasszikus értelemben vett akciófilm, ami rendesen beleültet a székbe. Nem egy John Wick, de a mostani felhozatalból magasan kiemelkedik. Erős, izmos 4 csillag jár neki!”

A Becsületes tolvaj tehát már a mozikban, bővebb információt, érdekességet és előzetest pedig a film adatlapján találtok.