Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
70%

Az utolsó emberig (2016)

Blood Father
Filmadatlap
 
27
Szereplők
15
Vélemények
39
Képek
6
Videók
Az utolsó emberig

Galéria (39)

Erin Moriarty
Mel Gibson
Mel Gibson
Erin Moriarty

Videók (6)

 
Yosihiro   2021. 02. 09.

legújabb vélemény

1
Az utolsó

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Kíváncsi voltam erre a filmre, hiszen Mel G. játékát szeretem. Igazából a film történetében engem csak az zavart, hogy egy 17 éves lánynak ennyire úgymond züllött életet kellett folytatnia ahhoz, hogy az igaz szerelemből kilépve megtapasztalja az éle... teljes kritika»

 
MMcFly2015   2016. 09. 19.

3

Félelmetesen egyszerű, és nem túl változatos környezetbe leforgatott történet. Főként a párbeszédek dominálnak, az előzetesbe bele sűrítették azt a két-három akciójelenetet ami van a filmben. A 80 perces játékidőnek hála, nem lett túl unalmas, és Mel... több»

 
hsanya182   2017. 02. 03.

2

Meld Gibson rendesen odatette magát, még mindig jó színész, remekül hozza az alpári lecsúszott vadembert, főleg ha a lányáról van szó. Összességében remek akciófilm lett, nincsenek elszállva a realitástól, olyan élet szagúan eredeti lett...Egyszer kötelező.

 
TribeBubu   2017. 06. 08.

1

Lehet, hogy velem van a baj, de én minden percét élveztem. Nem az a tipikusan eltúlzott, túlpörgetett akciófilm, amiben a főhős bedarál egyszerre harminc rosszfiút puszta kézzel, sokkal valószerűbb a történet. Az igencsak korosodó Mel Gibsonnak meg n... több»

 
HercegPeter   2019. 07. 14.

0

Az "elmegy" kategóriába tartozó akciófilm. A történet elég egyszerű, hol feszesebb, hol lazább tempót diktál. Ez a film nem azért készült, hogy Oscart nyerjen, az teljesen világos. Nekem az volt a legfurcsább, hogy amikor újra találkozik a lányával ú... több»

 
Berto49   2017. 07. 02.

0

A részegségében botrányt okozó, zsidózó Mel Gibsont Hollywood sokáig száműzte a filmvászonról, de mostanában újra forgatott, meg egy háborós filmet is rendezett, amit Cannes-ban nagy ovációval fogadták, címe: A fegyvertelen katona. Ebben a filmben e... több»

 
rainman   2017. 03. 15.

0

Megfáradt Mel Gibson, erőltetett cselekmény, nulla hangulat, zéró macsóság. Semmi sem indokolta eme film születését véleményem szerint. Hasonló stílusban van milliónyi szórakoztatóbb film. Igazából nem is volt csalódás, mert nem is vártam jobbat.

A film összbevétele 6 903 033 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 18 165 830 forintot termelt. A hazai mozik összesen 12 626 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Mel Gibson a filmben egy lakókocsiban él, amit elpusztítanak a rosszfiúk. Pont, mint a Halálos fegyver első részében.

(magyaristvan)
 

Raoul Max Trujillo már dolgozott Gibsonnal korábban. Főszerepet játszott az általa rendezett, Apocalypto című, 2006-os filmben.

(magyaristvan)
 

Ez Mel Gibson második szerepe, amikor tetováló művészt alakít. Az első egy cameo szerep volt a Father's day című filmben, melyben Robin Williams és Billy Crystal voltak a partnerei.

(puffancshercegnő)
 

A Jurassic Park III-ban William H. Macy szintén egy Kirby nevű karaktert alakított.

(puffancshercegnő)
 

A film címe, amit Lydia néz a moziban, Assault on Precinct 13 (2005), amit Jean-François Richet rendezett.

(puffancshercegnő)
 
Lakókocsiban élő börtönviselt exalkoholista? Pipa! Mel Gibson játssza? Pipa! Kietlen, porlepte táj? Pipa! Badass főhős motoron? Pipa! Egysíkú gazfickó karakterek? Pipa! Fegyverropogásra hangolt családi pillanatok? Pipa! Véres leszámolás? Pipa! Minden adott egy régi vágású, tét nélküli, bűnös élvezet kategóriájú akciómozihoz. több»