Egy korábbi elítélt megpróbálja megvédeni elhidegült lányát a kábítószer kereskedőktől, akik az életére akarnak törni.
Vegyes érzéssel tölt el a film. Egyrészt egyszerű, sokat látott történet, másrészt egyszer nézhető kategória. Gibson lánya idegesített, de nagyon. Túl bugyuta szerepet kapott sajnos. Gibson hozta a formáját, de sajnos a filmet nem tudta megmenteni.
Félelmetesen egyszerű, és nem túl változatos környezetbe leforgatott történet. Főként a párbeszédek dominálnak, az előzetesbe bele sűrítették azt a két-három akciójelenetet ami van a filmben. A 80 perces játékidőnek hála, nem lett túl unalmas, és Mel... Több
Mr. Gibson szakított Hollywooddal. Hollywood szakított Mr. Gibsonnal. De teljesen mindegy, mert színészként zseniális az öreg, és még mindig jól tolja. Egy western/old school, ami elég nagyot üt. Jean François Richet pedig okosan kiaknázta. Vannak sz... Teljes kritika
Kíváncsi voltam erre a filmre, hiszen Mel G. játékát szeretem. Igazából a film történetében engem csak az zavart, hogy egy 17 éves lánynak ennyire úgymond züllött életet kellett folytatnia ahhoz, hogy az igaz szerelemből kilépve megtapasztalja az éle... Teljes kritika
A film összbevétele 6 903 033 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 18 165 830 forintot termelt. A hazai mozik összesen 12 626 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.
Mel Gibson a filmben egy lakókocsiban él, amit elpusztítanak a rosszfiúk. Pont, mint a Halálos fegyver első részében.
Raoul Max Trujillo már dolgozott Gibsonnal korábban. Főszerepet játszott az általa rendezett, Apocalypto című, 2006-os filmben.
Ez Mel Gibson második szerepe, amikor tetoválóművészt alakít. Az első egy cameo szerep volt a Father's day című filmben, melyben Robin Williams és Billy Crystal voltak a partnerei.